Witam nie polecam firmy "eldar" podobno teras pracuje pod spółka nie znam calej nazwy bo nie informuje o tym przy zatrudnieniu i mowi ze ma firme eldar dalej. Pracodawca to Dariusz Pietruczanis firme ma zajerestrowana na ulicy brzozowej 12/7 a faktycznie ma biuro na Stefana Batorego w centrum biurowym.. Szef jest nie wyplacalny, ustala stawke indywidualne placi pierwsze 2-3 tygodnie a później mowi że nie ma przelewów itp standardowe wymowki... Pozniej wypiera sie że nie ds te kasy bo niby robota zle zrobiona, albo że nie na taką stawke sie umawiał. Sam zatrudnia (usunięte przez administratora) do pracy i pozniej ma problem do normalnych pracowników jak sie zwolnią że to oni popsuli pracę a za plecami mowi wprost i sie cieszy ze woli takiego (usunięte przez administratora)zatrudnić bo pije w pracy i odtrąca mu kase za (usunięte przez administratora)i nie musi mu tyle płacić. Do dnia dzisiejszego nie wypłacić mi kasy. Aprop umowy mowi ze da umowę potem o tym zapomina albo mówi ze za późno się wróciło pod biuro i ze księgowej nie ma... Nie polecam.. Wydaje sie mily normalny szef a to zwykly (usunięte przez administratora)