Dzień dobry, jestem bardzo zadowolony z wykonanych projektów jak i z wydruków. Bardzo dobry kontakt, trochę przytłacza ilość informacji jakie mi udzielił Pan Robert oraz ilość możliwości papiery, metody druku, jakieś lakiery, folie, wielkości ulotek itd no mnóstwo mnóstwo rzeczy któych zwykły człowiek nie rozumie. Potrzebowałem strony www oraz ulotek i plakatów, dostałem w zasadzie pełną identyfikację jak to mi powiedział Pan Robert, jak coś potrzebuję czy jakiś plik do wysłania bo logo trzeba wysłać czy np ulotkę to mam pliki które można edytować wszędzie nie koniecznie u Pan Robert, więc nie ograniczyłi nie uzaleznił tylko od siebe. Wczesniej jak zlecałem ulotki to byle poprawka to musiałem wracać do drukarni tej samej w której drukowałem bo nie dawali mi plków do edycji, więc byłem na nich skazany. Ogólnie podejście pro klienckie firmy 85media jest bardzo dobre jak się czegoś nie dało lub nie chciał robić to dostawałem informację ze nie zrobi i podawał powód a nie czarował i mówił że zrobi. Pozdrawaim serdecznie napwno będę wracał