Artur Topolski

• Kokotów

3. Opinie o pracodawcach Wieliczka
  5. Opinie o Artur Topolski

Opinie o Artur Topolski Wieliczka

Nie przegap nowości o Artur Topolski!

Antena

26.07.2022 10:02

Witam.Od miesiąca jestem na diecie Artura Topolskiego ????i co?2,7kg na minusie.Dieta łatwa w przygotowaniu,szybka i smaczna.Lecimy dalej i czekamy na kolejne efekty.
    Izabela

26.07.2022 08:43

To moje 2 podejście do diety i 2x zdecydowałam się na dietę Pana Artura. Przyczyn jest kilka :) dieta jest smaczna i urozmaicona ale nie jest wymyślna więc przygotowywanie posiłków nie trwa bez końca (czego nie lubię) jest łatwo, smacznie, lżej na ciele i przyjemnie :). Po miesiącu udalo mi się schudnąć 3kg teraz czekam na kolejną dietę na kolejny miesiąc. Mój organizm jest bardzo oporny ostatnio i metabolizm też potrzebował trochę czasu zyby waga wogóle ruszyła z miejsca ale 3kg mniej w miesiąc to już duży sukces. Polecam :)
    Małgorzata

26.07.2022 07:09

dietę stosuję od miesiąca i schudłam 4 kg, jestem zachwycona wynikiem. Przy mojej insulinooporności miałam problem ze zrzuceniem zbędnych kilogramów. Jeśli chodzi o dietę to szybka , łatwa, sezonowa i co najważniejsze bardzo smaczna. Jest też prawdą o szybkim kontakcie w razie potrzeby. Szczerze polecam dietę pana Artura

26.07.2022 07:04

W Pełni profesjonalne podejście do klienta. Bardzo szybki kontakt z Panem Arturem . Dania smaczne i proste do przygotowania , przedewszystkim szybciutkie do zrobienia. Polecam z czystym sumieniem . Waga przed dietą to 69 kg a efekty przemiany w ciągu 2 miesięcy to MINUS -6KG..( bez wyrzeczeń).
    AGA

25.07.2022 23:08

Witam, z czystym sumieniem mogę polecić dietę P. Artura. Posiłki szybkie w przygotowaniu z ogólnodostępnych produktów. Pyszne koktaje i owsianki z sezonowymi owocami. Czekam już na trzecią dietę. Po dwóch całe 8 kg mniej ????.Jestem zachwycona efektami i trzymam kciuki za wszystkich innych. Pozdrawiam ????.
    Karolina

25.07.2022 22:08

Od miesiąca jestem na diecie, 6 kg mniej. Przepisy łatwe, szybkie w przygotowaniu, smaczne. Na każde pytanie dostaje odpowiedź, jeśli jakiś przepis mi nie pasował, szybko dostałam zamiennik. Przy moim Hashimoto schudnięcie graniczyło z cudem, dzięki tej diecie problem został rozwiązany :)
    Dawid

25.07.2022 19:22

Polecam z całego serca wszystkim diety Pana Artura. Jak zacząłem przygodę z dietą to ważyłem 104kg. Po dwóch miesiącach stosowania schudłem do 93kg. Dania proste w przyrządzeniu i bardzo smaczne.

25.07.2022 19:19

Jestem zachwycona dietą! Proste i mega szybkie przepisy. Co prawda schudłam zaledwie 1kg ( z 56 do 55), ale stosowałam dietę pod kątem niedoczynności tarczycy i nigdy w życiu nie miałam tak rewelacyjnych wyników! Bardzo polecam
    Marta

25.07.2022 17:43

Na diecie P.Artura schudłam 12kg posiłki są smaczne i zdrowe szybko można je przygotować nie ma w tym wielkiej folozofi,aby je przygotować.Stosujac dietę czuje się lepiej jestem najedzona nie czuję się wzdeta przede wszystkim .Zdarzy mi się czasami małe co nie co w czasie diety,ale ja przestrzegam.Polecam serdecznie.
    Vanessa W

25.07.2022 16:54

Dzień dobry otrzymałam swoją pierwszą dietę miesiąc temu i trzeba przyznać że efekty jak na ten czas są dobre schudłam 3 kg i dalej korzystam z diety. Posiłki są smaczne i się da nimi najeść. Nawet jak jest coś Co mi nie przypadło do gustu to szybko zostaje zmieniona. Gorąco polecam Pana Artura

