Aga A25.08.2019 10:49
Nie polecam ! Pracowałam tam kiedyś, katastrofa, (usunięte przez administratora). Nie spotykane żeby w XXI wieku takie rzeczy miały miejsce. Ktoś w końcu musi się za to zabrać. Poganianie pracowników jak w (usunięte przez administratora), warunki socjalne ? Brud. Nikt normalny nie chciałby tam pracować. Wykorzystywanie pracowników, praca po wiele godzin. Ludzie pracują tam bez umów, bez ubezpieczenia, zatrudnianie obcokrajowców z Ukrainy którzy mieszkają w przerażających warunkach. Dziwne zasady których nie ma w cywilizowanym świecie zatrudnienia. Dziwi mnie że przez tyle lat funkcjonuje to w normalnym kraju. Jak można traktować tak pracowników ? W normalnej pracy nie ma stresu a tam można osiwieć ! W szatni w której przebierają się kobiety mieści się prysznic dla pracowników z Ukrainy. Praca za 10 zł/h ? w takich warunkach ? Wymieniać można było by jeszcze dużo dużo więcej. Pracowałam tam nie długo ale do dziś siedzi mi to w głowie. Współczuję wszystkim pracownikom. Pozdrawiam Agnieszka ! #tematdlauwagi