Artur Topolski

• Kokotów

3. Opinie o pracodawcach Wieliczka
  5. Opinie o Artur Topolski

Opinie o Artur Topolski Wieliczka

Nie przegap nowości o Artur Topolski!

Arualwer

07.06.2022 09:31

To było moje drugie podejście do diety.. Za pierwszym razem zabrakło mojego samozaparcia. Teraz jednak wzięłam się w garść. Teraz było inaczej. Jak zamówiłam dietę (nie ukrywajmy, za śmieszne pieniądze 69,00zł) ważyłam 90kg. Mam 23 lata.. ogólnie dramat, bo jestem niska (158cm wzrostu) = otyłość. Pierwsza z kompletu dieta bardzo smaczna, miesiąc diety to aż 3kg w dół. Restrykcyjnie trzymając się jadłospisu widać efekty było niemalże od razu. Druga dieta po małej korekcie również przyniosła efekt i aktualnie po 2,5 miesiącach ważę 85kg. 5kg to dla jednych dużo, dla innych mało.. W każdym razie ja się cieszę. Zmieniłam swoje nawyki żywieniowe. Dania są smaczne i uczą zdrowego podejścia do odżywiania. Nauczyłam się nowych przepisów i nowych przyzwyczajeń co do jedzenia. Jestem na prawdę bardzo zadowolona, bo na prawdę lubię porządnie zjeść. A zestawy z rozpisanymi daniami, które otrzymałam nie tylko są proste w przygotowaniu (w większości), ale również bardzo tanie i szybkie w przygotowaniu i przede wszystkim bardzo syte. Poza tym, dużo taniej i szybciej robi się zakupy mając przygotowaną listę zakupów.. Dziękuję całemu zespołowi :) T.
    Marlena

07.06.2022 09:11

Dietę Pana Artura stosuje od miesiąca już 6 kg mniej i oby tak dalej???? dieta jest smaczna i szybka w przygotowaniu. A co najważniejsze nie jest droga. Czekam na kolejną dietę i mam nadzieję że efekty będą jeszcze lepsze????
    Wiola 33

07.06.2022 08:43

Witam stosuje dietę pana Artura od miesiąca i choć tak bardzo jej nie przestrzegam to schudłam 6 kg dania są naprawdę smaczne i sycące polecam z całego serca
    Marzena

07.06.2022 07:50

Dietę stosuje od 4 tygodni, na wadze mniej 3.5 kg. Przepisy są proste i szybkie do zmontowania ???? tym bardziej gdy się pracuje. Produkty nie drogie i ogólnie dostępne bez udziwnień. A najważniejsze nie chodzę głodna a wręcz przeciwnie. Polecam dietę z całego ❤️
    kasia

07.06.2022 07:45

Dieta skuteczna. W ciągu 2 miesięcy udalo mi sie schudnać 4 kg pomimo że w tym czasie przyjmowałam masę hormonów, które zawsze powodowały że tyłam ok. 3 kg. Posiłki smaczne i szybkie do przygotowania. Pozdrawiam.
    Agnieszka

07.06.2022 07:37

Na duecie jestem 5 tydzień schudłam 4.5 kg Przekonała mnie łatwość i szybkość wykonywanych posiłków dieta jest tak dobrana ze przynajmniej mi zapewnia wszystko co potrzebuje mój organizm ani razu nie miałam chciejstwa na słodki pokusy Polevam
    Ewcia

07.06.2022 05:54

Dieta Pana Artura jest na pewno urozmaicona i smaczna. Efekty wagowe to 5kg od listopada 2021. Na pewno chciałbym więcej, ale przyznaję się że często sobie pozwalałam na inne jedzonko, niekoniecznie zdrowe. Ogólnie dieta może być motywacją do walki z nadwagą. Z czystym sumieniem polecam.
    Jofikk

06.06.2022 22:53

Jestem na diecie od 4 tygodni. Ubyło mnie 3 kg. Może to nie dużo, ale ważne że są efekty. Posiłki mega szybkie w przygotowaniu. Wszystko podane na przysłowiowej tacy włącznie z listą zakupów na cały tydzień. Dania szyte i smaczne. Naprawdę można się tym najeść.
    Ula

06.06.2022 22:19

Stosuję dietę od miesiąca i schudłam 3 kg. Dania są smaczne, a co ważniejsze można je bardzo szybko przygotować, dzięki czemu nie spędzam całego dnia w kuchni. Polecam.
    Milena

06.06.2022 22:01

Na diecie jestem 2 miesiące. Na wadze jest -8,5 kg. Posiłki są smaczne , duże porcje. Produkty dostępne w sklepie. Polecam z całego ❤.

