Artur Topolski

• Kokotów

3. Opinie o pracodawcach Wieliczka
  5. Opinie o Artur Topolski

Opinie o Artur Topolski Wieliczka

Nie przegap nowości o Artur Topolski!

Hania

09.06.2022 21:13

Dieta Pana Artura Topolskiego jest dieta godną polecenia.Opracowana jest bardzo szczegółowo. Dania przygotowuje się szybko z naprawdę niedrogich produktów. W moim przypadku ,po upływie miesiąca waga spadła o 4 kg,choć przyznaję że zdarzyło mi się kilka razy podjadać.Z niecierpliwością czekam na kolejny jadłospis.Jeszcze raz gorąco polecam????
    Natalia

09.06.2022 21:12

Bardo polecam dietę Artura. Produkty dostępne w każdym spożywczaku, posiłki smaczne i różnorodne. W miesiąc -3 kg, choć zdarzały się grzeszki. POLECAM!
    Krystyna J.

09.06.2022 20:59

Dieta Pana Artura pomogła mi schudnąć 4 kg w ciągu jednego miesiąca, jest nieskomplikowana, przepisy proste, smaczne, koktajle pyszne. Mam nadzieję, że wkrótce znajdę czas na polecane mi przez Pana Artura ćwiczenia. :) Polecam i pozdrawiam, Krystyna J.
    Urszula

09.06.2022 20:35

Rewelacja, dietę pana Artura stosuję 5 tydzień po 4 tygodniach waga spadła 6 kg , samopoczucie od razu lepsze a posiłki są smaczne i sycące, bardzo polecam wszystkim którzy chcą pozbyć się zbędnych kilogramów i czuć się dobrze .
    Aldona

09.06.2022 20:19

Dieta jest bardzo łatwa do przygotowania, z produktów łatwo dostępnych,posiłki są smaczne Nie chodzę głodna. W ciągu miesiąca schudłam 3 kg. Muszę dodać, że juz kiedyś byłam na diecie P. Topolskiego i wtedy w ciągu ok 6 m-cy schudłam 18 kg. Po pewnym czasie postanowiłam zrzucić jeszcze trochę kilogramów. Posiłki są tak smaczne, że często cała rodzina je razem ze mną
    Asia

09.06.2022 20:17

Dietę stosuję od miesiąca i już widzę efekty, pomimo małych grzeszków. Dania są smaczne, syte i łatwe w przygotowaniu. Do tego produkty w niej polecane, na pewno każdy ma w swojej kuchni. Polecam :)

09.06.2022 20:08

Dieta Super! W ciągu 4 tygodni schudłam 3kg bez głodzenia siebie. Myślę, że byłoby więcej, ale pozwalałam sobie na małe grzeszki ???? polecam serdecznie!
    Gruby

09.06.2022 19:56

Gorąco polecam dieta smaczna w miesiąc schudłem 6 kg
    Justin

09.06.2022 19:54

Witam dieta rewelacyjna pyszna szybka w przygotowaniu i co najważniejsze działa polecam
    Agusia

09.06.2022 19:45

Dietę Pana Artura stosuję od marca jestem bardzo zadowolona z efektów schudłam 10 kg.Posiłki bardzo smaczne a co ważne szybko można je przygotować z czystym sumieniem polecam i dziękuję
    Łukasz

09.06.2022 19:27

Dietę stosuję od 30 dni, schudłem 7 kg bez najmniejszego wysiłku,nie stosując żadnych ćwiczeń.Posiłki są naprawdę szybkie do wykonania i bardzo smaczne. Pan Artur odpowiada szybko na nurtujące pytania. Można zamówić dietę strikte odpowiadającą naszym schorzeniom. Serdecznie polecam każdemu kto ma problemy z wagą i chce schudnąć.
    Magdalena

09.06.2022 19:17

Moja dieta składa się z 4 posiłków dziennie, posiłki są dostosowane do moich potrzeb i są bardzo smaczne. Schudłam w ciągu pierwszego miesiąca 6kg.polecam.
    PiotrAss83

09.06.2022 18:43

Goraco polecam. W ciagub2nmiesiecy 7 kg poszło w niepamięć. Posiłki syte i pyszne
    Karolina

09.06.2022 18:39

Dieta bardzo smaczna. Syta i dzięki niej brałam chęci do wszystkiego. Chudnę powoli wagowo ale cm spadają a to najważniejsze
    H.O.

