Artur Topolski

• Kokotów

3. Opinie o pracodawcach Wieliczka
  5. Opinie o Artur Topolski

Opinie o Artur Topolski Wieliczka

Nie przegap nowości o Artur Topolski!

Agnieszka

30.06.2022 05:06

Bardzo polecam dietę Pana Artura. Posiłki są smaczne i szybkie w przygotowaniu.W 4 miesiące schudłam 6 kg bez ćwiczeń. Serdecznie polecam.
    DONIA

29.06.2022 22:04

Witam! 3 tygodnie na diecie Pana Artura i 2 kg mnie, a mój mąż 4 kg. Posiłki są łatwe i smaczne, trzeba się pilnować rozpisanych godzin i przerw między posiłkami, ale mój brzuch już sam mówi mi, że zbliża się czas na jedzonko. Do diety dopięta jest lista zakupów co uważam za duży plus. Ja z mężem walczę dalej i napisze za miesiąc ile mamy na minusie. Polecam.
    Arek

29.06.2022 20:46

Witam . Polecam diety Pana Artura , stosuje półtora miesiąca waga w dół -6 kg , przy pracy siedzącej . Przepisy w większości smaczne i proste w przygotowaniu , co zmotywowało mnie do podjęcia diety . Dieta warta zastosowania . Polecam
    anna

29.06.2022 19:57

Polecam dietę Pana Artura! Jest łatwa, prosta i przyjemna. Mój wynik to -3kg . Zachęcam do skorzystania z oferty.
    Jadzia

29.06.2022 17:37

Stosuję dietę przygotowaną pod kontem mojej choroby - Hashimoto. Zaczęłam 1 czerwca i w ciągu tego miesiąca schudłam 4,8 kg. Ogólnie samopoczucie również się poprawiło. Dieta przyniosła wymierne efekty - polecam!!!
    Izabela Malinowska

29.06.2022 17:23

Super skomponowana dieta. Urozmaicone menu. Schudłam ok 2,5 kg przez miesiąc, ale można było więcej trzymając się ściśle diety. Bardzo polecam Pana Artura.
    Justa

29.06.2022 17:00

Super dieta jestem zadowolona szybkie i smaczne przychodzenia jedzenia tanie jestem zadowolona
    Agnieszka

29.06.2022 16:55

W 100 % polecam diety Pana Artura, korzystam już kolejny raz. Stosując diety pierwszy raz schudłam 10 kg, w 3 miesiace, potrawy proste i smaczne. Kontakt z Panem Arturem szybki, jeśli czegoś nie lubisz Pan Artur to zmienia. Polecam diety wszystkim znajomym. Teraz korzystam kolejny raz, na razie spadek 2 kg ale to dopiero początek mojej pracy. Nie poddaje się, diety Pana Artura uczą dobrych nawyków żywieniowych.
    Krisol

29.06.2022 15:42

Witam dieta Pana Artura godna polecenia pierwszy miesiąc stosowania i na wadze spadek o 6,1 kg dania są smaczne i syte i nie są kosztowne bo produkty można kupić w każdym sklepie
    Danka

29.06.2022 15:21

Po 4 miesiącach diety 7,5kg mniej. Może jeszcze niewiele, ale przed dietą nie mogłam zrzucić nawet jednego kg, tylko rosłam w szerz, w dodatku mam pracę siedzącą ruszam się dość nieregularnie i wiecznie nie mam na nic czasu, bo mam małe dziecko. Dieta Pana Artura jest super, bo przepisy są proste, szybkie w przyrządzeniu, z prostych, podstawowych składników, dostępnych w każdym sklepie, jest zdrowa i działa ???? Wstępnie w ankiecie zaznaczyłam, że chcę tylko 4 posiłki, że mam mało czasu i żeby były proste, no i takie są. Od 1,5 miesiąca na diecie jest też mój mąż, który ma wiele dolegliwości typu cukrzyca, nadciśnienie, nietolerancja glutenu... Odkąd otrzymał swoją dietę zrzucił już 13kg!!!! Jak widać efekty zależą od organizmu i trybu życia, mąż ma pracę fizyczną i przed dietą odżywiał się podle????, więc u niego efekty są spektakularne. Teraz gotuję 3 obiady dziennie, chociaż nie zawsze, bo niektóre dania się pokrywają w ciągu dni i dzieci niektóre z nich też pokochały, więc nie jest tak źle ???? ale przepisy są na tyle szybkie, że gotowanie naszych obiadów i przygotowanie śniadań na następny dzień zajmuje od 1- 1,5 godziny dziennie. Czyli 3 posiłki dla męża i swoje w pudełka i do pracy to max 1,5h. Nie jest to trudne, gdy mam wszystko pod ręką w domu. Wraz z dietą dostaje się pełną listę zakupów na cały tydzień, więc zwykle jadę raz w tygodniu na gigantyczne zakupy i później dokupuję tylko pieczywo i pojedyncze warzywa, które tygodnia nie wytrzymają.
    Z.W

