Pacjent w likwidacji. 29.09.2025 04:16
Co za bzdury! Znowu szuje z TVN szukają u Pana doktora sensacji. Moim skromnym zdaniem to Hieny. A Pan doktor jest wyśmienitym specjalistą i człowiekiem. I tylko ktoś, kto nigdy nie był na wizycie lub kontaktu nawet nie miał, powie takie „ŚMIECI” moim skromnym zdaniem. Pacjent, który szuka pomocy lub chce zostawić opinię. Nie będzie pisał żargonem Medycznym o N, P czy innych medykamentach. Skąd kłamliwa wiedza o naddiagnozowaniu ADHD? „Szanowny” pacjent widzę że posiada nawet doktorat oraz specjalizację, dostęp do statystyk, że się wypowiada w tematyce tak ciężkich zagadnień. Podsumowując cały ten… „Bełkot?”: „Moim zdaniem to PROWOKATORKA/PROWOKATOR. Prawdziwy pacjent się podpisze z Imienia i Nazwiska, a poza tym telemetria oraz stylistyka wskazuje na ewidentne wspomaganie się modelem językowym. Zostawiam jednak procent na jakieś F20… W takim razie społczuje i podpowiadam drogę: Gniezno, Poznańska 15, Oddział zamknięty.
PS. Gdybym nie trafił na Pana doktora. Już dawno bym” Czat opuścił „. Polecam z całego serca. Fachowiec z powołania. Wiec jak czytam takie bzdury do nie mogę” Przejść obok".
Nie pozdrawiam Prowokatora (IMO). Resztę pozdrawiam :-) Oraz, życzę dużo zdrowia i radości.
Z poważaniem Witalij Szatałow.