SYNAGO MACIEJ JANKOWSKI

Współpraca

Nasze cele

Jak działamy?

Regulamin i polityka prywatności
Kowale - Synago Maciej Jankowski sp.k.

3. Opinie o pracodawcach Kowale
  5. Opinie o SYNAGO MACIEJ JANKOWSKI SPÓŁKA KOMANDYTOWA

Opinie o SYNAGO MACIEJ JANKOWSKI Kowale

11.05.2023 14:45

Szanowni Państwo,

jesteśmy firmą otwartą na opinie zarówno obecnych jak i byłych pracowników. Śledzimy treści pojawiające się na forum i staramy się wyciągać wnioski z konstruktywnej krytyki.

Prosimy jednak pamiętać, że każda wolność ma swoje ograniczenia. Swoboda wypowiedzi nie oznacza wolności do świadomego kłamstwa, do obrażania kogokolwiek, czy naruszania czyjejś godności. Godność osoby ludzkiej, jej dobre imię i dobra osobiste są pod ochroną prawa. Prawo zakazuje m.in. wypowiedzi mogących obrazić uczucia religijne, zawierających pomówienia i oszczerstwa, znieważających inne osoby lub grupy ludzi, zawierających treści obraźliwe, kłamliwe, szkalujące czyjeś imię, propagujących faszystowski lub inny totalitarny ustrój państwa. Komentarze zawierające treści niezgodne z prawem będą usuwane przez administratora.

Przypominamy, że we wszystkich niepokojących Państwa kwestiach, możecie kontaktować się z nami bezpośrednio pod adresem e-mail: [email protected]

Wywiadu udzielił/aKsenia Ivanchenko

COO/Chief Operating Officer

17.05.2023 11:05

Czym zajmuje się Państwa firma?

Jesteśmy firmą zajmującą się outsourcingiem pracowniczym, będącą aktywnym graczem na rynku od 2016 roku. Na tle innych firm wyróżniamy się: stabilnością, elastycznością, jakością usług oraz atmosferą panującą w biurze. Nasza siedziba mieści się w miejscowości Kowale, w województwie pomorskim. Działamy na terenie całej Polski.

Jak wyglądały początki firmy?

Firma została założona w 2016 roku. Z każdym rokiem zdobywamy coraz więcej kontrahentów i stajemy się bardziej rozpoznawalni w branży. Wiele osób, które są zadowolone z naszych usług, poleca firmę wśród swoich znajomych. Dzięki temu wiemy, że nasze usługi utrzymują się na wysokim poziomie.

Jak wygląda struktura Państwa firmy?

Nasza firma składa się z kilku działów: - dział operacyjny – odpowiedzialny za: współpracę z kontrahentami, monitorowanie procesów między działami, wdrażanie metod i technik działania, wyznaczanie zasad i celów postępowania; - dział biurowy – sprawujący kontrolę nad sprawnym przebiegiem dokumentacji; - dział księgowości – odpowiedzialny za prowadzenie ksiąg rachunkowych i przygotowanie sprawozdań finansowych; - dział finansowy – odpowiedzialny za dostarczanie dokładnych informacji finansowych, ograniczanie ryzyka biznesowego oraz identyfikowanie możliwości biznesowych; - dział instalacji elektrycznych – zajmujący się przygotowywaniem projektów, kosztorysem, zaopatrzeniem itp.; - dział marketingu – dbający o wizerunek firmy - zajmujący się promowaniem ofert i budowaniem relacji między firmą a odbiorcą; - dział nieruchomości – odpowiedzialny za zarządzanie nieruchomościami, pilnowanie stanu nieruchomości, pozyskiwanie nowych ofert, utrzymywanie kontaktów; - dział koordynacji - odpowiadający za stały kontakt z pracownikami, koordynację wszystkich procesów związanych z pracownikami tymczasowymi; - dział rekrutacji – zajmujący się poszukiwaniem kandydatów na stanowiska pracy, przeprowadzeniem rozmów kwalifikacyjnych, informowaniem o wszystkich szczegółach związanych z pracą.

Jakie plany związane z zatrudnieniem macie Państwo w 2023 roku?