29.06.2022 14:52

Dieta super łatwa w przygotowaniu posiłki syte obawiałem sie ze bede chodzić glodny i wieczorami bede zasiadac do tz.koryta .Polecam u mnie 4 kg mniej na 1 diecie
    Kasia

29.06.2022 14:04

Dieta super, posiłki proste i szybkie do przygotowania, a przede wszystkim smaczne. Efekty szybko widoczne, w ciągu dwóch miesięcy stosowania diety - 7 kg. Polecam
    Kinga

29.06.2022 13:24

Witam.Po zastosowaniu diety p.Artura na dzień dobry -3kg. Mam pracę siedzącą także dodatkowo wielki plus na tym nie poprzestaję.Ogólnie poprawa samopoczucia "generalnie czuję się jakbym schudła o wiele więcej" ,poprawa przemiany materii ponieważ o to mi najwięcej chodziło.Co najważniejsze porcje są duże,smaczne i przede wszystkim syte nie potrzeba żadnych modyfikacji .Gorąco polecam i namawiam do zakupu diety i bardzo się cieszę że zrobiłam ten krok .WIELKI POZYTYW
    Margaret

29.06.2022 13:06

Polecam dietę Pana Artura, to naprawdę działa. Ja jestem na diecie od niedawna a już są pozytywne wyniki. W moim gronie znajomych jest kilka osób które dużo schudły co i mnie zmotywowało do podjęcia próby. Nie lubię i nie mam czasu na przyrządzanie skomplikowanych posiłków, a przepisy od Pana Artura są naprawdę smaczne i bardzo proste do wykonania i bez wyszukanych składników. Mogę szczerze polecić dietę
    Paweł-47

29.06.2022 12:58

Dieta super, moja waga przed 90,1kg po 30 dniach 86kg a więc -4,1kg w 30 dni mino kilku grzeszków jakie mi się przytrafiły, jestem bardzo zadowolony z efektu. Posiłki bardzo smaczne, duże, naprawdę nie potrzeba się głodzić a przede wszystkim szybkie w przygotowaniu a składniki tanie i dostępne w zakupie. Polecam naprawdę warto.
    Ali

29.06.2022 12:17

Przepisy proste i smaczne, waga spada, Polecam:)
    Merssi2604

29.06.2022 11:09

Polecam dietę od Pana Artura. Szybkie i smaczne dania, po miesiącu schudłam 3kg a to jeszcze nie koniec.
    JoRa

29.06.2022 08:06

Osobiście polecam diety pana Artura. Zamówiłam sobie dietę celem nawet nie tyle co zrzucenia wielu kilogramów, co bardziej oczyścić się i nabrać tych dobrych nawyków żywieniowych - została przygotowana dieta lekkostrawna, przy której też zrzuciłam parę kilo w miesiąc (dodam, że nie zmieniłam dotychczas dziennej dawki ruchu). W zasadzie po miesiącu jestem dość blisko swojego wyznaczonego celu, aczkolwiek trzeba mieć silną wolę - zawsze lubilam podjadać i to mnie gubiło :) Dieta jest o tyle fajnie przygotowana, ze zawiera proste składniki, które normalnie człowiek na co dzień wykorzystuje w kuchni, wiec dla organizmu też nie było szoku, że tu nagle jakaś ekstrawagancja na stole się pojawia. Godziny dobrane pod swój tryb życia bardzo się sprawdzają (miałam 4 posiłki dziennie). Aktualnie po połtora miesiąca poprosiła o przygotowanie w ramach pakietu nowej propozycji, którą otrzymałam w ciągu kilku dni (można dać też informację co się lubi/nie lubi). Jezeli ktoś szuka pomysłu na zmianę nawyków żywieniowych i wie, że jest w stanie pokonać swoje słabości w tym temacie, to zachęcam do pierwszego kroku u pana Artura.
    Lady

29.06.2022 07:22

Kolejny miesiąc i kolejne 4 kg mniej!
    Patrycja G.

