Zdecydowanie nie polecam ! Kupiłam rok temu Kia Sportage od tych Panów. Auto piękne, sprowadzone z Włoch. Pan Kamil informował mnie że ściągają z ojcem auta z Włoch zadbane z usterkami mechanicznymi (z racji firmy transportowej sami naprawiają samochody). Moj egzemplarz przyjechal z problematyczną skrzynią biegow dokladnie wypadająca 4ką ktorą jak informował Pan Kamil sami robili z ojcem i wszystko jest git wsiadac i jezdzić. Z tego tez względu nie opuscil mi ani zlotówki ponieważ auto jest wyrobione na zicher bez wkladu finansowego. Zaplaciłam za nie 52 tys. Po niespełna 3-4 miesiącach 4 bieg zaczał zgrzytać. Skontaktowalismy sie z Panem Kamilem że dalej problem ze skrzynią biegów i czy pokryją chociaż polowe kosztów, skoro nie opuscili mi ani zlotowki..ale dowiedzielismy sie ze zbankrytowałby jakby kazdemu mial robic taki serwis ..pomijając ze nie minelo nawet pol roku od zakupy a okres rękojmi obejmuje 3 lata. Skrzynia biegow to spory wydadek i wada ukryta. Widocznie podrepcili pod sprzedaz a potem radzcie sobie sami.
Zdecydowanie odradzam tą firme !
Sprawa wlasnie kierowana jest przez adwokata do sądu po raz kolejny bo byl problem z dostarczeniem korespondencji do tego Pana.