MJ Fast Trans Magdalena Ciołak

• Duchnice
  • Granica
  • Pęcice Małe
  • Reguły

3. Opinie o pracodawcach Pruszków
  5. Opinie o MJ Fast Trans Magdalena Ciołak

Opinie o MJ Fast Trans Magdalena Ciołak Pruszków

Nie przegap nowości o MJ Fast Trans Magdalena Ciołak!

Siwy

07.10.2025 16:56

Dostałem propozycję w tej firmie ile mogę wyciągnąć za miesiąc na rękę że wszystkimi dodatkami ?i czy warto iść czy szukać innej ?a jak dokładnie z godzinami bo słyszałem że raz się jedzie o 15 raz o 18 itp

Magdalena

14.09.2025 10:54

Aplikując na stanowisko kierowcy warto przed podpisaniem umowy poprosić aby zobaczyć ciężarówkę która będziemy jeździć i nie jakieś wymówki że akurat ta ciężarówka jest w trasie. Jak się okaże że opony na drutach, przegnita rama czy coś, no to zrezygnujesz a jak podpiszesz umowę to będzie za późno. Jeśli odpowiednio zajmujesz się tematem w trakcie poszukiwania trasy wyjdzie Ci to na plus i znajdziesz dobrą pracę

08.09.2025 20:39

Kiero

09.09.2025 12:33

Możesz coś więcej na ten temat rozwinąć ? Jest oferta z Łodzi na izotermę stała linia. Kasa jest na czas ?

Bodzio

11.09.2025 23:17

Uważaj na tę firmę bo potrafi zostawić na lodzie. Ja byłem z nimi umówiony na pracę i w piątek o 20 miałem jechać w pierwsze kółko. Kierowca który do tej pory obsługiwał tę linię miał do mnie zadzwonic. Do godz 19 nie zadzwonił, więc dzwonię do firmy i pytam się co jest grane bo kierowca nie dzwoni, powiedział że się dowie...i również do mnie nie oddzwonił. Wtedy zdałem sobie sprawę że zostałem przez nich wystawiony i w piątek o godzinie 19/20 że nie mam pracy na następny tydzień. Są nie poważni, gdybym wiedział bym znazl sobie inną robotę w tygodniu a tak jestem w plecy. Nie polecam
    Oluś

06.05.2024 15:41

Najświeższe opinie na forum są z 2022 roku. Czy firma nadal działa? Stronę prowadzą elegancko i chyba wygląda na to, że wszystko jest okej, ale wolę podpytać... Wiecie czy obecnie przyjmują kierowców z wieloletnim doświadczeniem? Szukam nowej pracy, chcę poprawić sobie warunki pracy, więc podajcie mi tylko kwotę wynagrodzenia.
    Bubble

18.05.2024 09:35

Z tego co się orientuję to przyjmują wszystkich którzy mają chociaż trochę pojęcia i chcą pracować. Obsługują zazwyczaj "kurierke" i bdfy, więc takie doświadczenie będzie plusem. Najlepiej zadzwonić i zapytać.

21.12.2021 11:07

Obserwator

27.01.2022 16:29

Ostatnio trochę się poprawilo- w tamtym miesiącu 2przyczepy na Zalando miały łyse opony a ostatnio do jednej założyli 12letnie nacinane więc idzie ku lepszemu.
    Obserwator

13.03.2022 19:03

Serio.
    Nie

07.02.2022 12:26

Szkoda czasu I kasy na casting 0, 40 groszy jazda bez karty robota łapana z neta porażka
    Była z cyrku

23.12.2021 14:36

Szukam sponsorów nie kierowców

Kontakt - MJ Fast Trans Magdalena Ciołak

ul. Ożarowska 10 05-800 Pruszków

REGON:260631940

Branża główna: Transport i spedycja
    Vbbb

10.12.2021 21:38

0,44 groszy z kilometra (usunięte przez administratora)
    Bartek

21.10.2021 21:16

3 rok na stałej linii. Firma spoko. Cisza spokój . Robisz swoje i masz godne wynagrodzenie. Tyle w temacie
    Lesio

25.05.2021 05:16

Jeżdżę u nich drugi miesiąc i gdyby nie Stryków to byłbym bardzo zadowolony. Stała linia. Spoko ludzie. Pierwszą wypłata na poziomie 6tys. Co drugi dzień w domu i weekendy wolne. Jest ok
    jurek

07.08.2021 21:26

a co jest zlego w tym strykowie?
    @lesio

26.08.2021 04:06

Juz tam nie pracuję
    Bart

29.03.2021 10:14

Witajcie, jeżdżę w firmie 2 lata i jestem zadowolony,stała linia krajowa, zarabiam jakieś okolo 500 zł mniej w miesiacu gdzie mój koleg od pon do piatku w kabinie za granicą, owszem na kraju auta nie są pierwszej świeżości psują się owszem, ale wszystko robione na bieżąco,(firmy na krajowych liniach z nową flotą to mozna na jednej ręce policzyć), ale te opinie że z opon druty wystają,że sami sobie muszą radzić z awariami na trasach to przesada,każdy kierowca kory tak pisze i co gorsze robi to daje się wykorzystywać i jest słaby psychicznie bo nie potrafi wywalczyć swojego a tylko sie uzala nad sobą. Każda firma chcę po najmniejszej lini oporu wszystko ogarnąć to normalne ale jak się czlowoek nie daje to mozna normalnie pracować i czerpać z tego satysfakcję.
    Kostek

24.11.2020 19:32

Firma jak najbardziej warta polecenia, jak dobrze pracujesz to dobrze się zarabia a to bardzo ważne w naszym zawodzie.
    Driver

23.12.2020 17:28

Dobrze pracujesz?? czyli najlepiej jazda na okrągło bez karty na OUT to wtedy i owszem zarobisz bo przy normalnej pracy zgodnie z tacho zarobisz mniej niż w każdej innej normalnej firmie
    Ktos tam

25.02.2021 14:50

Dobrze pracujesz ? To znaczy (usunięte przez administratora) niezarejestrowana naczepa z tablicami ze śmietnika przez pół kraju bez karty w tacho ? A jak Cię zatrzymuje kontrola to przez telefon słyszysz „weź ich oczaruj”. Weź (usunięte przez administratora) oczaruj jak karty w tacho nie ma, opony na drutach i przypadkiem jeszcze jakieś adr masz na pace a uprawnień brak. A jak coś Ci się rozsypie w trasie to poradź sobie sam. Dla fanów mocnych wrażeń jak najbardziej polecam. A co do kasy to i tak dowiadujesz się przy wypłacie ile zarobiłeś bo akurat tak się złożyło ze się lekko ustalenia zmieniły w trakcie pracy tylko zapomnieli Ci o tym powiedzieć.
    Marko

13.03.2020 00:25

Firma godna uwagi polecam
    Damian

16.07.2020 08:07

Hahaha ile płaca za taki wpis ?
    Kiero

15.07.2020 12:10

Napisałem że zarobki na wysokim poziomie auta to tylko i wyłącznie nowe Actrosy maksymalnie wyposażone i tyle reszta to pic na wodę opony druty naczepy (usunięte przez administratora) nie wspominając że połowa jeździ po drogach nie będąc w ogóle zarejestrowana jazda bez karty to raczej na porządku dziennym i śmieszny spedytor typowy Seba osiedlowy jeśli ktoś lubi kaskaderkę nie spać tylko zwiedzać to śmiało można tam pracować

Zostaw merytoryczną opinię o MJ Fast Trans Magdalena Ciołak