BOMBARDIER

Česká lípa

Ocena pracodawcy 4/6

na podstawie 50 ocen.

Opinie o BOMBARDIER

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie BOMBARDIER

spawacz /// Opolskie

Cześć spawacze wymiatacze :) To do tego Bombardiera w Ceskiej Lipie zatrudnia tylko pośrednik? czy można się dostać bezpośrednio do firmy? Widziałem ,że jest ogłoszenie na necie i pisze,że zarobki 160-180 koron/h i praca 12 godzin dziennie,umowa na czas nieokreślony i to jest przez pośrednika,ciekawi mnie,czy to jest prawda :) Warto tam jechać do pracy ?

xxx
@JOB 28.08.2015 11:16
Odpowiadając na komentarz jako JOB AGENCY, chcemy sprostować wypowiedź użytkownika "spawacz112", iż spawacze chcący p...

Nie kłam ze się nie płaci za mieszkanie napisz prawde ile trzeba płacic

Pit
@xxx 11.11.2017 23:17
Nie kłam ze się nie płaci za mieszkanie napisz prawde ile trzeba płacic

Dopłacać 1000kc na miesiac za pokój jednoosobowy.za 2 nic nie placisz

JOB AGENCY

W chwili obecnej ruszył nabór na kontynuację projektu PH. Zapewniamy naszym pracownikom stawkę 190-200Kc za godzinę na rękę, umowę o pracę (czeską) oraz bezpłatne zakwaterowanie. Zachęcamy spawaczy z doświadczeniem oraz chęciami do pracy do bezpośredniego kontaktu z nami. Praca w systemie 2-3 zmianowym (zależnym od stanowiska). Bardzo dobre warunki mieszkaniowe.

xxx
@JOB AGENCY 28.08.2015 11:23
W chwili obecnej ruszył nabór na kontynuację projektu PH. Zapewniamy naszym pracownikom stawkę 190-200Kc za godzinę na rękę, um...

Napisz prawde ze trzeba placic za pokoj i kary

Hanna

Jesteś zatrudniony w BOMBARDIER? Chętnie dowiemy się więcej na temat panujących warunków pracy w firmie. Jakie największe plusy dostrzegacie w pracy w tym miejscu? A może coś według Was wymaga zmiany? Czekamy na Wasze opinie.

dr

Skoro są już 6 lat na rynku to widać, że dbają o pozytywne zatrudnienie. Wiecie czy oprócz podstawy zarobków można dodatkowo liczyć na jakieś premie. Pozdrawiam

oracz

Chaos, chaos i jeszcze raz chaos pracowalem tam 3 miesiace to jest czeski film w czeskiej lipie...karaja za wszystko, aby tylko orznac na kasie...a juz agencja JOB AGENCY przechodzi sama siebie, kara za niewypracowanie godz a ty nie masz mozliwosci wypracowania tych nadgodzin, wymyslaja jakies swoje chore zasady aby tylko uprzykrzyc zycie...a koordynato pan Michal to kawal zwyklego dziada...nie polecam nikomu a JOB AGENCY omijajcie szerokim luki3m...nie wierzcie w te bajeczki pana MICHALKA bardziej durnego zakladu i agencji jeszcze nie widzialem

miro

A orjetuje sie ktos jak ta praca wyglada jakie czesci sie spawa i jakiej grubosci

miro

Hej witam wszystkich. Mam takie pytanie , posiadam uprawnienia na mig,mag,tig od dwuch lat ale zero praktyki jedynie troche spawalem ale to tylko troche z 200h. Jak myslicie mial bym szanse dostac sie do tego zakadu ???????? A i jak wyglada praca chodzi mi o to czy spawa sie na akord ???????

Tomasz G

Proszę o jakiś kontakt praca na spawacza czeska lipa dzięki.

spawacz wymiatacz

30 zł na godzine,całkiem atrakcyjnie brzmi przy systemie 12 godzinnym :)

Mich

Witam ja pracuje i nie narzekam wiadmomo jak ktos nie ma pojęcia o spawaniu i wybiera sie tam zaraz po kursie to szczerze odradzam, ale jak ktos ma jakie kolwiek doświadczenie w spawaniu to powinien dac sobie radę. Płaca zalezy oczywiście od posrednika u jakiego jesteś począwszy od 25 do 30 zł na godz.Po czym zwiekszają Ci po 3 miesiącach o 3 zł na godz. Jeśli jestes dobrym spawaczem i nie podpadniesz to masz szanse też na prace po 12 godz Mieszkania są całkiem spoko internet darmowy. Nie ma problemu z przyjazdami do domu co 3,4 tygodnie na 1,5 tygodnia.

