Ten komis to jedna wielka bujda. Ja rozumiem, że ktoś może nie wiedzieć o wadzie samochodu przy sprzedaży czy zakupie, ale jeśli ktoś ma udokumentowane rady pojazdu i zgłasza je jasno do komisu a i tak zostaje z Niczym i jest (usunięte przez administratora) to chyba nie jest normalne. Wypadało by przyznać się do błędu i oddać kasę za samochód i tyle a nie straszyć ludzi i się mądrzyć. Żal mi P. Dawida który musi pracować z kimś takim jak właściciel komisu p. Andrzej. Ta osoba potrafi tylko straszyć i nic więcej. Jest miły jak mu przytakujesz. Ten komis powinni dawno zamknąć i mam nadzieje,że tak się stanie w niedługim czasie. Jak widać po opiniach jest coraz więcej niezadowolonych klientów a to już coś znaczy.Kazdy ma prawo wypowiedzi i dania opinii jaka by nie była. Zakupione samochody w tym komisie, które chodzą po zakupie bez problemu tam to cud albo ściema i nie zasługa ludzi tam. Który samochód by nie oglądał to coś nie działa ale wszystko do zrobienia śmiech na sali. Nie polecam Komisu "Alex" proszę omijać ich szerokim łukiem.