Jeśli ktoś zastanawia się nad pracą u tego pana to odradzam z dwóch powodów pierwszy jest taki że przyszedłem na dzień próbny w październiku 2022 roku za co oczywiście nie otrzymałem żadnego wynagrodzenia a pan Wojciech miał jeszcze dwóch pracowników na dniu próbnym, etat był tylko jeden wolny dlatego tylko jedna osoba z nas trzech mogła otrzymać pracę u tego pana, praca mi się podobała jednak podejście pracodawcy daje wiele do myślenia, pan odezwał się do mnie dopiero po czterech miesiącach proponując wolny etat za 3500 jako kierowca i pracę na nocne zmiany dodam że już wtedy mówiłem panu Wojciechowi o tym że mam dziecko oraz narzeczoną i muszę utrzymać swoją rodzinę a on odzywa się dopiero po czterech miesiącach z propozycją pracy gdzie dostałem już o wiele lepszą i ciekawszą ofertę z dnia na dzień dodatkowo pan Wojciech kontroluje wszystko co robicie kiedy jesteście w pracy i ma problem o to że nawet w wolnej chwili chcecie sobie zapalić papierosa serdecznie odradzam i nie pozdrawiam mam nadzieję że ktoś kto przeczyta tą opinię która jest szczera podejmie właściwą decyzję