Już wyjaśniam. Pan (usunięte przez administratora) zamawia usługi innych firm (w tym przypadku remont/odświeżenie elewacji (usunięte przez administratora) twierdzi że jemu się nie podoba efekt końcowy pomimo że był uprzedzony że to tylko "remont" elewacji a nie zrobienie jej od początku i jak będzie to wyglądało bo niestety nie wszystko da się naprawić po poprzednikach nie zrywając doszczętnie wszystkiego z budynku (pomimo tego że w stosunku do tego co było wcześniej to jest niebo a ziemia 😅 a jakość wykonanej usługi dostosowana jest do ceny którą wynegocjował Pan (usunięte przez administratora) po czym na zakończenie prac chodzi i szuka niedociągnięć pod kątem padania światła z lamp i promieni słonecznych 🤣. Straszy wykonawcę również sądem do którego jednak nie dotarł😅 i cieszy się darmowo wykonanym remontem, aczkolwiek nie zdaje sobie sprawy z tego że wkrótce będzie musiał zaległe pieniążki wraz z odsetkami zwrócić ponieważ my nie straszymy sądem tak jak Pan (usunięte przez administratora) tylko po prostu tam trafiamy i działamy więc niebawem odzyskamy to co nasze 🤗. Korzystając tylko z okazji możemy uświadomić Państwa że z tego co się dowiedzieliśmy nie jest to pierwsza taka sprawa w której uczestniczy Szanowny Pan (usunięte przez administratora) i tak jak wcześniejsze spory się rozwiązały na korzyść oczywiście wykonawców nasz również zostanie zakończony z powodzeniem dla nas i odzyskamy należną nam kwotę 🙂 także podsumowując lepiej uważać na takie osoby podejmując jakąkolwiek współpracę bo niestety później może być tak jak w tym przypadku że trzeba szukać sprawiedliwości i walczyć o swoje u odpowiednich organów.
Michał
05.05.2026 11:54
Panie Mateuszu,
W sądzie udowodnimy pańską źle wykonaną pracę to po pierwsze, po drugie wystawił pan kilka opinii w Internecie mojej firmy, która nie ma niczego wspólnego z tym co pan próbował wykonać oraz nie było to zlecone przez moją firmę lecz prywatnie dlatego proszę się szykować na kolejny proces!
Zostaw merytoryczną opinię o Nad-Lam Michał Dutkiewicz