Wzorem poprzednich lat, rok 2023 jest dla nas rokiem rozwoju. Patrząc na potencjał firmy i perspektywy które mamy, jeszcze w tym roku liczymy na wzrost liczby zatrudnionych o kilkaset osób. Mamy spore zapotrzebowanie na stanowiska magazynowe i produkcyjne. Dane oferty są skierowane do osób, które szukają stałej pracy. Dużym plusem jest to, iż praca na tych stanowiskach nie wymaga żadnego doświadczenia, tylko chęci do pracy oraz dyspozycyjności. Wśród naszych ofert kandydaci mogą znaleźć również stanowiska związane z pracami elektrycznymi i teletechnicznymi, które wymagają pewnej wiedzy teoretycznej i praktycznej. Oczywiście znajdą się u nas również oferty na stanowiska biurowe: pracownik biurowy, asystent ds. nieruchomości, koordynator, HR manager, specjalista ds. administracji, specjalista ds. marketingu itp.

Jak przebiega rekrutacja w Państwa firmie?

Poszukiwaniem kandydatów na aktualnie dostępne stanowiska zajmuje się dział rekrutacji. Rozmowy kwalifikacyjne odbywają się stacjonarnie lub zdalnie - jesteśmy elastyczni i dostosowujemy się do potrzeb kandydatów. Rekrutacja składa się z jednego etapu - na stanowiska magazynowe/produkcyjne lub dwóch/trzech etapów – na stanowiska biurowe.

Jak wygląda proces wdrożenia nowego pracownika w Państwa firmie?

Każdy nowy pracownik odbywa kilkudniowe szkolenie (liczba dni zależy od indywidualnych predyspozycji i potrzeb pracownika), oraz bierze udział w cyklicznych spotkaniach, które pomagają szybciej zbudować więź ze współpracownikami. Po odbyciu szkolenia pracownik jest stopniowo wdrażany do pracy przez przełożonego. Ogromne znaczenie ma dla nas atmosfera panująca w pracy, dlatego mamy pewne zasady, których się trzymamy, między innymi: uśmiechać się, nie podnosić głosu, wspierać siebie nawzajem, traktować innych z szacunkiem.

W jaki sposób dbacie Państwo o rozwój pracowników?

Jesteśmy otwarci na wszelkie pomysły ze strony pracowników. Doceniamy, kiedy ktoś wychodzi poza swoje obowiązki i bierze na siebie inicjatywę w celu polepszania lub uproszczenia pewnych działań. Każdy pracownik bierze udział w cyklicznych spotkaniach, które odbywają się w celu poznania jego opinii na temat pracy, obowiązków, pomysłów oraz wyrażenia satysfakcji bądź swojego niezadowolenia z pracy. Dwa razy w roku organizujemy większe spotkania integracyjne, na które przyjeżdżają pracownicy z całej Polski. Spotykamy się także co parę miesięcy na mniejszych integracjach.

Jakie macie Państwo plany rozwojowe?

Jeszcze w tym roku zamierzamy wejść na rynek Środkowej Azji oraz Afryki. Odnotowaliśmy, że względem poprzednich lat liczba zatrudnionych przez nas pracowników wzrosła o 67 %, i nie zamierzamy zatrzymywać się na tym.

25.08.2023 09:59

Dzień dobry! Zapraszamy do aplikacji na dane stanowisko, przesłanie CV ([email protected]) i rozmowę kwalifikacyjną, na której z wielką chęcią odpowiem na wszelkie zapytania Pani!
    ReviewUserIconArtur

25.11.2022 13:11

Pracowałem przez SYNAGO na magazynie w Gdańsku. Praca nie wymagała wielu umiejętności, wszystkiego nauczyłem się w toku, wszystko co było omawiane z rekruterem odpowiadało rzeczywistości, mieszkanie spoko, wynagrodzenie do ręki ale zawsze na czas, na koordynatorów zawsze można liczyć. Polecam

ReviewUserIconPiotr

14.01.2025 10:41

super Pracodawca

ReviewUserIconLiza

30.07.2024 13:28

Pracuję już rok przez Synago w Rzeszowie, wynagrodzenie dostaję zawsze na czas do ręki i zawsze wszystko się zgadza. Jak przyjechałam koordynatorzy pomogli ze wszystkimi pytaniami i w trackie pracy to się nie zmieniło, są dostępni 24/7 i na każde pytanie mają odpowiedzieć. Ogólnie w Rzeszowie najlepsze koordynatorzy, super chłopaki. Za swoje mieszkanie dobrze dopłacają co jest ogromnym plusem. Są też różne premie które nie tak ciężko dostać. Sama praca jest spoko nie potrzebuje żadnego doświadczenia,wszystkiego uczą na miejscu, w pracy na kazdej zmianie są asystenci którzy pomagają ze wszystkim co związane z pracą, bardzo przyjemne, otwarte i pomocne osoby. Łatwo przez firmę dostałam kartę pobytu. Owszem jestem bardzo zadowolona i wszystkim gorąco polecam Synago bo wśród innych firm które zatrudniają obcokrajowców oni są na pierwszym miejscu i trzymają ten poziom przez wiele lat????????

