Nie polecam tego pseudo fachowca. Jeśli cenisz swój czas i pieniądze znajdź kogoś innego. Można by go nazwać "pan zaliczka ". W piątek zaliczka, do roboty przychodzi we wtorek bo poniedziałek wiadomo co.
Firma jednoosobowa, a bierze się za elewacje i tydzień robi u ciebie a drugi u kogoś innego , bo nie wyrabia z terminami. Nikt w jego okolicy go nie bierze do roboty . Popytajcie po sklepach budowlanych o jego jakość i słowność i opine , dużo negatywnych komentarzy w internecie. Zmienia nazwę firmy co chwila bo wszędzie złe opinie. U nas zrobił krzywo elewację , na uwagi odpowiada że to niewiele widać (5 cm od pionu). Firma zarejestrowana w 2018 roku a wypisuje że 25 lat doświadczenia, teraz pan wziął się za audyty a nie ma pojęcia ani wykształcenia w tym temacie. Przed podpisaniem umowy żądać jakiś papierów, referencji bo on kłamie i zmyśla sobie.Żadne poprawki nie wchodzą w grę, u niego liczą się tylko METRY elewacji i to szybko szybko byle jak, detale nie mają znaczenia.Ściana ma dużo mostków termicznych. Na budowie trzyma syf i nieład ,musieliśmy zbierać u sąsiada latające styropiany i folie.Jest nerwowy i agresywny nic nie poprawił i nie odbiera telefonów. Źle zrobione ocieplenie budynku sanok, strata czasu i pieniędzy i cały czas nerwy bo trzeba to zrobić od nowa. Pan jak jest coś źle i nie po jego myśli to nie odbiera telefonu , zapomnij że coś z nim wyjaśnisz. Jak już na niego jesteś skazany to pamiętaj - pieniądze tylko po wykonaniu CAŁEJ usługi jak dasz mu zaliczkę to przepadłeś. Przy odbiorze konieczny jakiś rzeczoznawca lub prawdziwy fachowiec bo ten pan będzie kręcił,że to nie widać, że to się zateguje .Zły budowlaniec ustrzyki dolne ,stanowczo odradzam