Nie polecam nikomu współpracy z tą firmą.
Pracowałem ostatnio jako zleceniobiorca B2B, do tej pory , a mineło 7 miesięcy nie dostałem rozliczenia za fakturę , ponad 9000 zł.
Najgorsza firma dla pracowników, częste rotacje spowodowane płacą najniższa krajowa.
Wszechwiedzące kierownictwo, nieliczące się ze zdaniem innych, co później ma konsekwencje na montażach za które są odpowiedzialni pracownicy.
Jako przykład podam, montowaliśmy reklamę jako podwykonawcy dla jednej z firm reklamowych.
Przemiła Pani poprosiła o zamontowanie czujki zmierzchowej, zajęło nam to około 15 minut. reprymenda typu, a po co, dlaczego, kto za to zapłaci trwała dłużej niż sam montaż czujki.
koledzy pojechali raz okleić okna i drzwi wewnętrzne w salonie kosmetycznym, napis wydrukowany w lustrzanym odbiciu na folii miał być widoczny od strony ulicy, niestety nie był, ledwo co uznano reklamację.
Kierownik, drący gębę, dławiący się swoją ambicją, nieuznający opinii nikogo innego, robiący wszystko po swojemu, dowodzący dwoma czy trzema pracownikami, czasami były klejone ledy na litery, gdzie na drugi dzień zostały zerwane.
Płaca, najgorsza, częste rotacje są na to dowodem, młodym pracownikom często były proponowane lepsze pieniądze niż ludziom z większym stażem .
Nie polecam nikomu, jeśli chcesz być poniżany i traktowany jak kawałek drewna to jest to wymarzona praca w sam dla ciebie.
Ja wysiadam