Tak to ja :)14.07.2025 19:36
Sklep z hurtownią włosów Warszawa Targowa 33A podsłuchy w monitoringu, poprzednia recepcjonistka została zwolniona ze podobno laptopa ze swoim facebookiem zostawila wlaczonego po godzinach pracy i anna janczarek przeczytala co o niej mysli a ja myślę że usłyszała to na podsłuchiwaniu pracownika. 5 zadań w ciągu minuty do robienia, ogarniaj sklep, ogarniaj klientki, ogarniaj pakowanie paczek i ogarniaj magazyn! Zero przerwy chociaż niby Ci się nalezy... masz dobry humor źle, nie pokazujesz emocji też źle... mając alergie na wiosnę słyszałam od "szefowej" że biorę narkotyki pewnie i chciała testy robić. Chcesz iść na przerwę? Zapomnij wogole jak możesz pomyśleć o tym! Naśmiewanie się z klientek i obgadywanie ich to jej ulubione hobby. To nie praca to walka o parę groszy, wykorzystywanie pracownika, o wypłatę musiałam się upominać, i pewnie nie byłam pierwsza osobą której podziękowała za współpracę chwilę przed przejściem na umowę o pracę. Przestrzegam przed pracą u niej, jeśli masz szacunek samego siebie to poszukaj zatrudnienia gdzie indziej. Na podsumowanie dodam że kiedy myślała ze nie mam humoru(bo tak sobie uroiła w glowie) powiedziała że to moje problemy a nie jej 😊 żadnych oczywiście nie miałam i dalej nie mam wręcz uświadomiłam sobie ze była szefowa ma ogromne . Radze omijać grubym łukiem!