Artur Topolski

• Kokotów

3. Opinie o pracodawcach Wieliczka
  5. Opinie o Artur Topolski

Opinie o Artur Topolski Wieliczka

Nie przegap nowości o Artur Topolski!

Łukasz

12.07.2022 16:46

Wszystko smaczne i szybkie do przygotowania. Polecam każdemu kto chce schudnąć. Mi się udało.Kontakt z p.Arturem też bardzo szybki.Odpowiada na wszelkie pytania.
    Aga

12.07.2022 16:30

Dieta prosta w przygotowaniu i smaczna. Schudłam 3 kg w 2 miesiące. Niewiele, ale przy Haschimoto bardzo trudno mi schudnąć. Lecę dalej..
    KM

12.07.2022 15:03

Witam, polecam dietę Pana Artura, jest smaczna, produkty dostępne, potrawy szybko się przygotowuje no i oczywiście chudnie się. Mój efekt w dwa miesiące 7 kg mniej polecam dietę jak najbardziej pozdrawiam
    niuta12

12.07.2022 08:51

Jestem na diecie od ponad miesiąca. Schudłam 2 kg. Jestem bardzo zadowolona. Dania są smaczne, szybkie w przygotowaniu i co najważniejsze produkty szeroko dostępne i nie drogie i porcję duże czasami nie do przejedzenia. Polecam wszystkim, którzy chcą się pozbyć zbędnych kilogramów. Pozdrawiam
    Koeman

11.07.2022 19:15

Dieta jest super. Po stosowaniu moja waga obniżyła się o 15 kg. Jestem bardzo zadowolony.
    Iza

11.07.2022 11:28

Dieta super, jest naprawdę skuteczna. Po miesięcznym stosowaniu na wadze 4 kg mniej, w obwodzie również ???? Jedzonko smaczne, tanie i szybkie w przyrządzeniu. Zdecydowanie polecam. Otrzymałam już kolejną dietę podtrzymującą efekty. Dziękuję, Panie Arturze i pozdrawiam ????
    Alutka

10.07.2022 16:48

Po miesiącu stosowania diety na wadze mniej 4kg. Teraz czekam na zmianę diety. Szczerze polecam zwłaszcza tym, którym trudno schudnąć. To działa!
    Bewiad

10.07.2022 10:01

Dietę polecam każdemu, kto ma ochotę pozbyć się zbędnych kilogramów. Jest smaczna, tania, przyrządzana z ogólnie dostępnych produktów. Efekty są zadawalajace.
    Bożena

09.07.2022 23:50

Dieta super ???? Produkty ogolno dostępne, potrawy łatwe w przygotowaniu....i co najważniejsze przynoszą efekty ????
    Megi71

09.07.2022 21:15

Dieta smaczna, ale ja najlepiej lubię różnego rodzaju owsianki, omlety z owocami.. Waga powoli spada już koło 5 kg. Polecam
    Halszka

09.07.2022 20:47

Dieta Pana Artura została przygotowana dla mnie celiaczki w profesjonalny sposób.Przespisy łatwe,szybkie i przyjemne, stosuję dopiero drugi tydzień ale już czuję się lżej
    Marta

09.07.2022 20:37

Oczywiście tylko same pozytywy. Dieta smaczna, szybka w przygotowaniu a vo najważniejsze skuteczna bardzo szybko schudłam jakieś 16 kg a teraz staram się już trzymać. Także serdecznie polecam i pozdrawiam
    Bella

09.07.2022 13:39

Dieta super, produkty dostępne a potrawy szybkie w przygotowaniu i smaczne. efekty widać już po krótkim stosowaniu. Bardzo polecam
    Magda

09.07.2022 08:19

Jestem na diecie Pana Artura od 3 tygodni 5kg mniej. Posiłki smaczne, duże porcję, szybkie w przygotowaniu. Polecam każdemu, naprawdę działa
    Leokadia

09.07.2022 01:04

Jestem na diecie pana Artura od stycznia schudłam 11 kg może to nie wiele ,a dla mnie bardzo dużo . Czuję się świetnie, ubrania noszę o 2 rozmiary mniejsze. Dieta od początku jest rewelacyjna posiłki są smaczne, syte i szybkie w przygotowaniu, porcje często są duże że niedojadam wszystkiego.co najważniejsze składniki diety są tanie i ogólnie dostępne. Bardzo polecam dietę pana Artura Topolskiego wszystkim kto potrzebuje zrzucić trochę kilogramów. Leokadia
    Pati