28.06.2022 21:53

Internet zna określenie dieta cud w kontakcie podsmiewywania. Ja ze śmiałością mogę powiedzieć że ta działa cuda! Efekty bardzo mnie zaskoczyły bo waga pięknie zaczęła spadać w dół a moje samopoczucie dodatkowo się bardzo poprawiło! Przepisy proste, smaczne, składni ogólnie dostępne i w dobrej cenie by nie obciążać budżetu. Jeśli ktoś się zastanawia to bardzo serdecznie namawiam! Nie pożałujecie napewno!

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Artur Topolski?

Kontakt - Artur Topolski

Sadowa 9A 32-020 Wieliczka

Branża główna: Agencje i domy mediowe

Gabi

28.06.2022 21:25

Bardzo polecam dietę Pana Artura , potrawy są pyszne szybkie i łatwe w przygotowaniu i co najważniejsze są super efekty ????u mnie w miesiąc -5kg i duże mniejsze obwody ????w samych biodrach -10 cm
    ????????????

28.06.2022 20:03

Polecam dietę P. Artura. Posiłki są szybkie w przygotowaniu, niedrogie. Dieta co najważniejsze jest skuteczna :-) Póki co mam 3kg mniej, a na pewno na tej diecie będzie jeszcze mniej. Super jest też to, że dieta jest dostosowana do moich potrzeb, jeśli chodzi o czas. Polecam każdemu :-) Nie zwlekać, tylko zamawiać a sami się przekonacie o efektach ???????????? Pozdrawiam ????
    aldonas

28.06.2022 19:55

Posiłki są proste w przygotowaniu, smaczne i nie rujnują budżetu, po pierwszym miesiącu 2,5kg mniej i wyraźny spadek chlesterolu we krwi. Polecam, szybka realizacja zamówienia i wreszcie nauczyłam się jeść warzywa
    Justyna

28.06.2022 18:51

Witam . Zaczęłam dietę miesiąc temu i schudłam 7 kg przy siedzącym trybie życia , bez żadnego wysiłku, daleko mi do celu ale jest motywacja. Na początku zjadłam całe porcje (a są bardzo syte i duże) a teraz nie daje rady tych porcji zjeść , są szybkie i proste w przygotowaniu. Polecam jeśli ktoś ma motywacje to naprawdę warto
    Barbara

28.06.2022 18:47

Dieta jest smaczna i łatwa w przygotowaniu.Mój efekt to 7 kg w dwa miesiące :)
    Monika

28.06.2022 18:43

Dieta Pana Artura, to przede wszystkim dieta przy, której na przygotowanie posiłków nie trzeba tracić mnóstwa czasu. Przepisy są proste, a jedzenie bardzo smaczne i w dodatku dające porządane efekty, czyli spadek wagi. Stosowałam różne diety jednak ta to mistrzostwo. Polecam z całego serca!
    Kasia

28.06.2022 18:17

Dieta Pana Artura smaczna, prosta w przygotowaniu i skuteczna. Nawet mimo pewnych odstępstw, przy czym aktywność fizyczna jest bardzo wskazana ;)
    Danuta W

28.06.2022 18:01

Kończę drugi miesiąc diety i na wadze 6kg mniej. Jest ona bardzo smaczna , sycąca, prosta i szybka w przygotowaniu. Produkty dostępne w każdym sklepie. Nie ma uczucia głodu i chęci podjadania słodkości (wcześniej spożywałam je w ogromnych ilościach). Z całego serca polecam dietę Pana Artura, bo ona NAPRAWDĘ DZIAŁA!!!
    Marlena

28.06.2022 17:58

Diety Pana Artura są bardzo proste i szybkie w wykonaniu. A do tego mega smaczne. I o to właśnie mi chodziło. Schudłam już 3 kg z małymi wzlotami i upadkami. Szczerze polecam diety od Pana Artura, kto jeszcze nie spróbował koniecznie niech nie zwleka. Warto warto warto ????❤️
    Marta

28.06.2022 17:49

W ciągu miesiąca na diecie schudłam 3 kg. Posiłki bardzo smaczne. Czuję, że mam więcej energii. Bardzo polecam.
    Agnieszka Kaluta

