Marcin eM15.07.2024 23:00
Najgorszy zarządca budynku z jakim kiedykolwiek miałem do czynienia, wieczne usterki bramy garażowej, bramy wjazdowej na teren, czystość na klatkach schodowych pozostawia wiele do życzenia, elewacja budynku jest w stanie skandalicznym, murki przed klatkami są wręcz obleśne, klatka schodowa wyremontowana do połowy budynku, odpadające płytki na klatce schodowej, uszkodzone drzwi wejściowe pomieszczenia z windą, uszkodzona klamka drzwi wejściowych na klatkę, ostatnio częste problemy z windą... (To na szybko wypinsane usterki które zaobserwowałem przez dwa dni) aktualnie winda nie będzie działa przez trzy tygodnie (informacja z biura) jest to mój jedyny dostęp do garażu na dwa miejsca parkingowe za które place...
Zamieszczam część zdjęć jak firma utrzymuje budynek. W celu uzyskania dodatkowych informacji/filmów/zdjęć zachęcam do kontaktu.
Kiepsko jest Pan/Pani doinformowana.
Ale spokojnie wszelkie informację uzyska Pan/Pani na trochę innej drodze, żegnam.
Sugeruje się odnieść do albumu tu może być gorzej prawda? Ciężko będzie się odnieść do tego i wyjaśnić jak to jest z Waszą realizacja, mam dowody na zgłaszanie części z tych spraw do Państwa oraz mogę przedstawić ile czasu to wszystko tak wygląda.
Bo wynajmuje ???????????? moje mieszkanie od siebie przez przeszło 8 lat, natomiast członek mojej rodziny wynajmował je odemnie od początku powstania tego bloku ????????????
A i jeszcze odniose się do kultury, przed wyjazdem na wakacje zgłosiłem usterkę windy (trzy tygodnie temu, następnie wracam z wakacji po dwóch tygodniach a winda dalej nie działa, z trójką dzieci i pełnym samochodem o 22 chodziłem w koło bloku na czwarte piętra wynosząc dzieci, bagaże... jakim trzeba być kiepskim, żałosnym i nieudolnym serwisem żeby naprawiać windę ponad miesiąc czasu???) a podobno macie Państwo jakiegoś inspektora, nie widziałem że ja nim jestem i nie dostaje wynagrodzenia, zeszłego roku w zimie po mojej interwencji MPC przyjechał i naprawił ogrzewanie w bloku, co jeszcze mogę dla Państwa zrobić probono??? ????????
Więc szczerze życzę Pani Marii żeby któregoś pięknego lipcowego wieczoru biegała z dziećmi, bagażami w koło bloku na czwarte piętro, można być sfrustrowanym kiedy odwalam Wasza robotę? To ja mam pilnować tutaj porządku? Umówmy się na stawkę i będzie porządek, tylko chyba Was nie stać? ???????
Jeszcze coś???
Kopnięcie sobie coraz głębszy rowek, zaraz będziecie pukać w jego dno.