Jesteśmy po tej samej profesji a jak wiadomo sama sobie pleców nie wymasuje . Dużym plusem jest czysty , sterylny gabinet. Polecam ????
Pisarz
07.06.2024 23:09
Wylądowałem u Pani Moniki 2 tygodnie temu z wielkim bólem pleców. Po masażu ból ustąpił o połowę. Po kilku dniach ustal całkowicie, zgodnie z tym co powiedziała Pani Monika. Wie co robi i zna się na rzeczy. Do tego bardzo sympatyczna i miła. Polecam.
Jan
07.06.2024 22:58
Byłem dzisiaj u Pani Moniki na pedicure . Jestem zadowolony . Śliczna i mądra dziewczyna . Nawet zrobiła mi kawę . Polecam
Regularnie chodzę do Moniki na masaż . Jest miło , sympatycznie . Widać że lubi swoją pracę . Wita człowieka w drzwiach z uśmiechem na twarzy . Polecam 100/100
Magdalena
07.06.2024 22:34
Polecam Panią Monikę jako masażystkę . Jest osobą bardzo wyrozumiałą , kulturalną i potrafi spełnić oczekiwania względem wymagającej klientki do której ja się zaliczam . Obsługa jak i komfort psychiczny jaki mi zapewniła była na najwyższym poziomie . Napewno do Pani wrócę . Serdecznie polecam
06.06.2024 08:00
Asystent AI
Jak teraz jest w firmie Monika Sałamacha Monaadrien w mieście Zgierz z zatrudnieniem, bo nie ma info o pracy u nich i nie wiemy jak to wygląda na chwilę obecną, pomożecie?
Zostaw merytoryczną opinię o Monika Sałamacha Monaadrien