ReviewUserIconblnt

03.08.2023 08:26

Hello, are bonuses paid in the company in a transparent and measurable way? Or does the foreman decide that?

04.08.2023 07:49

Hello, bonus system is specified in the contracts and depends on working efficiency and amount of working hours. To clarify all the nuances of working with us, please contact the recruitment department: +48798569504, +48503099987, +48513680095, +48797809862, +48798384787. We will be pleased to work together!
    ReviewUserIconPytanie

19.07.2023 10:15

Jak wygląda rozmowa w SYNAGO MACIEJ JANKOWSKI SPÓŁKA KOMANDYTOWA na stanowisko Operator Wózka Widłowego? Z iloma osobami się rozmawia? 17 lipca pojawiło się ogłoszenie.

19.07.2023 13:13

W przypadku tego stanowiska możliwa jest rozmowa zdalna z rekruterem. Prosimy o aplikowanie poprzez stronę internetową lub kontakt telefoniczny z działem rekrutacji: +48798569504, +48503099987, +48513680095, +48797809862, +48798384787! Czekamy w naszym zespole!
    ReviewUserIconCzesław

18.07.2023 07:00

Firma prowadzi zdalną rekrutacje dla magazynierów. Zarobki to 4250 do 5700 zł netto. Podobno studenci mogą zarobić więcej. Przyjmują osoby które się jeszcze uczą? Teraz na wakacje można się przyjąć dorywczo? Ktoś wie czy są jeszcze miejsca?

18.07.2023 07:46

Dzień dobry! Tak, przyjmujemy studentów do pracy, stawka dla studentów - podwyższona! Kontakt z działem rekrutacji pod numerem telefonu +48798569504, +48503099987, +48513680095, +48797809862, +48798384787! Czekamy w naszym zespole!
    ReviewUserIconSergei_Rivne

11.04.2023 10:59

Chcę zostawić recenzję na temat firmy SYNAGO. Razem z żoną przyjechaliśmy pracować na magazynie w pobliżu miasta Rzeszów, Jasienka. Zostaliśmy zakwaterowani w porządku, z inną parą w czteroosobowym pokoju. Na domu mieszkają tylko pracownicy firmy, nie ma tu pijatyk ani imprez. Pracy na magazynie jest dużo, godzin również jest dużo, praca jest prosta, wszystkiego nas nauczono. Pieniądze też są w porządku, płacą dokładnie za godziny. Żona też jest zadowolona. Poleciłem tę firmę wszystkim moim znajomym, tutaj nie ma (usunięte przez administratora)
    ReviewUserIconMarta

27.02.2023 09:17

Dzień dobry! Chciałabym podzielić się swoim doświadczeniem pracy na magazynie odzieży w Żeszowie w Polsce, od firmy SYNAGO. Przyjechałam tu z Ukrainy i ogólnie bardzo mi się podobało. Kolegi są bardzo przyjazne, koordynatorzy pomagali mi się zaaklimatyzować i wyjaśniali wszystkie szczegóły pracy. Wypłata na tym magazynie w Żeszowie jest dobra. Zarabiałam więcej niż na poprzedniej pracy. Jeśli pracuje się porządnie, można otrzymać premię. Płacili zawsze na czas. Polecam!

