Artur Topolski

• Kokotów

3. Opinie o pracodawcach Wieliczka
  5. Opinie o Artur Topolski

Opinie o Artur Topolski Wieliczka

Nie przegap nowości o Artur Topolski!

02.06.2022 21:51

Dietę stosuję od 01 maja 2022roku.Schudłam 5kg.Jedzenie jest smaczne,syte i proste w przygotowaniu. Mam niedoczynność tarczycy a jednak udaję się chudnąć.Polecam dietę Pana Artura wszystkim,którzy mają problemy z nadwagą i chcą się odchudzić.
    Wiki

02.06.2022 21:42

Witam,dietę zaczęłam stosować od 3tygodni ,posiłki są smaczne i bardzo syte ????,nie ma żadnych wydziwianych dan szybko mozna przygotować niektóre posiłki można na dwa dni z góry ????zrobić ,schodlam 3kg jak narazie i nadal mam zamiar stosować dietę bardzo polecam
    Malgorzata

02.06.2022 21:24

Serdecznie polecam dietę Pana Artura. Stosuje ją od kwietnia. Schudłam 9 kg. Smaczne i łatwe do wykonania posiłki. Bez problemu można zapakować do pracy. Same pozytywy.
    Izabela

02.06.2022 21:00

Miesiąc temu kupiłam dietę lekkostrawną pana Artura , przez miesiąc schudłam prawie 3 kg. Dieta jest super , łatwa w przygotowaniu a co najważniejsze jak jakieś danie nie smakuje to zawsze można się skontaktować i wymienić na inne. Dzięki tej diecie polubiłam łososia i buraka. Carpaccio z burak rewelacja . Przypomniałam sobie smaki dzieciństwa ( kasza manna z malinami , borówkami ) .Przepisy są rewelacyjne już zamówiłam kolejny miesiąc . W moim przypadku dieta jest lekkostrawna ponieważ mam problem z jelitami i dzięki diecie pana Artura nie mam już problemu ze wzdętym brzuchem. Gorąco polecam
    Janina

02.06.2022 20:41

Dieta pana Artura jest dla osób w różnym wieku. Jestem tego najlepszym przykładem, gdyż jestem seniorką. Zakupiłam, spróbowałam i czuje się bardzo dobrze. W trzy tygodnie zgubiłam 2kg, co w moim wieku nie jest takie oczywiste. Znacznie lepiej się czuję, lepiej śpię. Zaczęłam chodzić na spacery. Dieta wpłynęła na mój styl życia. Posiłki są bardzo smaczne ( do tego stopnia,że do dietetycznych obiadów dołączył mój mąż), mam motywację,żeby kontynuować dietę i cieszyć się życiem.
    Aga764

02.06.2022 20:37

Dietę stosuję od miesiąca, schudłam 4 kg ,mimo paru odstąpień. Nie odczuwam głodu ,pyszne ,zdrowe posiłki. Nie myślę ciągle o jedzeniu bo chodzę najedzona !!! Bardzo polecam. Ja idę dalej gubić kilogramy.

02.06.2022 20:11

Od niespełna miesiąca jestem na diecie p.Artura i czuję się świetnie. Co to znaczy? Jem znacznie mniej, posiłki są zdrowe, smaczne i tak skomponowane, że jest się sytym przez kilka godzin. To z kolei oznacza, ze przebywanie na tej diecie nie jest wyrzeczeniem, lecz przychodzi z łatwością. Następna ważna dla mnie sprawa to poczucie lekkości i przypływ energii, czego wcześniej nie było. W efekcie na dzień dzisiejszy zgubiłam ok 3 kg. Ubrania zrobiły się luźniejsze i zdecydowanie lepiej leżą :) Daje to duuużą motywację, żeby kontynuować ją nadal. Na koniec najważniejsza sprawa - ODRZUCIŁAM CAŁKOWICIE CUKIER i czuję już tego efekty . W pełni podzielam opinię, że cukier postarza komórki naszego organizmu. A będąc na tej diecie w ogóle nie odczuwam jego braku. Polecam każdemu doświadczyć na sobie
    Gosia K.