25.07.2022 15:47

Dieta rewelacja prosta w obsłudze produkty dostępne w każdym sklepie szybkość przygotowania Rewewlacja :) Wynik 4,5 kg w miesiąc i idziemy po więcej :) Dzięki
    Beti

25.07.2022 15:37

Na diecie jestem od dwóch miesięcy i jestem pozytywnie zaskoczona zarówno efektami jak i urozmaiconymi, smacznymi daniami. Do tej pory udało mi się zrzucić 5kg,czekam na kolejną dietę. Dania szybkie w przygotowaniu raczej z ogólnodostępnych produktów i zdecydowanie nie za miliony ,więc jak najbardziej jestem bardzo zadowolona. Dietę polecam wszystkim, którzy w zdrowy sposób chcą się odżywiać i gubić przy tym zbędne kilogramy.

25.07.2022 15:20

Dieta prosta i przede wszystkim szybka w przygotowaniu. Posiłki wystarczają (mam opcje z 4 i 1700 kcal) aby uchronić przed wieczornym podjadaniem. Jedzenie jest smaczne i sycące. Produkty ogólnodostępne. Tak naprawdę niewiele zmieniłam podczas tworzenia list zakupów. Szybki kontakt w razie potrzeby. Polecam.
    KingaKramarz

25.07.2022 15:13

Witam. Chciałam podzielić się opinią na temat diety od Pana Artura Topolskiego. Po pierwszej diecie schudłam ok 3 kg, ale przyznaje czasami sobie pofolgowałam ale nie na tym mi zależało. Miałam problem z zaparciami i dieta bardzo mi pomogła uregulować te sprawy :-) Z całym przekonaniem chcę powiedzieć że dieta jest super, smaczna i nie wymaga dużego czasu. Wszystkie produkty i połączenia smakowe są dobrze dobrane i bardzo smaczne. Myślę że następna dieta będzie przeze mnie dokładnie przestrzegana i pochwalę się wynikami i opinią na jej temat .
    Ewelina Kus

25.07.2022 14:05

Jestem na diecie od 26 maja do dno dzisiejszego schudłam 7 kg. Posiłki są smaczne szybkie do przyrządzenia. Polecam bardzo.
    Monika

25.07.2022 13:30

Witam. Jestem na diecie pana Artura od 3 miesięcy. Jestem bardzo zadowolona z efektów. Zgubiłam 15 kg. Bez ćwiczeń i wysilku. Posiłki smaczne, tanie i proste w przygotowaniu. Najlepsza dieta jaką kiedykolwiek miałam. Polecam wszystkim.
    Bea

25.07.2022 11:15

Witam Na diete Pana Artura wpadlam przypadkiem w internecie, przeczytalam opinie i postanowilam sprobowac. Posilki sa bardzo smaczne , produkty dostepne i nie drogie, oraz co dla mnie najwazniejsze posilki sa latwe i szybkie w prtzygotowaniu. W ciagu meisiaca schudlam 4 kilogramy , ale musze sie przyznac , ze nie zawsze moglam sie zastosowac na 100 % do diety i do godzin posilkow szczegolnie tych wieczornych. Jestem zadowolona z rezultatow i bede dalej stosowac diete tym razem bardziej rygorystycznie i jestem pewna ze efety beda bardzo dobre. Polecam ta diete wszystkim, ktorzy naprawde chca schudnac.

25.07.2022 10:59

Dieta super, schudłam już 12 kg oby tak dalej. Posiłki smaczne , wszystko się da przygotować szybko. Rano można naszykować sobie na cały dzień . Warto spróbować polecam
    Barbara Cebula

24.07.2022 19:06

Witam. Chciałam podzielić się opinią na temat mojej diety od P.Topolskiego. po pierwszej diecie schudłam ok 7 kg, i przestrzegał bardzo przepisów. Po drugiej schudłam ok 3 kg. Ale muszę przyznać się że trochę pofolgowałam z uwagi na wesele i wyjazdów urlopowych. Z całym sercem chcę powiedzieć że dieta jest super, nie wymaga dużego nakładu pracy. Jest urozmaicona i lekko strawna. Wszystkie produkty są dobrze dobrane i są bardzo smaczne. Myślę że następna dieta będzie przeze mnie dokładnie przestrzegana i pochwalę się wynikami i opinią na jej temat .
    Agnieszka K

24.07.2022 13:26

Trafiłam na reklamę diety Pana Artura na Facebooku, do skorzystania nakłoniły mnie pozytywne opinie i naprawdę dobra cena - pierwszy plus. Otrzymałam dietę na pierwszy miesiąc z produktami, które są ogólnie dostępne i nie są produktami drogimi - drugi plus. Trzeci plus - nie byłam w ogóle głodna! Czwarty plus - nie miałam w ogóle ochoty na słodycze, nawet jeśli były jakieś w zasięgu ręki, a jestem osobą, która kocha słodycze i potrafi zjeść czekoladę na raz. Piąty plus, najważniejszy - schudłam w ciągu miesiąca 1,5 kg. Dla mnie to bardzo dużo. Nie jestem osobą, która jest otyła, ale po prostu zaczął mi się zbierać nadmiar tłuszczu wokół brzucha. Po miesiącu obwód wyraźnie się zmniejszył. Zamieszam dalej korzystać z kolejnych diet Pana Artura, bo są naprawdę skuteczne, posiłki są łatwe w przygotowaniu i nie wymagają spędzenia połowy dnia w kuchni. Polecam serdecznie!

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Artur Topolski?

Kontakt - Artur Topolski

Sadowa 9A 32-020 Wieliczka

Branża główna: Agencje i domy mediowe

dorota

24.07.2022 10:42

Zobaczyłam dietę Artura w necie,poczytałam a że nie nalezała do drogich, wykupiłam.Posiłki nie drogie,szybkie w przygotowaniu a przede wszystkim bardzo smaczne.Niektóre połaczenia stosuje pierwszy raz i napewno beda goscic w mim menu.Niestety nie schudłam tyle ile bym chciała a to przez moja prace i brak aktywnosci fizycznej. ale waga leci,powoli ale leci.Najważniejsze ze zdrowo sie odzywiam.Na efekty przyjdzie pora.
    Olaolaaa7

23.07.2022 23:14

Przez przypadek zobaczyłam reklamę i postanowiłam że sprawdzę czy coś z tego będzie. I jestem na prawdę w szoku że to działa. Nie lubiłam być na diecie bo nigdy nie było nic smacznego a tutaj dieta dopasowana pode mnie, wyeliminowane składniki nielubiane więc dla mnie perfekcyjnie. Bez ćwiczeń tylko sama dieta a waga leci w dół. Polecam serdecznie.
    Malgorzata32

23.07.2022 21:54

Witam ! Stosując dietę Pana Artura udało mi się schudnąć 8kg w 30 dni. Posiłki tanie, szybkie oraz proste w przygotowaniu. Posiłki są również bardzo smaczne . Produkty stosowane w diecie proste , dostepne w każdym sklepie. Dieta tania, a kontakt z dietetykiem super, zawsze odpowiada na każde nurtujące pytania. Dieta naprawdę działa , szczerze polecam.
    Ania

23.07.2022 19:00

Nie wierzyłam, a jednak dieta zadziałała 5,2 kg w miesiąc. Mam imperatyw ,działam dalej. Dzięki za dobrą dietę! . POLECAM!!!!! .
    Piotr

23.07.2022 11:59

Jak dla mnie dieta smaczna, naprawde tania, posilki latwe i szybkie w przygotowaniu a co najwazniejsze schudlem w 30 dni 5kg i dzialam dalej :) polecam naprawde warto !!!!
    Patryk

23.07.2022 10:54

Smaczne posiłki idealnie wszystko rozpisane w dodatku są przepisy jak zrobić dany posiłek no i cena pół darmo :) co do efektów to 3kg w niecały miesiąc :) polecam
    Tina

23.07.2022 10:45

Od niedawna jestem na diecie Pana Artura, ale już widzę efekty. Posiłki są szybkie w przygotowaniu, bardzo smaczne a porcje czasem nie do przejedzenia. Dietę będę kontynuować by uzyskać wagę, który sobie założyłam. Na pewno ta dieta wpłynie na zmianę mojego jadłospisu. Polecam!
    NataBt

23.07.2022 08:15

Dieta bardzo skuteczna, posiłki bardzo smaczne , zdrowe, proste w wykonaniu, niedrogie. Jeśli ktoś czuje się źle , ciężko i grubo to polecam z calego serca dietę Pana Artura , ja zrzuciłam parę kg w 2 miesiace ,moi znajomi którym poleciłam dietę również sobie bardzo chwalą i chudną . Nie ma sie nad czym zastanawiać, dieta jest na każdą kieszeń jeśli tylko ktoś chce o siebie zadbać. Pozdrawiam
    Annnnia

23.07.2022 07:23

Dieta łatwa w przygotowaniu, co przy dzieciach jest dużym atutem, narazie -2kg w miesiąc ale sie nie poddaje i ide po wiecej!!! Smacznie i zdrowo, najważniejsze ze produkty latwo dostepne.
    Domi

23.07.2022 00:14

Dieta rewelacja prosta w obsłudze produkty dostępne w każdym sklepie szybkość przygotowania Rewewlacja :) Wynik 4 kg w miesiąc i idziemy po więcej :) Dziękuje :)
    Beate

22.07.2022 20:14

13 tydzień i 3 dieta - na wadze mniej o 8,7 kg. Jak dla mnie super. Każda kolejna dieta jest inna, inne warzywa i owoce, raz przeważają kasze, innym razem kartofle. Ale wszystkie są bardzo smaczne i szybkie w przygotowaniu posiłków. Niektóre połączenia produktów bardzo pozytywnie mnie zaskoczyły i muszę przyznać że chyba nigdy jeszcze się tak zdrowo nie odżywiałam. Czekam teraz na 4 dietę i oczywiście kontynuuję. Jest dobrze bo nie odczuwam głodu???? Naprawdę gorąco polecam.
    Danka

22.07.2022 19:28

Na diecie jestem od miesiąca schudłam do 5 kilogramów , posiłki bardzo dobre nawet smakują mężowi jestem zadowolona ,że zamówiłam dietę bo widzę że jest skuteczna.Polecam
    Patrycja

22.07.2022 18:52

Polecam!Dieta super jesz i chudniesz posiłki bardzo obfite ,jak dla mnie nawet za duże porcje.Normalne jedzenie ,bez dziwnych produktów.Dieta na każdą kieszeń.W ciągu miesiąca schudłam 6 kg jestem mega szczęśliwa i czuję się świetnie. Dziękuję i polecam ☺️
    [email protected]

22.07.2022 17:40

Dzięki diecie od Pana Artura czuję się lżejsza i mam więcej energii. Jest smaczna, szybka i łatwa w przygotowaniu. Serdecznie polecam❤
    Iwona

22.07.2022 17:33

Na diecie Pana Artura schudłam 4 kg w ciągu miesiąca . Posiłki są smaczne i szybkie do zrobienia. Nie czuję się głodna. Przy diecie nie mam zgagi, co było moim utrapieniem. Polecam!!!
    Patrycja

22.07.2022 17:31

Na dietę Pana Artura byłam 3 lata temu. Wówczas schudłam ponad 13 kg. Później zaszłam w ciążę i jest trochę kg dodatkowych. Znowu rozpoczęłam dietę, narazie schudłam 2kg. Posiłki są bardzo szybkie w przygotowaniu i smaczne. Przepisy są ciekawe , czasami po przeczytaniu listy składników myślę sobie to nie wyjdzie dobre danie. A tu zaskoczenie bo każdy posiłek jest pyszny
    Mirka

22.07.2022 17:18

Brakuje słów, by wyrazić wdzięczność Panu Arturowi za swoją pracę i pomoc w lepszym samopoczuciu swoich klientów. Dietę stosuję od 17 tygodni i jest mnie mniej o 17 kg. Koleżanki są zachwycone moją przemianą i nie jedna poprosiła o kontakt do ( tak nazwały) "Tego Cudotwórcy". Ja sama jestem pod wrażeniem, bo oprócz spadku wagi, czuję się świetnie. Posiłki są smaczne i proste w przygotowaniu. Obecnie czekam na dietę na kolejny miesiąc. POLECAM...POLECAM...POLECAM.
    Marta

22.07.2022 17:11

Dieta rewelacyjna wszystkim polecam. Po 1 miesiącu 4kg. Wszystko smaczne i łatwe do przygotowania a do tego w zupełności można się najeść. Warto spróbować
    Justyna

22.07.2022 17:01

Półtora miesiąca poszło 10 kg. Najadam się. Nigdy nie miałam potrzeby podjadania bo posiłki są duże, smaczne i co najważniejsze składniki są na tyle tanie że nigdy tak mało na jedzenie nie wydawałam. Oczywiście jest motywacja by zrzucić jeszcze kilka kilo. Przy mojej chorej tarczycy, efekty spektakularne.
    Justa

22.07.2022 16:59

Na diecie Pana Artura jestem od miesiąca. Udało mi się zrzucić 4 kg. Diety są smaczne, przepisy proste w wykonaniu. Nie potrzeba dużo czasu na ich przygotowanie. Kontakt z Panem Arturem jest rewelacyjny. Poprosiłam o zmianę składnika i w przeciągu kilku dni dostałam nowe przepisy że zmienionym składnikiem. Serdecznie polecam

Zostaw merytoryczną opinię o Artur Topolski