Nie polecam usług tego zakładu, ponieważ przez nie znajomość aktualnych przepisów sanitarnych zostałam wprowadzona w błąd, pogrzeb odbył się bez mszy żałobnej, a było wystarczająco dużo czasu aby otrzymać zezwolenie na wprowadzenie trumny do kaplicy. Dowiedziałam się o tym 3 dni przed pogrzebem, kosztowało mnie to dużo nerwów i stratę 500 zł.
usługi pogrzebowe lethe
19.06.2026 10:06
Witam w okresie cowidowym, przepisy na cmentarzach zmieniały się z dnia na dzień, więc proszę nie pisać bzdur i nie uczerniać w internecie. Dla przykładu był to okres trudny dla nas i rodziny, dwoiliśmy się i troiliśmy by jak najlepiej przygotować każdą uroczystość, nie naszą winą jest że zarządca cmentarza np. Bródnowskiego, którym jest ksiądz wprowadzał przepis z dnia na dzień,co do obostrzeń sanitarnych i w tym okresie nie mogło być w kościele według metrażu kościoła więcej niż 1 osoba na 15 m2, a zarządca cmentarza wtedy nakazywał by pogrzeby odbywały się na zewnątrz/pod drzwiami kościoła. Dlatego zwracam się o wyrozumiałość i nie pisania głupot. Pozdrawiam
Zostaw merytoryczną opinię o Paweł Zdzieborski Usługi Pogrzebowe Lethe