06.06.2022 21:30

Dietę Pana Artura stosuję od 3 tygodni, schudłam 2 kg ;-) i myślę ,że dalej będzie spadać. Dieta od Pana Artura jest smaczna, łatwa, z dostępnych produktów, szybko się przygotowuje i oczywiści nie jest droga. Warta polecenia.
    Betty. 1234

06.06.2022 21:09

W trzy tygodnie schudłam 3 kg. tzn. prawidłowo. Pierwsze dwa dni było ciężko ale później żołądek sam wołał o posiłek. ???? Dania proste, produkty dostępne. Pozbyłam się wzdęć i czuję się super. Raz w tygodniu pozwalam sobie na kawałek ciasta lub lody a mimo to waga nie rośnie. Polecam dietę pana Artura.
    Julia

06.06.2022 21:08

Stosuję dietę Pana Artura od miesiąca i w tym czasie schudłam już 3 kg. Dania są niezwykle smaczne, proste w przygotowaniu, nie wymagają dużo czasu ani umiejętności. Produkty nie są bardzo wyszukane, więc można je otrzymać w każdym sklepie. Zdecydowanie polecam!
    Mat133

06.06.2022 19:43

Dieta bardzo dobrze rozpisana w przeciągu 20 dni schudłem 6kg. Posiłki badzo szybko się przygotowywuje. Polecam
    Danuta Olszacka

06.06.2022 18:19

Dietę Pana Artura Topolskiego otrzymałam 30.04.2022r.Ze względów rodzinnych nie miałam możliwości do stosowania jej w pełnym zakresie. Jednakże zgodnie z zaleceniami stosowałam godziny posiłków podanych w ułożonej diecie posiłki miały mniejsze porcje, oraz drugie śniadanie oraz podwieczorek był zgodny z rozpisaną dietą .Mimo niedostosowania się w pełni do otrzymanej diety w ciągu m-ca maja schudłam ok.2,5 kg z czego jestem bardzo zadowolona .Liczę na to ,że dalsze solidne już stosowanie diety doprowadzi do oczekiwanego przeze mnie rezultatu zmniejszenia wagi. Z poważaniem Danuta Olszacka
    Anna

06.06.2022 18:09

Decyzja o rozpoczęciu diety z Panem Arturem Topolskim była właściwa. Spadek masy ciała nie jest drastyczny. Po trzech tygodniach stosowania diety (z drobnymi odstępstwami) schudłam 1,5 kg, więc zdrowo. Posiłki są zróżnicowane, smaczne oraz łatwe w przygotowaniu. Cała dieta idealnie wpasowała się w moje preferencje smakowe. Z dietami Pana Artura łatwiej wdrożyć zdrowe nawyki żywieniowe, w dodatku bez wielkich wyrzeczeń. Z całego serca polecam.

06.06.2022 18:07

Dzień dobry, dietę stosuję od 4 tygodni i schudłam 3 kg.Może nie jest to wynik spektakularny,jednak chcę dietę stosować nadal.Liczę na dalsze efekty.Tym bardziej,że juz byłam na innych dietach i tak jak szybko zrzucałam wagę jeszcze szybciej przybierałam czyli efekt jojo+ Jest to pierwsza dieta ,w której posiłki są smaczne.Postanowiłam je wprowadzić do jadłospisu domowego na stałe .Pierwszy raz jem 5 posiłków i to jest super sprawa bo nie odczuwam potrzeby dojadania.Zawsze jadłam 3 razy dziennie i jakoś nie mogłam się przełamać do 5. Ale teraz polecam każdemu kto chce schudnąć.Pyszne i zbilansowane posiłki oraz systematyczność to jest chyba cała tajemnica chudnięcia. Panie Arturze odnalazłam Pana na FB i bardzo się cieszę,Życzę wielu Klientów i każdemu polecam Pana dietę. Pozdrawiam wszystkich Jola S
    Danuta