08.07.2022 22:20

Dieta jest bardzo skuteczna, efekty już po pierwszym tygodniu. Przepisy proste i smaczne, można się dużo nauczyć przy okazji. Polecam każdemu
    Angelika

08.07.2022 21:45

Dieta od pana Artura jest bardzo skuteczna w dwa miesiące schudłam 8 kg dieta jest bardzo smaczna.
    Aga

08.07.2022 21:09

Polecam dietę! Ja wybrałam wariant dla osób z niedoczynnością tarczycy i zaparciami. Po dwóch miesiącach 5 kg na minusie.
    Hana

08.07.2022 20:59

Polecam dietę od Pana Artura. Przez 1 miesiąc stosowania schudłam 3,5 kg. Dieta składa się z dostępnych i niewyszukanych produktów. Jest łatwa w przygotowaniu posiłków. Ważne jest to, że nie czuje się głodu.Wybralam opcję 5 posiłków dziennie. Czekam na dietę na następny miesiąc. Chciałabym jeszcze schudnąć 5- 8 kg ????
    Elżbieta

08.07.2022 20:39

Witam. Jestem na diecie od ponad miesiąca. Schudłam ponad 3kg. Jestem w 100% zadowolona. Dania są smaczne, szybkie w przygotowaniu i co najważniejsze produkty szeroko dostępne i nie drogie i porcję duże czasami nie do przejedzenia. Polecam wszystkim ????. Pozdrawiam

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Artur Topolski?

Kontakt - Artur Topolski

Sadowa 9A 32-020 Wieliczka

Branża główna: Agencje i domy mediowe

Danuta

08.07.2022 18:29

Polecam serdecznie dietę Pana Artura. Przez dwa miesiące schudłam 9 kg. Przepisy są smaczne, proste i nie drogie.
    ewa

08.07.2022 15:33

Na diecie jestem od dwóch miesięcy. Schudłam 3 kg. Posiłki sa smaczne, nie jestem głodna. Lista zakupów bardzo pomocna.
    Iwona Kozicka

08.07.2022 15:26

Dieta Pana Artura Topolskiego sprawdza się u mnie w 100%. Jestem bardzo zadowolona. Posiłki są proste do przygotowania,nie zajmują dużo czasu . Najważniejsze,że nabrałam zdrowych nawyków i sądze,że po zakonczeniu kuracji na pewno nie przytyję,bk umiem jesc zdrowo i smacznie.Dziękuję z calego serca.
    Joann

08.07.2022 13:58

Jestem jak najbardziej zadowolona z diety przesłanej od Pana Artura. Produkty są wsze dostępne, a same dania łatwe i szybkie w przygotowaniu. Jak najbardziej polecam. Pozdrawiam Joanna

08.07.2022 13:56

dieta smakuje waga startowa 101 obecnie 93 to dieta mariusz wnuk.
    Villa 1974

08.07.2022 13:02

Dieta cukrzycowa Pana Artura jest w 100 procentach skuteczna .Ja schudłam w ciągu pierwszego miesiąca 5 kg.Teraz czekam na kontynuację diety i idę po wiécej.Bardzo się cieszę z rezultatu.Pozdrawiam Sylwia.
    Dorota

08.07.2022 12:48

Od ponad dwóch miesięcy jestem na diecie.Schudłam 6kg.Posiłki są proste ,smaczne i przede wszystkim szybkie w przyrządzenia.Polecam wszystkim tym ,którzy jeszcze się nie zdecydowali a mają potrzebę zgubić kilka kilogramów. Pozdrawiam.
    Arleta

08.07.2022 12:40

Zapomniałam napisać że stosowałam już różne diety miedzy innymi Sirt, Dukan, liczenie kalorii. To pierwsza dieta na której czuje się świetnie, nie chodzę głodna i uczy ona zdrowych nawyków żywienia. Polecam!
    Arleta

08.07.2022 12:28

Jestem na diecie 4 miesiące. Schudłam 8kg. Dieta super. Posiłki smaczne, duże i szybko się je przygotowuje. Jestem bardzo zadowolona z efektów diety. Polecam wszystkim którzy chcą zgubić kilogramy a jednocześnie być najedzonym. Z niecierpliwością czekam na kolejną dietę i poznawanie kolejnych super przepisów.
    ela

08.07.2022 11:49

dietę zaczęłam 13.06.2022 . Dostałam zbilansowaną dietę uwzględniającą moją wagę, aktywność fizyczną oraz wyklucząjącą gluten i laktozę (ze względu na niedoczynność tarczycy i chorobę Hashimoto). Posiłki są wystarczające i nie wymagają dużo czasu do przygotowania. Trzymając się jadłospisu (czasami stosując zamienniki warzyw lub owoców) do dnia dzisiejszego schudłam 4,5 kg, mam wiecej energii oraz zniknęły kłopoty jelitowe. Przypuszczam,że ze względu na dobrze zbilansowaną dietę nie mam ochoty na słodkie oraz podjadanie tłustych przekąsek. Oprócz dotychczasowych aktywności (joga i gra w siatkówkę) staram się co najmniej co drugi dzień uprawiać nordic walking (ok.30-40 min). Spadek wagi jest motywujący :)
    Monika

08.07.2022 11:49

Na diecie jestem od 4 miesięcy. Schudłam 12 kg. Jestem bardzo zadowolona. Posiłki są smaczne i syte. Polecam dietę Pana Artura.
    Dorota

08.07.2022 08:32

Dieta Pana Artura jest super.Posiłki są smaczne, skuteczne i szybkie do przygotowania.Efekt- 3 tyg. diety i 4 kg na minusie ????.Polecam
    Magdalena

07.07.2022 22:59

Jestem już dwa miesiące na diecie i schudłam już 12kg teraz czekam na 3 dietę przygotowane dania są pyszne i warto spróbować
    Małgorzata

07.07.2022 16:33

Dietę stosuje 2 miesiąc. zeszczuplała już 7 kg .czekam na trzecią dietę posiłki są bardzo dobre proste w zrobieniu dieta jest bardzo skuteczna .posiłki obfite nie czuję w ogóle jakbym była na diecie jedząc chudnę Pozdrawiam
    Domi

07.07.2022 16:32

Witam. Na diecie jestem od 4 miesięcy, waga pokazuje - 10 kg. Bardzo polecam diety Pana Artura, szybkie i przede wszystkim bardzo pyszne!
    Joanna

07.07.2022 16:13

Polecam wszystkim, którzy chcą stracić kilogramy i nauczyć się jak zdrowo komponować posiłki. Przy insulinooporności straciłam 11 kg w niespełna 3 miesiące i kontynuuję dietę dalej. Dołączył do mnie mąż - czekamy na rezultaty :) Dieta nie jest czasochłonna, posiłki urozmaicone, dobrze opisana, z wygodną lista zakupów. Czekoladowa owsianka z pomarańczą to mój faworyt, omlety z dużą ilością warzyw bardzo sycące. Nie jestem głodna, jem regularnie i tracę kilogramy. Polecam!
    greg

07.07.2022 15:11

dieta rewelacja! schudłem 5 kilo, i dalej "próbuje". Jedzenie b. smaczne i faktycznie łatwe szybie w przygotowaniu! polecam!
    Barbara

07.07.2022 13:50

Na diecie jestem od miesiąca. Schudłam blisko 3 kg. Jestem bardzo zadowolona. Posiłki są smaczne i syte, a waga spada. Polecam dietę pana Artura z czystym sumieniem.
    Maria

07.07.2022 10:41

Dietę pana Artura zaczęłam ok 10 czerwca z wagą 69 kg, na dzień dzisiejszy mam -5.5 kg, a to dopiero początek. Jeśli chodzi o samą dietę, dużo warzyw i nabiału. Posiłki są sycące, a porcje całkiem spore. Jeśli coś nie smakuje, nie ma problemu żeby porosic o zamiennik. Do moich ulubionych dań należą placuszki z serka skyr, kasza z zielonymi warzywami, a zupa krem z pory skradła moje serce. Z czystym sercem, polecam, naprawdę warto. Jeśli chcesz zrzucić wagę, jednocześnie nie chcesz chodzić głodny, a posilki maja ci smakować to dieta pana Artura spełnia wszystkie te warunki w 100%. Ja polecam, jestem bardzo zadowolona z efektów, które już są, a to nie koniec
    Regina

07.07.2022 10:14

Stosuję dietę 1 miesiąc. W tym okresie waga spadła o 3,5 kg. Dieta jest smaczna i tania. Porcje wystraczające, nigdy nie czułam głodu. Korzystając z promocji Pana Artura otrzymałam dietę dla męża. Schudł o 4 kg. Polecam wszystkim bo warto. Będę ją stosować w kolejnych miesiącach.

Zostaw merytoryczną opinię o Artur Topolski