Robert10.09.2019 14:21
Uwaga na firmą JMB Interes Budowlany Agnieszka Oczkowska. W sierpniu 2019 robiliśmy butik w Galerii Kazimierz w Krakowie. Pracę tą zleciła nam P.(usunięte przez administratora)z firmy JMB Interes Budowlany Agnieszka Oczkowska.
Pan (usunięte przez administratora)udał się do najbliższej placówki firmy sprzedającej farbę i pod pretekstem zakupu farby poprosił o kontakt z firmą która zajmuje się wykończeniem pomieszczeń. Panowie polecili moją firmę. Po spotkaniu z P. (usunięte przez administratora)okazało się że firma która miała robić remont tego butiku wystawiła P. (usunięte przez administratora)( w sumie nie dziwie się że nie podjęła się zlecenia, skoro firma JMB Interes Budowlany Agnieszka Oczkowska nie płaci za wykonaną pracę). Umowa między mną a P. (usunięte przez administratora)była taka że rozliczamy się w poniedziałek po odbiorach. Na moje nieszczęście podjąłem się tego zlecenia. Przy wykonaniu tych prac pracowało 4 moich pracowników w porach wieczorowych ( tzw. nockach - kto pracował w galeriach wie jak to wygląda). Praca odbyła się w ciągu trzech dni ( piątek, sobota, niedziela). W poniedziałek był odbiór lokalu, który został przyjęty bez zastrzeżeń. Niestety odbiór lokalu odbył się pozytywnie, a ja nie zostałem potraktowany uczciwie przez firmę JMB Interes Budowlany Agnieszka Oczkowska. Dziś jest 10.09.2019 prace ukończyłem 11.08.2019 do tej pory nie zobaczyłem pieniędzy za wykonaną pracę. P.(usunięte przez administratora)nie odbiera telefonów. Próbowałem dzwonić z innego numeru telefonu i dziwnym trafem P. (usunięte przez administratora) odebrał i powiedział że zapłaci. Niestety do tej pory, nie dotrzymał słowa ani warunków umowy. Wszystkich Wykonawców oraz Inwestorów ostrzegam przed firmą JMB Interes Budowlany Agnieszka Oczkowska.