(usunięte przez administratora) i naciągacz . Sprowadzaliśmy samochód ze Stanów z tego komisu. Pan Dawid zapewnia że ma tam ludzi którzy mu sprawdzają samochody i są one weryfikowane zanim kupi dla klienta po czym jak się okazało że samochód przyszedł uwaga „ bez wału napędowego, brak 3 osłon pod silnikiem , uszkodzone hamulce , zepsuta turbina , porysowany przód, uszkodzona szyba „ pan Dawid stwierdza że i to mój najlepszy jego tekst „miałam pecha” i nagle nikt nie sprawdził samochodu. Prosząc o podanie kwoty i treść aukcji jaka była przypisana do samochodu oczywiście nie wysyła żadnej informacji twierdzą że pisało na aukcji że „odpala,jeździ”. Nie informuje klientka wogule że coś może być nie tak i jak wygląda treść aukcji zapewnia że samochód w super stanie mega wyposażony. Samochodu nie można zwrócić bo jest tak cwany że sprowadza na klienta więc teoretycznie jesteś właścicielem pojazdu od chwili zakupu. Jak to stwierdził Pan Dawid pretensje mogę mieć tylko i wyłącznie do sprzedawcy w Stanach a on biedaczek tylko sprowadzał i nie ma pojęcia co poszło nie tak. Zajmuje się tym od lat więc proszę mi uwierzyć że bardzo dobrze wiem co komu sprowadza. Nie udziela żadnej chęci pomocy i rozwiązania sprawy natomiast uwaga wysłał mi login na allegro do wału napędowego pisząc że „używane nie stoją drogo”. Załatwia bez problemu od ręki lewe przeglądy samochodowe po to byś odrazu nie odkrył wad które posiada samochód właśnie jeszcze się dziwnie że ktoś z nim współpracuje i to ogarnia. Porażka i niedowierzanie w Polsce naprawa kosztowała mnie 12 tysięcy mam faktury na wszytko. Nie licząc kosztów konwersji którą mu zapłaciłam a i tak musiłam ja sprawdzić oraz rzekome mapy które można pobrać z Internetu co pan Dawid robi w extra promocji specjalnie pod klienta. Miał oddać za porysowany przód który uszkodzili podczas transportu podobno zgłosił sprawę uwaga 1,5 miesiąca temu ale oczywiście kontaktu brak z jego strony. Orientując się w okolicy nie jestem jedyną oszukaną osobą przez tego Pana. Gdybym umówiła się na samochód uszkodzony Ok natomiast zapłaciłam mu naprawdę sporą kwotę i pan Dawid zapewniał ze wszytko jest ok po czym umył ręce i radź sobie sam. Mam oczywiście na potwierdzenie moich słów wszytkie nasze rozmowy i mam nadzieję że już nikogo nie oszuka. Bo jest bardzo dużo uczciwych ludzi w okolicy którzy zajmują się sprowadzanie samochodów i przy problemach chętnie pomagają. Nie kupuj u niego.