Opinie o Pizeeria Chata w Rydułtowy

Poniżej przeczytasz opinie obecnych oraz byłych pracowników o firmie Pizeeria Chata. Znajdziesz tutaj też opinie kandydatów do zatrudnienia w Pizeeria Chata na temat rozmowy kwalifikacyjnej.

Branże: Usługi telekomunikacyjne

Najnowsze opinie pracowników, klientów i kandydatów do pracy o Pizeeria Chata w Rydułtowy

baner wywiady
Ania Nowy wpis

Jaka jest poprawna nazwa firmy ?

Kuba Nowy wpis

Witam bylem w niedziele w chacie i zaluje tego bo ludzi dosc bylo ale z obsluga dluga i kiepska sosy pomylone picca przypalona moze by tak lepsza organizacje tam wprowadzic bo masakra juz tam nie pujdziemy zenada

Patryk Nowy wpis

To nie jest forum dla klientów lecz dla pracowników!!

Kasia i adam Nowy wpis

Witam nie polecam lokalu poniewaz na salach czuc samym starym olejem tluszcz widac wszedzie na tych kamieniach.a o kurzu nie wspomne tam by sie Geslerka przydala i to bynajmniej czysto by bylo ! Polecam pierogarnie na przeciwko chaty super jedzenie i czysto.

Masz już za sobą rozmowę kwalifikacyjną w firmie Pizeeria Chata? Zostaw komentarz z opisem swoich doświadczeń. Jakich wskazówek mógłbyś udzielić osobie, która wybiera się na rozmowę w tym miejscu?
logo firmy Terenowy Przedstawiciel Handlowy B2C
(1596 opinii)
Wyślij CV
Aplikuj na wiele ofert
Agata

@Bmw jesteś pracownikiem Pizeeria Chatz, czy piszesz to z punktu widzenia klienta? Forumowicze będą wdzięczni za aktualne informacje o możliwościach i warunkach zatrudnienia. Każda opinia jest cenna.

nikola
@Agata

A ja jestem byłą pracownicą tego lokalu zenada wyplaty brak za wypowiedzenie dwutygodniowe TEŻ[ktore mialo być płatne do ręki] brak dodatki ubogie pracownice żądą też dzwonić mozna ile się chce nie odbierają telefonów ciasto które pozostaje z dnia wcześniejszego dodaje się na drugi dzień do świeżego masakra sanepid im naśle i kontrole PIP-U nie podaruje ...

Wojciech
@nikola

Jak długo tu pracowałaś? Czy próbowałaś rozmawiać z przełożonym na temat Twoich obiekcji dotyczących świeżości produktów? Piszesz o braku wypłaty, czy ta sytuacja się już wyjaśniła? Twój wpis jest niepokojący, może jednak znajdą się też jakieś plusy z pracy w Pizzerii Chata? Napisz proszę coś więcej, jestem ciekaw co jesteś w stanie mi powiedzieć na ten temat.

nikola
@Wojciech

żadnych plusów same minusy załoga same kobiety na zapleczu co jedna wyżej sra jak się ma a pan prezes lub szef ten młodszy oczy zarośnięte niewiem po co monitoring artykuły nie są krojone na bieżąco tylko do przodu mało kiedy się zdarzy zaznaczyć w kalendarzu zeby krojenie bylo na bieżąco a co do wypłaty to ją dostałam ale za wypowiedzenie dwutygodniowe już nie p. Asia nie odbiera telefon albo wyłączony a pracownik nie zgłoszony wogóle do ubezpieczenia a 7 dni ma pracodawca żeby zgłosić pracowałam tam teraz w lipcu dam sobie rade zgłosze to i już niech się nauczą myślą że społki porobili to ja pracownik nie mam szans to się pomylili a lody kręcone lub jak kto woli ,,włoskie,,z polskiej przegotowanej wody i dosypywane proszkowe i to ma być produkcja zero pojęcia o gastronomi..

Iwa
@nikola

Nicola masz racje chata spada na psy kto tam idzie nowy to zaraz odchodzi bo z czlowieka wraka zrobia gonia jak psa. Tam pies ma wode w lato a pracownik wcale bo im szkoda

Edyta

Weszlismy tam bo mielismy smaka na loda ale pierwszy i ostatni raz. Blad przy lodach brudny posypka lezala wszedzie tylko nie na lodzie. A w dodatku smierdzacy kebab przy lodach masakra

Nicola

Miejsce okropne czlowiek wychodzi smierdzacy oleju chyba nie wymieniaja picce przypalone a z kuchni slychac same przeklenstwa. Daremny lokal

Zosia

Bylam tam z koleżanką i jest daremne brudno i składników na piecu jak na lekarstwo A kasa zdzierają masakra nie polecam tego lokalu

Bmw

Omijać z daleka. Brak pełnego menu. Nie polecam .

nivk

Ile może zarobić tutaj kelner? Napiwki są dla pracownika?

