Odradzam współpracę z tą firmą i z jej właścicielką. Najpierw przez kilka miesięcy czekałam na podpisanie umowy, mimo wielokrotnego upominania się. Następnie, prawie każdego miesiąca zaczynało się czekanie na wypłatę - pensję za listopad otrzymałam pod koniec stycznia. Kolejny problem to zakres obowiązków - rzeczy, które były mi zlecane, nie tylko nie odpowiadały opisowi mojego stanowiska, ale chyba żadnego racjonalnego stanowiska (otrzymywałam polecenia typu "proszę mi znaleźć najbliższego lidla"). Warunki pracy są niepewne, nie można zaplanować urlopu ani grafiku. Po pierwsze, wielokrotnie umawiałam się z szefową na konkretną godzinę, po czym czekałam na nią po kilkadziesiąt minut (często do późnych godzin wieczornych). Po drugie, nawet jeżeli zgłaszałam dzień wolny z kilkunastodniowym wyprzedzeniem, dzień wcześniej dostawałam wiadomości, że jednak mam się pojawić. Zwolniłam się po kilku miesiącach. Atmosfera jaką stwarza właścicielka jest całkowicie demotywująca i bardzo stresująca. Ciężko w tej pracy o rozwój zawodowy, a pracownikom nie jest zapewnione żadne, nawet podstawowe, szkolenie.