ZGADZAM SIE Z POPRZEDNIM WPISEM...człowiekiem pracujący w serwisie niejaki Mariusz ....to jedna wielka TRAGEDIA... co on robi szefowi że takiego tumana jeszcze nie zwolnili ...jego wiedzą to dno nie mówiąc o kulturze osobistej .Przez tego Mariusza nigdy już nie zaufam tej firmie ...
Justyna Zagórska Ekohelp
07.07.2023 14:20
W przypadku niezgodności dostaw z zamówieniem czy niezadowolenia z usług serwisowych firmy Ekohelp, bardzo proszę o zgłoszenie konkretnych sytuacji bezpośrednio do Ekohelp . Dbamy o utrzymanie wysokich standardów, jednakże nie działamy w oparciu o rzucane w Internecie zarzuty bez pokrycia. Dlatego zapraszam do kontaktu w celu przekazania nam szczegółów.
Jeśli chodzi o wpis o pracowniku, p. (usunięte przez administratora)- jako pracodawca nie mam negatywnych uwag do jego pracy, a od niezadowolonego klienta - ponownie, proszę o konkrety.
Biorąc pod uwagę treść opinii o pracowniku, jestem bliska twierdzenia, że są to jednak osobiste żale autora względem p. Mariusza, nie wynikające z wykonywanej przez niego pracy w Ekohelp. W takiej sytuacji proszę o stosowanie innej formy komunikacji, bez angażowania firmy Ekohelp i wpływania na wypracowane przez lata jej dobre imię, w tym również zatrudnionych w niej pracowników.
klient
18.11.2021 01:29
serwis masakra ....wysyłka paczek masakra....szczególnie p.Mariusz człowiek porażka nigdy nie wysłał mi nic zgodnego z zamówieniem.....omijajcie dział wysyłek szerokim łukiem....
Zostaw merytoryczną opinię o EKOHELP PRZEDSIĘBIORSTWO PRODUKCYJNO-HANDLOWO-USŁUGOWE Tomasz Sajdak