06.06.2022 16:04

Życie wymusiło na mnie zbicie trochę kilogramów. Z oporem zaczęłam interesować się jak to zrobić by „nie bolało”. Drogą pantoflową dotarłam do diet Pana Artura i podjęłam ryzyko. Po przeczytaniu nazw posiłków pomyślałam, że chyba mi rozum odebrało. Zaczęłam wczytywać się w sposób wykonania i okazało się, że diety są proste i szybko się je przygotowuje. Po 4-tygodniach mam 4 kg mniej na wadze i brnę dalej…
    Karolina

06.06.2022 15:26

Dieta skuteczna. W miesiąc udalo mi sie schudnać 6 kg. Posiłki smaczne i szybkie do przygotowania.
    KamilaS

06.06.2022 14:50

Super dieta. 3 miesiące i 12kg mniej. Posiłki łatwe w przygotowaniu, łatwo dostępne produkty a na dodatek smaczne i jestem najedzona. Serdecznie polecam

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Artur Topolski?

Kontakt - Artur Topolski

Sadowa 9A 32-020 Wieliczka

Branża główna: Agencje i domy mediowe

Justyna

06.06.2022 14:27

Przepisy smaczne, dieta skuteczna 8 kg mniej w 6 tygodni. Polecam gorąco. Działam dalej i czekam na kolejne nowe przepisy
    Małgorzata

06.06.2022 13:13

Polecam dietę pana Artura. Przez miesiąc minus 4kg z małymi grzeszkami . Dieta bardzo dobra ,szybka w przygotowaniu ,a co ważne wszystko można kupić bez problemu i nie drogo.Mialam wciąż wzdęcia teraz brzuch mniejszy za pomoca diety i ziół. Polecam.
    Magdalena

06.06.2022 12:35

Dieta okazała się być bardzo skuteczna. Od 4 kwietnia do 6 czerwca schudłam 10 kg. Posiłki były i są szybkie, łatwe i niedrogie. Pan Artur ułożył mi dietę pomimo że mam swoje alergie i choroby , poprawiła mi się cera i oczywiście wygląd teraz noszę mniejsze rozmiary. Ale co przede wszystkim jest super pozytywne? To kontakt szybki, zawsze była odpowiedź na najdrobniejsze pytania. Dziękuję raz jeszcze
    Tomasz

06.06.2022 12:22

Witam, Dietę stosuje około miesiąca. Na wadze minus 7. Bardzo pyszne łatwe i szybkie w przyrządzeniu przepisy. Polecam

06.06.2022 10:49

Witam dieta super przepisy dobre i szybkie w przygotowaniu schudłam około 2 kg później trochę odpuściłam dietę a teraz znów wracam
    moni

06.06.2022 09:55

Nie polecam. Dieta rozpisana po łebkach. W przepisach są błędy, inne składniki a wykonanie z czegoś innego. W diecie miałam chleb bezglutenowy, po zapytaniu na co mogę wymienić dostałam odpowiedź że na inne pieczywo.... coś w stylu wymień indyka na golonkę. Po miesiącu napisałam o dietę na kolejny etap i cisza. Składam reklamację.

06.06.2022 09:41

Bardzo zadowolony z diety po sześciu tygodniach 13 kg mniej, Dania smaczne i co ważne szybkie w przygotowaniu polecam z czystym sumienie.
    Wiola Es

05.06.2022 20:59

Witam, Dietę stosuje około miesiąca. Na wadze minus 5. Przepisy łatwe,bardzo pyszne i szybkie w przyrządzeniu. Polecam
    mateusz

05.06.2022 13:46

Wizyta u dietetyka z badaniami i ułożeniem jadłospisu to 300-400zł... pomyślcie.... ale do rzeczy.... Kupiłem tą tańszą dietę otrzymałem ją po tygodniu. Na dzień dobry uderzyło mnie to że jest TO DIETA Z POPULARNEGO KALKULATORA z internetu. Nie jest rozpisana dokładnie tylko podsumowanie kaloryczne całego posiłku, wiec jak nie masz brakującego składnika trzeba samemu szukać informacji o wszystkim aby suma kaloryczna się zgadała. Dorsz z migdałami ( przykład z mojej diety) ... potrawy miały być smaczne i proste w przygotowaniu, poza tym w diecie miałem bakalie których albo w sklepach nie było albo były najdroższe na półce. Napisałem po miesiącu że kolejną dietę chcę prostą dietę na zasadzie zalania płatków mlekiem, na dzień dobry otrzymałem odpowiedź że jest opcja droższej diety (spersonalizowanej) a niby można było coś zmieniać w diecie. Czy warto kupić tę dietę. Po zakupie tej diety jestem pewien że sam sobie lepiej ułożę jadłospis w oparciu o dostępność składników w sklepach w pobliżu mojego zamieszkania. jak przychodzi do przyrządzenia posiłku a w sklepie składnika, trzeba samemu wszystko obliczać. Nie stosowałem się do diety a schudłem 3KG tylko dlatego że zacząłem jeść śniadanie przestałem pić piwo i jeść czipsy.
    Sylwia