28.06.2022 17:12

Dietę Pana Artura stosuję ponad rok. Schudłam 33 kg. Niestety- w ostatnim czasie przychorowałam i musiałam ją przerwać, czego efektem było kilka dodatkowych kilogramów. Mimo to nie poddaję się i z pomocą Pana Artura znów chudnę. Posiłki są smaczne, łatwe i szybkie w przygotowaniu. W przypadku, gdy któraś z potraw nie pasuje, nie ma problemu ze zmianą. Dietę otrzymuję zawsze na czas. Polecam.
    Ela

28.06.2022 16:33

Dieta Pana Artura jest super. Przez 4 miesiące spadło 12kg przy Hashimoto! Posiłki bardzo smaczne i do szybkiego przygotowania.
    EDYTA

28.06.2022 15:46

Bardzo gorąco polecam diete pana Artura posiłki smaczne niedrogie dostępne w kazdym sklepie.W ciągu miesiąca schudłam 2,5kg Czekam teraz na drugą mam nadzieje że będzie również dobra i skuteczna.
    Marta

28.06.2022 15:18

Polecam dietę Artura Topolskiego ,jest smaczna łatwa w przygotowaniu , porcję są duże więc głodu się nie czuję,ja mimo cukrzycy insulinopornej w ciągu niespełna miesiąca schudłam 5 kg sto dla mnie duży sukces ponieważ próbowałam wielu diet i nic z tego nie wynikało.Czekam na dietę na nowy miesiąc.
    Ewa Jedynowicz-Hrycyna

28.06.2022 14:52

Skończyłam drugi miesiąc diety i jestem lżejsza o 6kg - zmiany widać gołym okiem, komplementy się sypią, a moja pewność siebie rośnie proporcjonalnie do ubywających centymetrów :) Dieta, a właśnie baza nowych pomysłów na posiłki, jest prosta, łatwa i smaczna. Proszę się nie obawiać o uczucie głodu, czasem upewniałam się czy aby na pewno w przepisie jest aż tyle składników, bo porcje są spore i syte, ale przede wszystkim smaczne. Składniki do kupienia w każdym supermarkecie, a gdyby coś umknęło, nawet w Żabce ;) Kontakt mailowy jest słabym ogniwem - czas odpowiedzi jest długi, ale z czasem wszystko jest już na tyle jasne, że odzywam się tylko w celu przygotowania nowego jadłospisu na kolejny miesiąc :) Polecam!
    Moja opinia o diecie

28.06.2022 13:33

Bardzo dziękuję za diety ,które otrzymuję co miesiąc , Jestem bardzo zadowolona z jadłospisu na cały miesiąc , ułatwia mi to w przygotowaniu posiłków na każdy dzień i porę dnia , Potrawy są łatwe i szybkie do wykonania , a koszt niewielki. Posiłki są wystarczające i nie potrzebuję dojadania . Mam 10kg za sobą i spodziewam się jeszcze pozbyć się 5 kg . Polecam dietę pana Artura i zapewniam ,że jest skuteczna .
    Rafał

28.06.2022 13:00

Jestem czwarty tydzień na diecie, 5 kg mniej. Dla mnie bomba. Dieta smaczna, duże posiłki, zwłaszcza obiady. Polecam
    Unicorn

28.06.2022 12:41

Jak odchudzanie to tylko z Panem Arturem. Nie było mnie stać na dietetyka, jednak w tym przypadku cena jest bardziej niż atrakcyjna. Przepisy są łatwe, szybkie, z łatwo dostępnych składników. W razie jakichkolwiek pytań Pan Artur służy pomocą przez kontakt e-mailowy. Na takiej diecie można być całe życie, to czysta przyjemność ;)
    Unicorn

28.06.2022 12:46

Dodam jeszcze, że w pierwszym miesiącu zrzuciłam 4 kg, co przy wcześniejszych dietach było dla mnie nie do osiągnięcia. Mój ceł to 32kg mniej i wiem, że tym razem na pewno się uda. Polecam serdecznie udanie się po pomoc do Pana Artura każdej osobie chcącej polepszenia jakości życia.
    Monika

28.06.2022 12:31

Dieta Pana Artura jest przede wszystkim smaczna, łatwa w przygotowaniu, posiłki bardzo syte. Przez miesiąc udało mi się schudnąć 5 kg i nie poprzestaje na tym, chce więcej, a trochę tych kg w ciąży mi przybyło. Produkty łatwo dostępne w sklepie.
    Danuta

28.06.2022 11:49

Dieta Pana Artura jest bardzo smaczna i prosta w przygotowaniu, w tym duże są porcje. Na pierwszej diecie schudłam 3,5 kg.

Zostaw merytoryczną opinię o Artur Topolski