Pozytywne opinie to chyba sam Pan Grochola o sobie pisze.Z własnego doświadczenia wiem ,że ten człowiek nie nadaje się do współpracy-nie odpowiada i nie udziela informacji na pytania na które powinien odpowiadać.Poziom profesjonalizmu zerowy.Jedyne co mogę polecić jeśli chodzi o Pana Grochole-to polecam omijać szerokim łukiem tego Pana.Nie ma skali minusowej żeby tego Pana ocenić.
Ktoś z klientów pisał że szef nie potrafi współpracować z ludźmi. Ale pracownicy chyba do współpracy nie mogą się przyczepić bo jakoś nikt z nich się tutaj nie udziela. Zakładam że macie dobre warunki pracy. Da się dobrze zarobić?
gorąco polecam
profesjonalny, kompetentny, polecam
Szok to jest administrator nie nadający się na to stanowisko ... radzę Wam nigdy nie przyjmować Go jako administratora budynku, szokujące są jego decyzje i zarobki. Ciągnie z ludzi co się da a za nic nie odpowiada. W dzisiejszej dobie internetu po co Wam administrator ? Zebrać osoby mieszkające w bloku które wykazują wiedzę na ten temat albo emeryta i te usługi wykona Wam za 500 zł miesięcznie za 1 blok. Znam takiego .... i taki człowiek nie zdziera z ludzi a rzetelnie wykonuje obowiązki - bo to jest praca 2 dni w miesiącu, ewentualnie jakieś usterki to przecież wykonuje wynajęta firma i opłacana jest z funduszu na który wszyscy co miesiąc się składamy
Przede wszystkim jest drogi. Poza tym nie potrafi współpracować z ludźmi, dla niego mieszkaniec nie jest ważny - ważne, żeby płacił, a gdy pojawiają się problemy, nie stara się ich rozwiązać, tylko bezwzględnie forsuje swoje decyzje.