Korzystamy z usług firmy po raz drugi. Ostatnio firma wykonała wymianę płyty nagrobnej (rozbiórka starej i montaż nowego nagrobka). Jesteśmy bardzo zadowoleni z obsługi, wykonania oraz krótkich terminów. Pracownicy zadbali nawet o zastane rośliny, które zostały zabezpieczone tak, że mogliśmy je ponownie zasadzić.
Firma godna polecenia
Monika
26.06.2022 09:24
Jestem bardzo zadowolona ze świadczonych przez Państwa usług. Rzetelni i kompetentni fachowcy ???? Pani we wszystkim doradza, przemiła obsługa ????
Agata
27.12.2021 18:07
Bardzo solidna firma.
Dobry kontakt . Przemiła Pani wszystko doradza fachowo. Nagrobek na czas mimo mrozu, wykonany beż zarzutu. Do tego szybka realizacja, mimo dużej ilości zamowionych liter. Jesteśmy bardzo zadowoleni i na pewno będę polecać te firmę rodzinie i znajomym.
Dziękujemy
Nieuczciwy kamieniarz. Pomnik niezgodny z zamówieniem. Do realizacji zamówienia dostarczono krzywą płytę główną pomnika. Kilka lat telefonów, maili i pism w sprawie wymiany wadliwej płyty nakrywnej w ramach gwarancji. Wiele zapewnień, że płyta zostanie wymieniona. Po prawie 4 latach żadnych działań firmy. Bardzo nieuczciwi.
Zostaw merytoryczną opinię o Marian Kostrzewa Kamieniarstwo