(usunięte przez administratora)Wystawia ogłoszenie 4000,po czym na umowie jest najniższa krajowa.Nadgodzin miesięcznie jest tyle co na dwóch etatach,za co nie płaci.Pensja w ratach i trzeba się o nią upominać.O umowę też trzeba się upominać. Wszystkie rozmowy toczą się po alkoholu,wszystkie soboty pracujące.Oszukuje na godzinach,na pieniądzach ,na czym się da,żeby tylko nie płacić.Oczekuje od pracowników niemożliwego ,albo łamania przepisów,po czym później potrąca z wynagrodzenia ,które i tak pozostawia wiele do życzenia.Siedziba firmy w Sobocisku ,ale na miejsce pracy trzeba dojechać we własnym zakresie i nie zwraca za paliwo,chociaż na pierwszej rozmowie,twierdzi,że bedzie płacił.
Przez pierwszy miesiąc jest ok,potem zaczyna się jazda...Pracowników traktuje jak śmieci.
Co innego mówi na początku,a całkiem inaczej wygląda to w rzeczywistości.Najlepiej (usunięte przez administratora)od 7 do 20 za darmo,bo na koniec właśnie tak wychodzi.Sprzęt za czasów Gierka,ale odpowiedzialność za wszystko i koszty finansowe ponoszą pracownicy.
Nie polecam,(usunięte przez administratora)