02.06.2022 19:48

Stosuje dietę od początku maja i widzę efekty -5kg w 4 tygodnie bez ćwiczeń, posiłki smaczne oraz proste w przygotowaniu z produktów łatwo dostępnych , wybrałam dietę 4 posiłki i czułam się najedzona, polecam przekonać się samemu naprawdę dieta działa.
    Ela

02.06.2022 19:18

Swoją przygodę z dietą Pana Artura zaczęłam w lipcu 2021 roku. Dziś jestem 40kg lżejsza i walczę dalej! Dieta super ułożona, posiłki łatwe w przygotowaniu, smaczne. Polecam!

02.06.2022 19:02

Dieta jest bardzo smaczna, prosta, jest też nie droga i szybka w przygotowaniu Ja ją stosuję i jestem mega zadowolona, jak na razie udało mi się schudnąć 5 kg, choć szczerze się przyznam nie zawsze się stosowałam POLECAM !!!!

02.06.2022 18:33

Dietę Pana Artura stosuję od 7 marca 2022 roku, schudłam 11kg. Pierwszy miesiąc starałam się ważyć wszystko i jesc to co w diecie choć te produkty co nie lubiałam to pomijałam. Owszem mam dni słabości i zjem kawałek ciastka lub cukierka mimo to waga spada. Choruję na jelita I tarczyce. Dieta łatwa, szybka w przygotowaniu, tania i smaczna. Polecam.
    Natalia

02.06.2022 18:23

Przygodę z dieta pana Artura Topolskiego zaczęłam od początku marca. Jestem bardzo zadowolona z diety posiłki są proste , szybkie i smaczne co było dla mnie ważne ze względu na prace . Na ten moment udało mi się zrzucić 12 kg. Polecam serdecznie każdemu ????
    Mirosława

02.06.2022 17:36

Polecam dietę jest lekka dobra i nie chodzi się głodnym
    Renata

02.06.2022 17:18

Wszystkim, którzy chcą schudnąć polecam diety p.Artura. Swoją przygodę z dieta zaczęłam 16 marca i do dnia dzisiejszego schudłam 10 kg. Oczywiście w święta i uroczystości rodzinne dieta poszła w bok, ale z rozsądkiem i umiarem. Dania są łatwe do przygotowania, a produkty w rozsądnej cenie. Dodatkowo jako baaardzo duży plus zaliczam możliwość zamiany dań, które nie smakują. Osobom, które czytają opinie i się zastanawiają, czy warto powiem ZDECYDOWANIE TAK! Sama zanim odważyłam się napisać przeczytałam na facebooku komentarze i nie powiem sceptycznie podchodziłam do tematu, bo nie wierzyłam, że mogę schudnąć, a jednak wynik jaki osiągnęłam dzięki diecie mówi sam za siebie. Nie rezygnuje i walczę o kolejne kilogramy!
    MS

02.06.2022 17:14

Z usług korzystam już drugi raz i jestem bardzo zadowolona.Diety są smaczne, proste w przygotowaniu a produkty dostępne w każdym sklepie.Najważniejsze są oczywiście efekty, chudnę ok 700g tygodniowo i nie ma efektu jo-jo. Bardzo polecam, ponadto kontakt jest zawsze na czas
    N

02.06.2022 15:32

Dietę p.Artura stosuję 1 miesiąc. 3 kg w dół. Jestem najedzona,posiłki smaczne ,wszystko się szybko przygotowuje. Posmakowała również mężowi ???? więc niektóre obiady robię podwójną porcję . Polecam ????
    Marta

02.06.2022 15:29

Kupiłam tą dietę dla narzeczonego i jest bardzo zadowolony. W ciągu miesiąca schudł 4kg, czeka teraz na kolejną dietę. Dieta jest prosta i bardzo szybka w przygotowywaniu, na zrobienie obiadu potrzeba ok. 30 min. Posiłki są różnorodne, zarówno na słodko, jak i wytrawnie. Bez wyszukanych i drogich składników, wszystko można kupić w jednym supermarkecie. Polecam każdemu!
    Wioletta