09.06.2022 18:37

Dietę Pana Artura stosuję od miesiąca. Jak na razie waga spadła o 2 kg ale szczerze mówiąc to u mnie nie trzeba dużo zrzucać ????????. Jednak co jest najważniejsze, czuję się bardzo dobrze, dania są bardzo smaczne i co dla mnie ważne, szybkie w przygotowaniu. Dieta jest naprawdę skuteczna i wcale niedroga. Polecam serdecznie!
    Bogumiła

09.06.2022 18:30

Stosując dietę Pana Artura zrzuciłam 8,5 kg , byłoby pewnie więcej, gdyby nie drobne grzeszki w międzyczasie. Dieta jest bardzo smaczna, różnorodne dania, szybka w przygotowaniu. Tak się do niej przyzwyczaiłam, że nie chciałoby mi się gotować innych obiadków. Te są łatwe, szybkie i smaczne. Bardzo polecam wszystkim, którzy chcą się zdrowo odżywiać i przy okazji schudnąć.
    Izabela

09.06.2022 18:23

Stosuję dietę od dwóch miesięcy. Schudlam 3 kg mimo ze zdarzało mi sie podjadać ???? Dieta szybka, prosta, tania i smaczna. Odkąd ja stosuję czuję sie zdrowsza i lżejsza. Szczerze polecam.
    Urszula

09.06.2022 18:20

Mam 61 lat. Ważyłam 86 kg. Dieta Pana Artura Topolskiego pomogła mi już schudnąć 7 kg. Teraz ważę 79 kg. Stosuję ją już trzeci miesiąć . Jest bardzo dobra!!! Polecam wszystkim!!!! Posiłki są smaczne, wszystko dokładnie rozpisane i nie wymagające dużo trudu i pracy. Jestem bardzo ZADOWOLINA. Polecam dietę Pana Artura wszystkim , którzy chcą schudnąć. !!!!!!
    Klientka

09.06.2022 18:04

Dobry kontakt, proste przepisy.
    Agata K.

09.06.2022 17:37

Dietę zaczęłam stosować w styczniu tego roku, do chwili obecnej schudłam 9,5 kg . Posiłki przygotowuje się dość szybko z produktów ogólnodostępnych, są smaczne i łatwe w przygotowaniu. Polecam tę dietę.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Artur Topolski?

Kontakt - Artur Topolski

Sadowa 9A 32-020 Wieliczka

Branża główna: Agencje i domy mediowe

Aneta

09.06.2022 17:02

Dieta jest super przez miesiąc schudłam prawie 6 kg. Dania są proste szybkie bardzo smacznie i nie drogie. Porcje są bardzo duże że czasami jest problem zjeść całość. Serdecznie polecam.
    Magda

09.06.2022 16:35

na diecie u Pana Artura jestem już drugi raz. Pierwszy raz byłam w 2019 udało mi się schudnąć 8kg w 2 miesiące, niestety nie byłam systematyczna, potem całkowicie zaprzestałam jej stosowania i pomalutku wbiłam się na tą sama wagę co przed dietą. Natomiast dieta była smaczna, szybka w przygotowaniach. Próbowałam później innych diet u innych dietetyków, które nie przynosiły żadnych efektów, szybko się zniechęcałam. Postanowiłam wrócić do Pana Artura, jestem na niej dopiero miesiąc jak na razie zaobserwowałam spadek 2kg, ale zmieniła się wyglądowo moja sylwetka. Po raz kolejny nie zawiodłam się na smakach diety jak i dostępności produktów. POLECAM
    Afam

09.06.2022 16:16

W ciągu miesiąca schudłem 3 kg, ale ciężko było mi się powstrzymać od podjadania. Dieta bardzo pyszna, ale do pewnego momentu. Częsta powtarzalność tych samych posiłków na drobny minus.
    Ala58

09.06.2022 16:07

Dietę stosuję od miesiąca efekt to 3,5kg mniej.Posilki smakują, ceny produktów są na poziomie średnim.Moja dieta lekkostrawna, koktajle owocowe wysmienite.Wyniki badań laboratoryjnych po miesiącu stosowania diety dobre.Czuje się bardzo dobrze polecam wszystkim, którzy chcą się zdrowo odżywiać a przy okazji zrzucić kilka kilogramów.Pozdrawiam
    Martyna

09.06.2022 15:18

Diete stosuje od miesiąca spadło 4,5 kg:) Smaczna,prosta, dosyć tania. Posiłki łatwe do przygotowania ,taki obiad podaje także mężowi, jest pyszny i syty. Naprawdę polecam.
    Michalina

09.06.2022 12:45

Polecam z całego serca dietę. W tydzień zrzucilam 2.5 kg - jedzenie jest pyszne ! Pozdrawiam
    Tomasz

09.06.2022 09:26

Brak kontaktu od 8 dni.
    Agnieszka C.

