Piotr23.04.2019 16:24
Nie wiem jak to możliwe, ale wszystkie negatywne opinie o prowadzonej przez (usunięte przez administratora) działalności, tzw. szkoleniach, są z internetu systematycznie usuwane ! To stwarza zagrożenie dla potencjalnych uczniów, pacjentów. Nie mogą wyrobić sobie własnej opinii bo internet jest pełen opłacanych przez nią reklam, (usunięte przez administratora) Byłem na wszystkich jej kursach i zniszczyłem wszystkie dyplomy,(usunięte przez administratora) Czy umiała pomóc własnym dzieciom, które porzuciła, źle traktowała i zniewoliła do tego stopnia, że jej służą? Wraz z jej siostrą i współpracownikami. Bez nich byłaby nikim bo naprawdę nic nie potrafi, tylko powtarzać na kursach zabawne historyjki o swoim życiu, podobno pełnym zbiegów okoliczności.. Byłem pod jej wrażeniem więc działał efekt placebo. Teraz moje życie i bliskich posypało się., więc zwróciłem się ku jedynemu źródłu, Bogu a nie bożkom zabierającym w zamian za mały sukces, prawdziwe uleczenie, wiarę i otwarty umysł. Ona sprawia przekonujące wrażenie, że wie o czym mówi. Jest to mieszanka ezoteryczna która łączy "boga" z wszystkimi oparami absurdu- kamienie, czakramy, kwantowe rzeczy, wiara w anioły włącznie z wiarą w elfy. Jak z tego może powstać miłość i uzdrowienie? Ona jej w sobie nie ma. Obiecuje innym zdobyć bogactwo więc gnają chciwi, biedni, z kredytami. Potem widzą, że jedynie pozbyli się jeszcze więcej kasy. Dlaczego kursy są drogie, ale na miejsca kursów wybiera tanie motele, kwatery, noclegownie ? Aby zatrzeć ci oczy, bo to ona zarabia, ale nie inni! Uzależnieni, słabi zostają przy niej, silni otwierają oczy i odchodzą. Jest nas wiele tylko nasze słowa znikają z internetu.