regula

Ceny coraz droższe a jakoś spada... chodzę tam jakieś 6 lat regularnie (przynajmniej raz w miesiącu) i pizze są smaczne ale nie zawsze jakoś wygrywa... Jeśli chodzi o Radlin to tamtejsi kucharze pizzy nie znają się na tym... mało składników ciasto spalone albo niedopieczone.... Polecam tylko Rydułtowy jakbym miał wybierać. Pozdrawiam

regula

simon

Jesli chodzi o Rydułtowy to z praca jest raczej kiepsko i tak sobie myslę, czy nie spróbować pracy jako jakiś kelner, czy rozwoziciel pizzy. Jest szansa, że mnie przyjmą? Rozumiem też kryzys w naszym kraju, ale tak szczerze, czy bedzie tutaj chociaż minimalna krajowa na rękę, czyli jakieś 1350? Pozdrawiam.

pan placuszek

kręciłem już piękne placki z kilku pizzerniach, uważam się już za dobrego fachowca w tej dziedzine, więc jakie mam szanse na zatrudnienie w Chata? oczywiście mam nadzieję że byłbym traktowane w kontekście umowy lepiej niż ktoś nowy w branży. jeśli wyślę im cv to czy rzeczywiście tak będzie? pozdrawiam

Hot&Sweet

Ja podobnie uważam, że pizza w Chacie nie jest już tą samą pizzą co kiedyś. Ciasto nieciekawe, składników dużo mniej... Tak jest od około dwóch lat. Przypalone też bywało ale o to nie mam pretensji. Przy dużej liczbie gości i ogromie pracy jest gdzie ręce włożyć a pamiętać trzeba, że człowiek jest tylko człowiekiem... Na obsługę nie mogę narzekać. Czy to na kontakt "oko w oko" z paniami barmankami/kelnerkami (panie zawsze były miłe, uśmiechnięte i serdecznie), czy kontakt z kucharzami albo poprzez rozmowę telefoniczną... Z ręką na sercu piszę, ani razu nie zdarzyło mi się zakląć w duchu na obsługę (o co w innych "knajpach" nie trudno). Wracając do meritum... Mając nadzieję, że ktoś odgórny czasem odwiedza tę stronę zaapeluję... PANIE "WŁADCO" ! Jako szara aczkolwiek lojalna konsumentka proszę o OTRZEŹWIENIE! Proszę także o nie oszczędzanie w środkach oraz o to aby KTOŚ zadbał o zadowolenie własnych pracowników bo to zaprocentuje :)

wito

Wlasnie wczoraj sie zdegustowalem jedzac pizze knajpa schodzi na .... ciasto coraz to ciensze dodatkow jak na lekarstwo i ciekawostka marnowane pieczarki pierwszy raz cos takiego widzialem kiedys najlepsza pizza w okolicy pulchniutkie ciasto fajnie bylo czuc ziolami teraz imitacja pizzy szkoda

ela

Ja myślę,że swoje opinie na takich forach wyrażają przede wszystkim frustraci, aczkolwiek nie zawsze; a co do Chaty, to sądzę, że to najlepszy lokal w okolicy, o czym najlepiej świadczą prawie zawsze pełne klientów sale konsumpcyjne.

pozytywnaneutralnanegatywna

niedawno zamowilam sobie z chlopakiem 2 gigacheesburgery nie dosc ze dlugo czekalismy to byly zimne i strasznie male a w dodatku zamiast chees byly zwykle chamburgery. co do obslugi nie nazekam ale jak bylam z znajomymi na piwie to byl jedenvstolikk wolny ale noe sprzatniety czekalysmy 20min ale nikt nie przyszedl posprzatac :/ ale knajpka ogolne fajna i piwo dobre

maria

Na frytki czekałam prawie godzine ! ;)) i to we wtorek gdzie pół lokalu było puste. Obsługa rzeczywiście niemila i zbyt malo kelnerek, stoły nie są sprzatane. Ze ścian odpadaja kafelki. Nie wiem co wy widzicie w tym lokalu fajnego... Ale coz każdy ma inny gust.. Pozdrawiam..

pozytywnaneutralnanegatywna

anonim - 2010-11-28 20:09:30 widze ze wszyscy narzekaja na obsluge tego lokalu ale trzeba zwrocic uwage na to iz personel ten kurczy sie z dnia na dzien a za to musicie podziekowac wlascicielom ktorzy jak by mogli zatrudnili by tylko jedna osobe tzw mcgawera ktory wszystko zrobi i z usmiechem na twarzy obsluzy wszystkich niezadowolonych .pozdrawiam No właśnie!!!! Proponuje zwolnić jeszcze kilku i wtedy obsługa będzie na Bardzo Wysokim Poziomie!!!! A może by tak w ogóle wszystkich zwolnić:) Wtedy mogła by być samo obsługa i nikt by nie narzekał!!!!

Etap 1
Etap 2

Zostaw merytoryczną opinię o Pizeeria Chata - Rydułtowy

Pizeeria Chata
2.6/5 Na podstawie 24 ocen.
  • Zobacz wywiad
  • ul. Ofiar Terroru 44
    44-280 Rydułtowy
  • NIP: 6470518401 REGON: 271773723
gemius

Wyniki badania GEMIUS/PBI dla wybranych węzłów w Styczniu 2023r.

Ranking Użytkownicy
(real users)