09.06.2022 08:45

Po pięciu tygodniach stosowania diety schudłam 2,5 kg. Jestem bardzo zadowolona. Każdy dzień to mniejsza waga. Dieta jest smaczna, prosta i tania. To moja pierwsza dieta w życiu i od razu okazała się strzałem w dziesiątkę. Nauczyła mnie jak "jeść zdrowo" i jak odrzucić stare przyzwyczajenia. Dietę Pana Artura polecam każdemu.
    Agata

09.06.2022 08:36

witam dietę stosuję od 3 dni i już widać małe efekty mniej mnie jest o 1 kilogram, dieta super smaczne jedzenie, mam nadzieję że dalej kilogramy będą szły do dołu
    Krystyna

09.06.2022 00:10

Dietę stosuje miesiąc. Kilogramy powoli spadają, najadłam się, posiłki są proste w przygotowaniu i smaczne. Po pierwszym miesiącu widać już efekty. Polecam bardzo.
    Marta

08.06.2022 21:56

Dietę stosuje od miesiąca, dania są proste w przygotowaniu i bardzo smaczne. Chudnę powoli - jakiś kilogram tygodniowo, ale o to mi chodziło. I nie jestem głodna :)
    Kasia 48

08.06.2022 21:21

Witam. O diecie powiedziała mi koleżanka i tym sposobem trafiłam, po dietę do p Artura. Przez miesiąc schudłam 4 kg,jestem mega zadowolona. Czekam na kolejną i walczę dalej. Dieta jest super. Posiłki proste do przygotowywania i Bardzo smaczne. Nawet moja 6 letnia córka podjada mi czasem. Polecam wszystkim którzy jeszcze się nie zdecydowali, czas ucieka a dieta p Artura naprawdę działa cuda. Pozdrawiam
    Monika

08.06.2022 21:16

Dieta Pana Artura, skuteczna,????w każdym tygodniu ok 1 kg,proste ,smaczne i łatwe w przygotowaniu posiłki ,polecam,naprawdę warto????
    Elżbieta P

08.06.2022 20:26

Dieta Pana Artura pozwoliła mi zgubić 4kg już w pierwszym miesiącu. Wszystkie dania bardzo mi smakowały, nie chodziłam głodna, nie myślałam o podjadaniu i nawet domownikom zdazylo się coś podjeść! Bardzo polecam i walcze dalej :)
    Lucyna.

08.06.2022 20:20

Dietę stosuję od miesiąca, schudłam 4kg. Dieta zmieniła moje podejście do jedzenia, nie jestem ciągle zmęczona i ospała. Polecam wszystkim.
    Magdalena

08.06.2022 19:38

Diety pana Artura są bardzo smaczne. Stosuję od miesiąca i już 3kg w dół! Smaczne i łatwe w przygotowaniu. Ciągle mam energię, a składniki są powszechnie dostępne. Bardzo polecam!
    Edyta

08.06.2022 18:36

Witam, jestem na diecie Pana Artura Topolskiego od ok 3-4 tygodni schudłam 7 kg. Czuje się coraz lepiej i patrzę z nadzieją w przyszłość na jeszcze lepsze wyniki. Bardzo polecam osobiście przekonałam się ze ona działa. Pozdrawiam
    [email protected]

08.06.2022 18:13

Mega dieta schudłem w 5 miesięcy 30 kg. Posiłki super.
    Beata Supa

08.06.2022 17:59

Dieta wyśmienita i urozmaicona, porcje bardzo dobrze dobrane pod względem wielkości i sytości. Schudłam na diecie 6 kg. Zamierzam dalej kontynuować dietę i dążyć z Panem Arturem po moje cele wagowe. Wszystkim serdecznie polecam diety Pana Artura.
    Iwona Sz.

08.06.2022 17:34

Dieta stosowana niecały miesiąc, waga niecałe 4 kg mniej. Produkty łatwo dostępne, posiłki syte i smaczne. Nie sądziłam że uda mi się wytrwać bez podjadania, ponieważ przed dietą co chwilę byłam głodna. Teraz chodzę najedzona. Posiłki są szybkie w przygotwywaniu. Polecam każdemu.

Zostaw merytoryczną opinię o Artur Topolski