05.06.2022 12:10

Witam, na diecie jestem od 8 maja i schudłam 6,2 kg. Posiłki są proste w przygotowaniu i bardzo smaczne :) Polecam z całego serca. Pozdrawiam
    Zadowolony

05.06.2022 12:10

Polecam dietę Pana Artura. Mąż przez miesiąc stosowania mąż schudł 12,5 kg . Posiłki bardzo smacze i proste w przygotowaniu. Z całego serca POLECAM !!!
    Aga

05.06.2022 11:44

Dla mnie ta dieta to strzał w dziesiątkę. Chyba większość z osób, które w pandemii przeszły na pracę zdalną ma lub miała problem z kilkoma zbędnymi kilogramami. U mnie było podobnie, pomimo tego, że całkiem regularnie ćwiczę. Ewidentnie zabrakło mi dobrze zbilansowanej diety a pomysłu na nią nie miałam. I tu przyszła mi z pomocą dieta Artura Topolskiego. Jak do tej pory, czyli przez miesiąc udało mi się zrzucić 3 kg. Mam zamiar zrzucić jeszcze drugie tyle, również korzystając z tej diety. Proponowane posiłki bardzo mi smakują, są zróżnicowane, a co najważniejsze ich przygotowanie nie zajmuje dużo czasu. Nie ukrywam, że również moja rodzina niejako przy okazji skorzystała z tej diety. Gorąco polecam.
    Anka

05.06.2022 10:36

Dietę od Pana Artura stosuję od miesiąca - schudłam 4kg i przyznaję że zdarza się zgrzeszyć ale mimo to chudnę, posiłki są smaczne, nie wymagają spędzania godzin w kuchni, plusem jest to że można mieszać dania. Dobry kontakt, wszystkie wskazówki są brane pod uwagę, polecam z czystym sumieniem,
    Iza

05.06.2022 08:34

dietę stosuje od maja. schudłam prawie 4 g :) Posiłki bardzo pyszne i szybkie w przygotowaniu. Jestem bardzo zadowolona i szczerze polecam :)
    Grazyna

05.06.2022 07:38

Na diecie jestem od 1 marca. Udało mi się stracić prawie 9 kg. Maj był dla mnie trudny(komunia,majówka dzień matki) .Wiele razy zgrzeszyłam. Mimo to wynik jest zadowalający. Każdemu polecam dietę pana Artura Posiłki są smaczne,porcje duże i przygotowane w kilka minut. POLECAM
    Romana

05.06.2022 07:09

Szybkie wykonanie dokładny opis każdego posiłku.Dieta ok działa minus 3,5 kg w miesiąc. Polecam
    Magdalena

04.06.2022 20:58

Bardzo polecam dietę Pana Artura. Bez przekonania podchodziłam początkowo do niej dopóki nie spróbowałam... W miesiąc 2 kg, gdyby nie moje podjadanie to zapewne byłyby jeszcze lepsze wyniki. Posiłki smaczne, sycące za niewielkie pieniądze.
    Burza

04.06.2022 19:22

Witam i bardzo polecam diete, przy mojej wadze 130 kg schudlem 5 kg przez miesiac i bardzo polecam ????
    Renata

04.06.2022 15:29

Witam , na diecie jestem od 5.05 do dnia dzisiejszego schudłam 7kg , dieta bardzo smaczna , wszystkie posiłki mi smakują ;) polecam
    Edi

04.06.2022 14:16

Dzień dobry na dziecie jestem ponad 3 tygodnie schudlam 4kg jestem zadowolana wkoncu waga naleje a nie rosnie co mnie motywuje jeszcze bardziej przepisy od Pana Artura smaczne latwe w przygotaniu probuktu latwo dostepne nie droge. Goraco polecam

Zostaw merytoryczną opinię o Artur Topolski