maria28.04.2021 10:51
Najgorsze co mi się w życiu przytrafiło.
Błagam nie idźcie do niego.
Uchrońcie swoje zęby.
NIE IDŹCIE DO NIEGO.
To był mój dentysta od dziecka, nie miałam nigdy innego, oprócz momentów gdy coś, co zepsuł a ja byłam naprawdę daleko od Olsztyna, za daleko by do niego iść.
Dentysta prowadził mnie od dziecka, był moim ukochanym dentystą, który mi rozwalił wszystkie przez siebie tknięte zęby. Żadnych nie naprawił. Jakby ich nie tknął to by wyrządził mniej krzywdy, ponieważ- jak się okazało już u innego dentysty- moje zęby są w dobrym stanie prócz tych tkniętych przez tego człowieka. Do dentysty chodziłam bardzo często, bo bolały mnie zęby, dentysta nie naprawił mi niczego.
Miałam leczenie kanałowe w wieku mniej niż 20lat, żle przeprowadzone, bez znalezienia i wyczyszczenia kanałów. Cholernie drogie- bo takie jest orzecie leczenie kanałowe i zupełnie NIEPOTRZEBNE, powtarzam ZBĘDNE LECZENIE KANAŁOWE ROZWALIL MI ZĘBY.
Ciągle pytam prawników czy nie da się czegoś zrobić, jednakże prawo chroni takich ludzi.
Mojej rodzinie też zepsuł zęby, choć oni go tak bardzo lubią, że jest im głupio coś takiego napisać. Drogi dentysto sprawiłeś, ze moja mama wstydziła się uśmiechać przez wiele miesięcy.
sprawiłeś, że nie mogła jeść bo miała szczękościsk.
sprawiłeś, że wylądowałam w szpitalu z swoimi zębami bo mdlałam z bólu i nie wiadomo było co mi właściwie jest (POPSUTE ZĘBY)
Normą były znieczulenia, po których się miało szczękościsk, albo niesprawną szczękę
To naprawdę był mój ukochany dentysta, rysowałam mu laurki jako dziecko i przyjeżdżałam z końca świata jako dorosła by się u niego właśnie leczyć. Zupełnie niesłusznie, bo naprawdę nie ma żadnego ubytku który by dobrze zrobił, każdy trzeba było poprawić.
KAŻDY ZĄB KTÓRY ZOSTAŁ DOTKNIETY PRZEZ TEGO DENTYSTE ZOSTAŁ ZEPSUTY A NIE NAPRAWIONY. MIAŁAM LECZENIE KANAŁOWE 3ECH ZĘBÓW, KTÓREGO NIE POWIUNNO BYĆ(i które zostało źle zrobione- bez wyczyszczenia kanałów a nawet znalezienia ich) JAK I UBYTKI KTÓRE POWYPADAŁY Z INNYCH ZĘBÓW.
Jest mi przykro, bo dopiero mając 25 lat odkryłam, ze to najgorszy dentysta na świecie.
Na szczęście mając 25 lat a nie 40, chociaż do 40 bym nie dożyła z takimi zębami.
Myślałam, ze mam niezwykle chore zęby a ja po prostu od dziecka byłam klientem naciągającego i psującego zęby dentysty.
Drogi dentysto, czytając to proszę zastanów się czy Ci nie wstyd i czy sam z siebie nie powinieneś zrezygnować z pracy?
Polecam, ponieważ SZKODZISZ. Może znalazła się w twojej karierze jakaś osoba, której nie popsułeś zębów, znalazłeś wszystkie kanały czy wypełniłeś ubytki niechwilową plombą, acz WĄTPIĘ, ponieważ zarówno cała moja rodzina jak i znajomi, którym mama Cię poleciła mają popsute zęby przez Ciebie.
To przykre.
Zupełnie nie pozdrawiam.