spawacz wymiatacz

ja mam w Polsce 20zł netto na godzine,warto tam jechać do pracy?

cl

Możecie próbować bez pośrednika.Jak macie uprawnienia to za miesiąc 19320Czk netto.Przez agencje 120 CZK netto ( okres szkoły 14 dni) następnie 170 CZK netto.praca na 2( 11,5 godziny) lub 3 zmiany(7,5 godziny). Czasami po 10 godzin.Jezu nie jest wymagany.Hotel robotniczy ok 15 minut spacerem(pokoje 2 osobowe po dopłacić 1000 CZK 1 osobowy).Info tel.(usunięte przez administratora)

misiek
@cl 07.02.2015 18:01
Możecie próbować bez pośrednika.Jak macie uprawnienia to za miesiąc 19320Czk netto.Przez agencje 120 CZK netto ( okres szkoły 1...

No ale teraz słyszałem, że nie mozna jechać tam na próbki? to prawda że wstrzymali przyjęcia?

Daniel

Być byłem na tych próbkach, próba tak jak kolega napisał wyżej pion doczołowy na hardoxie 8mm z przetopem. Zwracają uwagę na przetop i lico, próbka najlepiej jakby wyglądała tak jak pokazane wzory u nich na stole. zatrudnia polski pośrednik po przejsciu próbki nastepny etap to 2 tyg szkółki u nich w firmie. Chłopaki co pracują u tego pośrednika mają 23 na h ale już są po szkółce mają zdane próbki na rentgen i blache pow 20 mm na początki stawka mniejsza niestety jaka to już nie zdradzili tajemnice. Praca po 12 h od poniedziałku do piątku, hotel pracowniczy pokoje po 2 osoby (niby). ja mam zaledwie 130 km do ceskiej lipy i spróbowałem chłopaczek po przejechaniu 750 km żałował że gnał tyle km . Zatrudniają z polski bo przyjeżdzasz po to by tylko pracować z rodziną na weekend się zobaczysz wiecej pracuje sie od 6 do 18 lub od 18 do 6 na dwie zmiany

misiek
@Daniel 24.12.2014 01:59
Być byłem na tych próbkach, próba tak jak kolega napisał wyżej pion doczołowy na hardoxie 8mm z przetopem. Zwracają uwagę na pr...

No to czy jest w końcu ktoś kto tam pracuje i jest w miare zadowolony? bo wypowiadaja sie tylko Ci którzy byli na próbkach.Same krytyczne uwagi. Prosze o jakąś w miare prawde!!!!

spawacz /////

Tak myślałem :) Pozdrawiam !!!!

jaś spawaś

pewnie ze warto jak jesteś samobujcą.naprawde jest lipa tylko ze czeska

luli

probki spawalnicze to FW na 8-ce pionik do gory z przetopemna i wypelnieniem+lico do zarobkow to 160 koron na reke za h tylko ze nikt nie powiedzial ze to tylko 7,5 h w tygodniu i weekendy wolne.zeby zlapac nadgodziny trzeba ukonczyc szkolke spawalnicza i na produkcji ogarnac cykl produkcyjny danego podzespolu,przejsc pomyslnie audyt stanowiskowy i dopiero wtedy z laskawoscia czeskiego majsterka dopuszcza cie na godziny nadliczbowe .co do wyplaty to jest ona dopiero 25 nastepnego miesiaca

Daniel

Dość późno sprawdzam opinie ale 1 grudnia za 4 dni jadę na próbki do czeskiej lipy z jeleniej góry, Podzieli się ktoś jakie trzeba wyspawać ? napotkałem się z ofertą 23zł/h a u góry kolega pisze ze zarobki jak w polsce czyli mam się spodziewać tak ja teraz 2000 na reke. ??

sebo

Podłączam się do pytania, jakie próbki trzeba wyspawać? Czy może się ktoś podzielić rzetelną opinią na temat pracy w tej firmie? Pozro

spawacz /////

jakie sa próbki spawalnicze do wykonania w ceskiej lipie? pozdrawiam

pro

witam .! ma ktos nr do Gabrieli (posredniczka)

jolka573

A czy trudno jest zaliczyć te próbki?

stach69

czy moze ktoś się wybiera 10 listipada 2014 do czeskiej lipki z chęcią się zabiorę tel (usunięte przez administratora)

piotrek
@stach69 02.11.2014 19:04
czy moze ktoś się wybiera 10 listipada 2014 do czeskiej lipki z chęcią się zabiorę tel (usunięte przez administratora)...

ja jade do czeskiej lipy z malopolski na próbki jak ktos chetny zabiore email szczawka1@o2.pl

stach69
@piotrek 06.11.2014 17:52
ja jade do czeskiej lipy z malopolski na próbki jak ktos chetny zabiore email szczawka1@o2.pl

z checia sie zabiore wysłałem email z nr tel

anonim

(usunięte przez administratora)

xxx
@robo 31.10.2014 19:03
Oczywiście, że pomogę. Ogłoszenie dostępne na pracuj.pl.(spawacz, Czechy) Wystarczy wypełnić zgłoszenie. Oddzwaniają i zapras...

