Jeszcze nikt nigdy tak nie panował nad sobą.., przy odbiorze powiedział, że mnie pobije tak, że nikt mnie nie pozna (później podczas płatności prześmiewczo powiedział, ze może ktoś by mnie poznał), a mój motocykl będzie leżał na ‘glebie’. Mega agresywny i nerwowy koleś - postanowiłem napisać ten komentarz, tak jako przestroga dla innych. Miałem pretensje o jakość jego pracy i traktowanie z buta. Bardzo nie przyjemna osoba. Myślałem, że te komentarze poprzednie o osobowości sa nad wyraz, ale nie. Jeszcze nigdy sie tak nie bałem, jak szedł na mnie, myślałem, ze bedzie musiała interweniować policja. Zamiast wytłumaczyć, unosi się. Mam prawo nie wiedzieć.
Mam prawo sprawdzić jakość usług jaką świadczy. Mam prawo weryfikować to co robi, a najważniejsze dowiedziec się.. Ale nikt nie ma prawa grozić i iść z pięściami na inną osobę. Po komentarzach i tym jak się wcześniej zachowywał, mogę domniemywać, że to nie pierwsze takie zachowanie. To nie mój styl, załatwiania rzeczy pięściami. To jego zachowanie to nie tylko moje odczucie, widząc po innych komentarzach. Przestrzegam.