Opinie o Gabinet Usług Psychologicznych Sabina Lasok-Chwiedoruk Bytom
Dodaj do ulubionych
Grazyna
17.11.2024 07:42
Bardzo dobry psycholog.Pomogla naszej rodzinie. Wychować dzieci z problemami które mnie przerosły. To dzięki Pani Psycholog jej ogromniej wiedzy zrozumieniu psychiki dziecka i rodzica. Mogłam wychować dzieci. Obecnie jestem emerytka cieszę się szczęścia moich dzieci.Szanowna Pani Sabino dziękujemy.
Szymon
03.04.2023 12:18
Z KRS wynika, że gabinet świadczy usługi od 2014 r. ale poza wypowiedziami pacjentów nie ma tu żadnych innych opinii, zwłaszcza na temat warunków pracy. Czyżby było to samozatrudnienie i nie zatrudniano tu nikogo, choćby do obsługi pacjentów? Jak to dokładnie wygląda?
Gabinet
03.04.2023 20:43
Gabinet nie zatrudnia pracowników, nawet do obsługi osób zainteresowanych kontaktem; nigdy też takowych nie zatrudniał. Gabinet nie zakładał ponadto wątku na swój temat na portalu GoWork. Temu, że czasem warunki pracy w takim gabinecie są trudne - dowodzi natomiast analiza istniejących tutaj wpisów, nota bene formułowanych w dużej mierze przez jedną osobę. Życzę dobrego dnia!
Małgorzata
11.05.2022 12:01
Opiniowani do celów sądowych zawsze będą swoje pisali. A tymczasem nikt nie wspomni o pracy w gabinecie, gdzie to jest przecież po to strona. Jest w gabinecie recepcja, gdzie zapisuje ktoś pacjentów? Pracuje ktoś od dawna, czy bywa że pani psycholog szuka kogoś?
28.07.2022 15:57
Wczoraj odpowiedziałem na to...i nie chce mi się już znowu tego pisać,nie mam siły i czasu już żeby bez przerwy wszędzie wchodzić i sprawdzać kto co dodaje i pisze...jest już tego za dużo....to zwykła zabawa w kotka i myszke i zabawa opiniami ja piszę,ktoś to kasuje i nie bawi mnie to już....może niech wkońcu ktoś się zdecyduje i wybierze odpowiedni kierunek co chce ode mnie..
02.12.2022 08:55
Mam nadzieję że karma wróci do tej osoby..ktora napisała,że bezposrednio,nigdy bym nie chciał nawet tej osoby widzieć na oczy a co dopiero rozmawiać...szczególnie po wczorajszym gdy nie dostałem renty przez ta osobę..i jeśli myśli ta osoba ze mi zamknie usta to niech sie zastanowi...ta osoba mnie molestwoła psychiczmie w swoim gabienecie,prowadzila (usunięte przez administratora) podatkowe,wszędzie chodzi o mnie i rozmawia..nawet prywatne rzeczy...nie ma serca..jest niebezlieczma..zależy jej tylko na pieniądzach i niecj sie usuwa opini..jak nie chce opinii to niech sobie skasuje stronkę...mnie nie uciszy...nienawidze jej...tylko pieniadze jej w glowie i niszczenie ludzi...mnie nie UCISZY NIGDY,mam nadzieje ze karma wroci i niczefo nie zalzuje..niemawidze tej osoby
04.09.2022 06:33
Chciałbym poprosić o usunięcie moich opini,nie wiem jak to zrobić...to prawda że nie powinienem tutaj pisać i odp,to było pod wpływem emocji...bardzo przepraszam wszystkich...
02.12.2022 03:36
A mam jakieś wyjście..szczerze niczego nie żałuje...nieznosze olewania..jak ktoś nie życzy sobie negatywnych opinii,to niech sobie taką stronkę usunie i tyle,niby dla kogo ? Kto by chciał wgl umówić się z kimś kto nie ma serca...i wszystkich niszczy...niczego nie ZAłUJĘ,widać że kogoś zabolała prawda i tyle... Niech ten ktoś poda wszystkich którzy napisali negatywna opinie...moja opinie nigdy się nie zmieniła i tyle...