Ja pracuje w bombardierze nie polecam tej firmy sam poszukuje czegoś innego zarobki takie same jak i w Polsce czeska lipa dobra nazwa dla miasta

Krzysiek
@xxx 02.11.2014 21:11
Ja pracuje w bombardierze nie polecam tej firmy sam poszukuje czegoś innego zarobki takie same jak i w Polsce czeska lipa dobra...

Ja też się wybieram na próbki 10 listopada a skąd jedziecie ???

robo

Witam. Jadę w poniedziałek 03-11-2014 na próbkę do Czeskiej Lipy. Jadę z okolic Katowic. Czy ktoś też się tam wybiera? Może moglibyśmy pojechać razem. Chwilowo nie jestem zmotoryzowany.

informator

Witam nie polecam czeskiej lipy ponieważ jest to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie ma normalnej spokojnej pracy tylko chaos!!!!!!! no i oszukują co do płac lepiej szukać coś innego

bonoek

To nie lepiej Wam do Wrocławia do bombardiera przyjść? Przecież też potrzebuje spawaczy..i macie takie same stawki jak w tej Czeskiej Lipie..

rym005

Witam , jestem z Jelcza-Laskowic jak masz jeszcze miejsce to bym pojechał, odezwij się(usunięte przez administratora) Adam

darekkojak

czesc jade 17.08.2014 niedziela do tej LIPY na próbki,moge kogos zabrac ,okolice Paczkowa,ma ktos opinie o tej firmie?

mariuszz

Witam, a ja wybieram się 28.08 z wrocka i mam wolne miejsce, jak ktos chętny mogę zabrać grabaz425@wp.pl

OLO

CZY KTOŚ Z WROCKA WYBIERA SI Ę DO CZECKIEJ LIPY DO BOMBARDIERA ? [usunięte przez moderatora]

rym005
@OLO 22.06.2013 09:36
CZY KTOŚ Z WROCKA WYBIERA SI Ę DO CZECKIEJ LIPY DO BOMBARDIERA ? [usunięte przez moderatora]

wybieram się do ćeskiej lipy na spawanie magiem , jak chcesz to możemy jechać razem. Słyszałem od znajomego który że jest całkiem ok w tej firmie.Adam

jasiu

tzn najnizsza krajowa haha

jasiu

polecam GZWM GRODKOW,dobre zarobki ,standard europejski

spawacz z bomb.Wrocka

c zy ta czeska lipa to naprawde lipa moze ktos zna lepszego pracodawce. niech da znac. [usunięte przez moderatora]

anonim

kto wie gdzi jeszcze mozna robic w normalnych firmach za wmiare normalna kase ?

golota3

A MY Z RADKIEM I DARKIEM PAWŁEM ZDZICHEMI SEBASTIANEM JESTEŚMY BARDZO ZADOWOLENI JEST DUŻO PRACY SĄ PRZEDCZASY I PORZĄDNA KASA

rym005
@golota3 18.11.2009 09:26
A MY Z RADKIEM I DARKIEM PAWŁEM ZDZICHEMI SEBASTIANEM JESTEŚMY BARDZO ZADOWOLENI JEST DUŻO PRACY SĄ PRZEDCZASY I PORZĄDNA KASA...

Witam, koledzy wybieram się do Czeskiej lipy na próbki spawalnicze za 10 dni. Mam pytanko czy odnośnie firmy i jakich zarobków mogę się spodziewać, Pozdrawiam Adam. mail, rembdach@interia.pl

spawacz22
@rym005 18.07.2014 15:36
Witam, koledzy wybieram się do Czeskiej lipy na próbki spawalnicze za 10 dni. Mam pytanko czy odnośnie firmy i jakich zarobków...

Adam, byłeś juz tam na próbkach? Ja też mam zamiar tam jechac jak możesz odezwij sie do mnie na maila: proggressive@gmail.com

Zostaw opinię o BOMBARDIER - Česká lípa

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie BOMBARDIER