Kontakt - SYNAGO MACIEJ JANKOWSKI SPÓŁKA KOMANDYTOWA

Magnacka 15 80-180 Kowale

FacebookIconInstagramIcon

ReviewUserIconYahor

30.01.2023 08:50

Witam! Dzięki tej firmie dostał pracę w hurtowni odzieżowej w Gdańsku, potem przeniósł się do tego samego magazynu w Rzeszowie. Mieszkanie było normalne dla pary (przyjechaliśmy z żoną). Nie zawsze jest dużo godzin, ale to jest taki magazyn, nie ma tu winy firmy. Za pominięcie pracy grożą kary. Nie pominąłem, nie zostałem ukarany, inni narzekali. Jeśli chcesz zarabiać, możesz zarabiać. Kto z Białorusi idzie śmiało!
    ReviewUserIconValentyna

09.01.2023 22:32

Chcę napisać opinię o mojej pracy w SYNAGO. Od września zeszłego roku pracuję na magazynie odzieżowym w Rzeszowie. Przyjechałam z Ukrainy. Praca jest normalna, nie ciężka. Wypłacają pensje na czas, kilkakrotnie otrzymałam premie. Sama wynajmuję mieszkanie. Co miesiąc dostaję za to dopłatę od firmy, to dla mnie bardzo dobry bonus i wsparcie. Wkrótce myśle złożyć wniosek na kartę pobytu od firmy. Radzę wszystkim, to naprawdę dobra firma.
    ReviewUserIconAdministrator

22.12.2022 14:58

W Warszawa Synago prowadzi rekrutację na stanowisko Brygadzista. Wziąłeś udział w tym procesie? Napisz, na co potencjalni kandydaci powinni zwrócić uwagę przed udaniem się na rozmowę kwalifikacyjną. Takie informacje mogą okazać się cenną wskazówką dla mieszkańców regionu, którzy biorą pod uwagę pracę w firmie.
    ReviewUserIconXawi

25.12.2022 21:34

Jestem w trakcie rekrutacji na stanowisko kierownika, praca na terenie całej Polski. Współpraca na zasadzie b2b, możecie coś więcej powiedzieć na temat wspolpracy?
    ReviewUserIconLiza

01.09.2022 11:39

Pracowałam w tej firmie z mążem na magazynie LPP w Gdańsku, jest okej, nie maiłam problem, czykamy na kartę pobytu
    ReviewUserIconKandydat

26.10.2021 14:44

Rozmowa ws pracy 10min, firma oferuje na poczatek umowe zlecenie na 3mce podajac za argument, ze musi poznac „ co pracownik potrafi” Rozumiem, że w pezypadku umowie o prace juz nie mozna poznac pracownika? Rekrutujacy szczyli sie, ze firma znana na rynku i preznie sie rozwija.. ale nie jest wstanie dac normalnej umowy o pracy. Kpina. Po tym co firma oferuje, a raczej czego nie oferuje uwazam ze jest to zdecydowanie praca dla osoby rozpoczynajaca kariere zawodowa lub ludzi, ktorzy sa nie zorientowani na rynku pracy i sa zdecydowani podpisac kazda „śmieciowa” umowe byle miec prace.
    ReviewUserIconEX PRACOWNIK

17.01.2022 12:35

to prawda firma na początek oferuje tylko umowę zlecenie za minimum- gość z którym miałem rozmowę byl miły ale da się wyczuć, że to tylko poker face. W październiku dostałem prace i po nie calych 3mcach żegnam. Firma jest zbyt dumna i zbyt pewna siebie bo daje prace głownie imigranta w calej Polsce. Najlepiej wycisnąć wszystkie soki od pracownika i zapłacić jak najmniej. Ostatnia rzeczą to lokalizacja firmy, kotar jest za obwodnica, jak nie masz samochodu to zdecydowanie odradzam. Wydaje mi się, ze jest 1.5 km od przystanku, nie ma chodnika, a lokalizacja wygląda na totalne zadupie. teraz spokojnie można znaleźć prace na umowę o prace za najmniej 4tys na reke.
    ReviewUserIconNie

26.10.2021 09:45

Umowa o prace, smiech na sali. Niektore firmy lubia wykorzystywac desperacje i naiwnosc ludzi. Po za tym purupua na twarzy Pana mowila sama za siebie. Nie polecam
    ReviewUserIconParcownik

23.07.2021 13:13

Pracuję w tej firmie Atmosfera jest bardzo dobra Szefostwo jest bardzo przyjazna dla pracowników a to rzadkość w firmach Godna polecenia
    ReviewUserIconVitalik

04.07.2019 09:05

SUPIER FIRMA !

Zostaw merytoryczną opinię o SYNAGO MACIEJ JANKOWSKI SPÓŁKA KOMANDYTOWA

Nie przegap nowości o SYNAGO MACIEJ JANKOWSKI SPÓŁKA KOMANDYTOWA!