02.06.2022 15:20

Dieta odpowiednio dobrana do moich potrzeb. Dużo warzyw i owoców, które lubię. 5 posiłków dziennie sprawiło, że nie czułam się głodna. Przez 4 tygodnie schudłam ok. 3,5 kg. Jestem bardzo zafowilona6i polecam.
    Aneta

02.06.2022 13:54

Dieta naprawdę smaczna. Posiłki łatwe i szybkie w przygotowaniu. Walczę z wagą od dawna. W miesiąc na diecie udało mi się zgubić 3kg, co dla mnie jest wielkim sukcesem.
    Jadgra

02.06.2022 13:53

Mimo 65+ udało się.Zgubiłam 9kg w 3 miesiące, jedzenie smaczne, jak dla mnie trochę za duże porcje ale to nie problem.Polecam serdecznie.Ide po więcej.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Artur Topolski?

Kontakt - Artur Topolski

Sadowa 9A 32-020 Wieliczka

Branża główna: Agencje i domy mediowe

Kodej

02.06.2022 13:25

Diety stosuje juz od 3 muesiecy.Wszystkue bardzo smaczne urozmaicone, fajnie skomponowane.Nie potrzeba duzo czasu na przygotowanie posilkow, wszystko super opisane.Kilogramy polecialy.Korzystam z nastepnej diety, szczerze polwcam.W razie problemowjest szyblu kontakt i odpowiedźPolecam
    Małgorzata

02.06.2022 12:35

Dieta rewelacja.Posiłki smaczne ,szybkie do przygotowania.W ciągu 4 tygodni schudłam 4 kg. Zamówiłam następna dietę Polecam,polecam.polecam.
    Janina

02.06.2022 12:32

Jestem zadowolona z diety. Do tej pory schudłam 3 kg, dietę stosuję od miesiąca. Ale najbardziej jestem zadowolona z szybkości i łatwości wykonywania potraw oraz z mojego zdecydowanie lepszego samopoczucia. Polecam dietę z całego serca.
    Maniek

02.06.2022 11:55

Dieta godna polecenia, smaczna i nie trzeba się głodzić. Stosuję od miesiąca i waga w dół o 6,5 kg. Trochę samozaparcia , ruchu i dostosowanie się do wyznaczonej diety i efekty są widoczne. Polecam, ja dalej walczę o swoje :)
    Iwona

02.06.2022 11:52

Dieta Pana Artura jest ok schudłam od marca 8 kg :) , smaczne posiłki super jestem zadowolona
    Adela

02.06.2022 11:45

Polecam dietę, bardzo mi pomogła!

02.06.2022 10:59

Dietę p. Artura stosuję od 4 tygodni i w tym czasie schudłam 4 kg bez żadnych ćwiczeń. Posiłki są smaczne, szybkie do przygotowania, nie zawierają dziwnych składników trudno dostępnych. Nie chodzę głodna. Dlatego kontynuuję dietę i czekam na dalsze efekty. Polecam.
    Ada

02.06.2022 10:44

Jestem mega zadowolona z tej diety!!!przeszłam w życiu tysiące diet i z ręką na sercu uważam że ta dieta jest najlepsza z jaką się spotkałam,nie jestem głodna szybko przygotowuje się, i nie jest droga!!!!Dziękuję Panie Arturze!!!

