Zdecydowanie polecam firmę P.H.U. Joanna Lisiak wszystkim właścicielom psów. Przez wiele lat kupuję tam karmę, która zawsze jest wysokiej jakości. Nie ma żadnych skutków ubocznych, a mój pies zawsze jest zadowolony z jedzenia.
Iwona
24.02.2023 11:37
Ten sklep to jedno z moich ulubionych miejsc do zakupów. Mają szeroki wybór wysokiej jakości żywności dla zwierząt, a ceny są niedrogie. Są bardzo pomocni i zawsze doradzają najlepsze produkty dla moich zwierząt. Polecam go każdemu, kto poszukuje dobrej jakości żywności dla swoich pupili.
Klaudia
24.01.2023 13:52
Nie ma lepszej karmy dla zwierząt. To genialne że pojawiają się takie firmy które dbają o zdrowe żywienie zwierząt
Nareszcie udało mi się znaleźć dla mojego psa, który ma bardzo wrażliwy przewód pokarmowy. Polecam.
Ania
31.10.2022 13:46
Znakomita karma dla mojego psa, który ma bardzo wrażliwy układ pokarmowy i ciężko było mi dobrać odpowiednią karmę aby nie drażniła jego żołądka. Dzięki karmie z firmy Pani Joanny Lisiak nasze problemy się skończyły a piesek zajada się z apetytem.
Zostaw merytoryczną opinię o Joanna Lisiak Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe