Serdecznie polecam kancelarię Actio, Pana Mecenasa Piotra Wosia oraz Panią Mecenas Jagodę Michno. Od samego początku przeprowadzili mnie przez moją skomplikowaną sprawę rozwodową. Na początku kiedy sytuacji towarzyszyły emocje i stres, Pan Mecenas uspokoił mnie swoim rzeczowym podejściem do sprawy i skrupulatną jej analizą (materiał dowodowy z mojej strony był obszerny). Doradził, odpowiadał wyczerpująco na każde zadane przeze mnie pytanie, a pytań było wiele. Przeprowadził przez kolejne etapy rozwodu. Rzeczowy, konkretny, uprzejmy profesjonalista, a przy tym „swój” człowiek. Pani Mecenas Jagoda Michno tak samo- to tytan pracy. Zawsze przygotowana do sprawy, a ma ich z pewnością wiele, zapoznana z materiałem dowodowym, serdeczna, cierpliwa (dziękuję Pani Mecenas) i nie „owija w bawełnę”, co bardzo sobie cenię. Analityczny umysł, na żywo podczas sprawy i zeznań wyłapuje niuanse. Co najważniejsze nigdy nie miałem poczucia, że czegoś nie wiem, że nie odpowiedziano mi na jakieś pytanie lub że nie poinformowano mnie o wpływie jakiegoś pisma z sądu. Dodam, że zdarzało się to nagminnie w przypadku innej mojej sprawy (nie rozwodowej), zupełnie innej kancelarii i innego pełnomocnika… W przypadku Actio, mogę zadzwonić o każdej porze podczas działania kancelarii, zawsze ktoś jest pod telefonem. Podsumowując, z całego serca polecam (w mojej opinii) najlepszą Kancelarię zajmującą się rozwodami w Polsce- Kancelarię Actio, a szczególnie Pana mec.Piotra Wosia i Panią mec.Jagodę Michno.
Z Poważaniem,
P. P. T.