02.06.2022 10:21

Dietę p.Artura stosuję 4 tydzień.Próbowałam różnych diet ale ich efekty były mizerne.Trafiłam wreszcie na dietę p.Artura i jestem zadowolona - dieta okazała być skuteczną, schudłam 2,9kg!!! W okresie stosowania diety nie zawsze stosowałam się do indywidualnego programu odżywiania, a jednak waga spadła. Proponowane posiłki są urozmaicone, bardzo smaczne i sycące, nie odczuwam głodu. Często nie zjadam proponowanych porcji, rezygnuję z II śniadania. Zaletą diety jest również to, że produkty do przygotowania posiłków są łatwo dostępne a ich cena nie przeraża. A co jest również ważne - ich przygotowanie nie jest pracochłonne. Co dalej - walczę z nadwagą!!!
    Danuta

02.06.2022 10:21

Witam jestem zadowolona z przygotowanej diety. Dieta jest łatwa w przygotowaniu ,smaczna i co najwazniejsze skutecxna. Po miesiacu stosowania schudłam 2 kg.. Polecam każdemu kto chciałbym schudnąć.

02.06.2022 09:56

Dietę stosuję dopiero miesiąc, z wagi spadło 2 kg a to dlatego, że nie zawsze się do niej stosowałam. Posiłki szybko się przygotowuje i naprawdę są smaczne. Nowy miesiąc, nowy jadłospis nowa niższa waga ???? Polecam, naprawdę warto.
    Joanna N.

02.06.2022 09:48

Rozpoczęłam dietę z początkiem maja, do dziś -4,5 kg. Posiłki są bardzo smaczne, szybkie w przygotowaniu i bardzo syte! Czasami trudno jest mi zjeść 5 posiłków dziennie. Polecam Pana Artura ????
    Ania

02.06.2022 09:47

Dietę Pana Artura stosuje pierwszy miesiąc, schudłam 2,5 kg Plusem jest to , że potrawy są łatwe do przygotowania z dostępnych, niedrogich produktów, polecam
    Beata

02.06.2022 09:45

Dieta smaczna i prosta a przede wszystkim skuteczna ,po 4 tygodniach stosowania 3 kg mniej...polecam
    Ulka

02.06.2022 09:40

Witam. Dietę od Pana Artura stosuje od kwietnia, 8 kg mniej, na prawdę nie sądziłam że jest taka skuteczna mimo tych wszystkich pozytywnych opinii. Dieta jest bardzo smaczna i co najważniejsze w ogóle nie chodzę głodna, posiłki są bardzo duże i syte. Mam więcej energii, lepiej śpię i cały organizm funkcjonuje rewelacyjnie. Czekam na dalsze efekty, dla niezdecydowanych polecam z całego serca :)
    Madzikg

02.06.2022 09:33

Diete Pana Artura polecił mi sąsiad, na własne oczy widziałam u niego zaskakujące efekty. Zdecydowałam się i ja, jak na razie jestem bardzo zadowolona, schudłam na 4 kg. Dieta jest skuteczna i bardzo prosta, łatwość przygotowania posiłków, różnorodność. Ja walczę dalej bo to dopiero początek mojej metamorfozy, ale każdemu serdecznie polecam.
    Daga

02.06.2022 09:20

Dietę Pana Artura stosuję trzeci miesiąc. Efektem jest 8 kg mniej, ale to nie jedyny plus stosowania diety. Nauczyłam się też jedzenia posiłków o stalych porach i nie podjadania pomiędzy nimi. Kolejnym plusem diety jest świadomość kaloryczności niektórych produktów co wpłynęło na moje racjonalne robienie zakupów dla wszystkich domowników. Ponadto przepisy są proste i szybkie do przygotowania. Polecam gorąco wszystkim niezdecydowanym.
    Mira K.

02.06.2022 09:00

Stosuję dietę od lutego. Ubyło mi 6 kg, może dla niektórych mało , dla mnie aż 6 kg. Posiłki bardzo proste w przygotowaniu, obfite i bardzo smaczne. Polecam gorąco.
    Justyna J.

02.06.2022 08:56

Schudłam 4.3 kg. Czuje się lekko i nie chodziłam głodna. Polecam ????
    Wiktoria

02.06.2022 08:49

Dieta w porządku, na bazie łatwo dostępnych produktów z konkretnymi przepisami dla każdego posiłku, bez zarzutów ☺️

Zostaw merytoryczną opinię o Artur Topolski