Aga
06.10.2020 14:59
Nęka psychicznie swoich klientów , rujnuje reputacje ośrodka w którym pracuje,unikać
06.05.2022 13:28
Odp:Te wszystkie opinie to niestety prawda,nie tylko nęka psychicznie ale niszczy wszystkich,a zwłaszcza tych którzy odwazą się jej przeciwstawić,ta "Pani" opiniowuje na podstawie subiektywnego odzucia,wystarczy,że ktoś ma inne zdanie i już się naraża, a pózniej jest miażdzony przez wszystkich dookoła z uwagi na wysoką pozycję społeczną,znajomości,wpływy i kasę,nie ma żadnych szans żeby wygrać z nią w sądzie,zostaje bezkarna mimo że nie przyjmuje już w Bytomiu a w TG,ujawnia tajemnicę zawodową a osoby ją kryją,kłamie i obraża,wykorzystuję choroby żeby wiecznie robić z siebie święta ofiarę,cała winę zwala i niszczy osoby,uwielbia tylko gadać wszędzie jaka ona jest biedna a ktoś jest zły,kocha tylko siebie i pieniadzę,nie ma uczuć,empatii,uważa się za nadczłowieka,wszystkich nastawia przeciwko,interesuje się życiem innych ludzi,zamiast popatrzeć na siebie,wchodzi też ludziom "do łożka", odradzam szczególnie osobom (usunięte przez administratora) bo tylko wprowadzi w poczucie winy,obraża kobiety,nie jest w stanie przyznać się do błedu i nie zna słowa przepraszam,usuwa opinie negatywne a sama pisze pozytywne,robi sobie i z ludzi i problemów kpiny,fałszywa,arogancka,chłodna,lubi się podlizywać żeby mieć wiekszą pozycję społeczną,prawie zawsze kłamie,rozpowiada wszystkim prywatne rzeczy które usłyszy,ma wielu wrogów i wszystkich krzywdzi,wydaję opinie niezgodne z prawdą,hurtowo,na zasadzie kopiuj - wklej,i to moja opinia a także odpowiedz i przestroga dla innych,mnie nigdy nie przestanie niszczyć,nigdy nie zostanie ukarana,nigdy się nie przyzna,zawsze będzie pogarszać stan i wprowadzać w myśli samobójcze,jest zdolna do wszystkiego żeby osiągnąć swój cel i nigdy nie przestanie,mnie zniszczyła,nie chce juz mieszkać tam gdzie ona grasuje,nie mam już tam życia,przez nią odechciewa się żyć,ale ja mam to już gdzieś,niech robi co chce,chcę stąd wyjechać jak najdalej i będzie mieć mnie na sumieniu(to mój ostatni i jedyny cel),wszystko mi zniszczyła i zniszczyła mnie,nigdy jej tego nie wybaczę,nienawidze jej !
Paola
11.02.2022 18:23
Opinia jest usuwana !
Słaba psycholog i biegła - pogarsza problemy
Dorota
02.11.2021 21:14
Najgorsza osoba jaka spotkalam walcząc 5 lat o swoje dziecko... Ta pani wydała opinie psychologiczna nie zgodna z prawdą, z ojca z ogromnymi problemami zrobiła cukiereczka, czy może zapłacił za taką opinoe????... Dla tej pani picie, jazda pod wpływem alko, ćpanie to przyjemności nie szkodzące dziecku... A mało brak skutecznej alimentacji przez parę lat i wyroki, to pryszcz, to że mnie zrobiła potwora bo chce żeby córka raz w miesiącu posprzątała pokój!!!... Oj pani droga pokazała pani klasę, moja mała nie chce mu nawet tato mówić, a pani każe nam go zaprosić do naszej rodziny! Co to za opinia!!! To teraz ojców ćpunów alkoholików się broni a matki mają imczerwony dywan rozciągać!!! (usunięte przez administratora) pani sabino ile zapłacił, zajrzała pani do akt? I proszę nie usuwać mojej opinii bo znowu napisze kolejna
Kontakt - Gabinet Usług Psychologicznych Sabina Lasok-Chwiedoruk
Tylko pieniądze jej w głowie, nie jestem zadowolony !
...
26.07.2019 23:58
(usunięte przez administratora)Nie polecam!!!!
Stały bywalec
07.07.2019 00:26
Wykwalifikowany psycholog z ogromnym sercem dla swojej pracy. Potrafi mądrze słuchać, umiejętnie naprowadzić. Potrafi zajrzeć głębiej w człowieka i dostrzec to, czego się boi, a także to, co skrzętnie usiłuje on z zawstydzeniem ukryć. Nie ocenia, nie krytykuje, nie wyśmiewa. Bardzo sympatyczna i pomocna. Polecam jako wieloletnia klientka.
Barbara
07.07.2019 13:45
Dobre sobie taka opinie to sobie sama wystawiła Pani.Cóż to już ludzie nie wymyśla by przyciągnąć klienta
08.07.2019 01:18
Poszukuje wszystkie osoby skrzywdzone,niezadowolne z usług tej Pani bo widze,że takie są ale nie mam jak się z kimś takim skontaktować,nie wykluczam nawet zbiorowego pozwu, skargi,moja historia jest bardzo długa ale ta osoba zamiast mi pomóc to poważnie zaszkodziła, w razie chęci kontaktu podaje mail [email protected]
Basia
10.01.2019 18:15
Zamiast rozwiązywać problemy sama je robi
18.06.2018 20:54
Polecam Panią Sabinę
16.08.2018 18:03
Nie przyznaję sie do tej opinii a wręcz przeciwnie moja opinia jest negatywna,nie polecam !
Zostaw merytoryczną opinię o Gabinet Usług Psychologicznych Sabina Lasok-Chwiedoruk
Nie przegap nowości o Gabinet Usług Psychologicznych Sabina Lasok-Chwiedoruk!