Artur Topolski

• Kokotów

3. Opinie o pracodawcach Wieliczka
  5. Opinie o Artur Topolski

Opinie o Artur Topolski Wieliczka

Nie przegap nowości o Artur Topolski!

Marta

03.08.2022 12:15

Ukończyłam 1. etap diety. Odnotowałam -5 kg wagi, czuję się bardzo dobrze i przede wszystkim nie jestem głodna. Jestem bardzo zadowolona z porad i mile zaskoczył mnie fakt, iż nie czuję się ociężała po posiłkach. W zasadzie nie ma produktów, których nie lubię, jem bardzo mało słodkich rzeczy i ich ilość w tej diecie w zupełności mi wystarczała. Nie mam ochoty na podjadanie, potrawy są łatwe w przygotowaniu i niezbyt pracochłonne, co w mojej pracy jest dużym ułatwieniem. Zdecydowanie polecam.
    Beata46

03.08.2022 11:05

Dzięki diecie Artur Topolski schudłam 38 kg w 8 miesięcy z rozmiaru 46 weszłam na 38 ale dalej walczę chce wejsc w rozmiar 36
    Scorn

03.08.2022 10:26

Co do samej diety i jej efektów się nie odniosę ale ten Pan usuwa na swoim fb wszystkie niewygodne komentarze i jakiekolwiek wzmianki, że coś mogłoby być lepiej zrobione. Dziwne, a na pewno podejrzane jak na kogoś kto ma same sukcesy i wrzuca odnośniki do profili osób po metamorfozie.
    Sebastian Barańczyk

03.08.2022 09:00

Gorąco polecam dietę od Pana Artura w ciągu miesiąca waga spadła u mnie o 5kg,potrawy są proste,szybkie do wykonania i bardzo smaczne.Porcje obiadowe są duże,aż dziwiłem się czy po zjedzeniu takiej porcji coś schudne.Naprawde polecam bo warto????
    Krisol

03.08.2022 03:08

Dietę Pana Artura stosuje od 2 miesiecy zaczynałem z wagą 111kg aktualna waga to 99kg. Jestem bardzo zadowolony z diety posiłki są syte i smaczne i nie rujnujące domowego budżetu gorąco polecam.
    Estera

02.08.2022 20:56

Zaczęłam stosować dietę pana Artura po operacji , bez żadnego wysiłku schudłam 3 kg w 4 tygodnie. Posiłki w diecie są bardzo smaczne , smakują nawet mojemu mężowi i synowi. Produkty dostępne w każdym sklepie bez żadnego problemu. Z niecierpliwością czekam na kolejną dietę i kolejne nowe ciekawe przepisy. Polecam każdemu...
    Czarna702@

02.08.2022 20:20

Diety A. Topolskiego są rewelacyjne. Szybko przygotowuje się posiłki, nie są drogie, mało skomplikowane produkty ogólnodostępne.. A co najważniejsze... Skuteczne. 4 kg mniej w miesiąc.
    Nati

02.08.2022 19:36

Dieta łatwa i szybka obecnie po 3 tygodniach -6 kg. Jeżeli ktoś nie wiem jak zacząć gwarantuje że przepisy są bardzo proste i smaczne polecam całym sercem
    Beata

02.08.2022 17:54

Pierwszy miesiąc zaliczony -2 kg (mimo niewielkich odstepst :D ) Posiłki proste i szybkie ale za to baaardzo dobre. Możliwość wymiany składników oraz wybor diety w zależności od schorzeń. Napewno na stałe wpisze kilka z nich. Niektóre połączenia zaskakująco pyszne. Czekam na kolejny zestaw posiłków. Zapisałam się ponieważ chcialam się nauczyć zdrowszego odżywiania.
    Agata

02.08.2022 17:44

Dieta super, posiłki szybko i łatwo się przygotowuje. Po miesiącu stosowania zrzuciłam 5 kg.
    Ela

02.08.2022 11:39

Dieta skuteczna. Puste posiłki. Łatwe w przygotowaniu. Plecam
    Grażyna

02.08.2022 07:05

Dieta skuteczna, posiłki smaczne, produkty łatwo dostępne, po 4 tygodniach schudłam 4,5 kg
    Justyna

01.08.2022 21:43

Dieta skuteczna, posiłki smaczne i proste w przygotowaniu, a co najważniejsze z produktów ogólnodostępnych. Po 4 tygodniach zrzuciłam 3 kg,pomimo delikatnych odstępstw od diety. Idę po więcej ????
    Justyna

01.08.2022 14:51

Dieta rzeczywiście działa! Posiłki bardzo smaczne i co najważniejsze proste w przygotowaniu. Produkty nie wymyślone... ogólnodostępne. Po 4 tygodniach zrzuciłam ponad 3 kg... było by pewnie więcej,ale miałam kilka imprezowych grzeszków ????
    Marta

01.08.2022 12:45

Dieta ok, po miesiącu stosowania schudłam 3 kg;
    Marlena

01.08.2022 08:57

Dieta bardzo smaczna łatwa w przygotowaniu i przede wszystkim skuteczna
    Natalia

01.08.2022 08:07

Dieta okazała się smaczna i schudłam ponad 2kg w miesiąc
    Czarny Edgar

01.08.2022 01:59

Polecać tą dietę schudłam 2,6 kg w miesiąc
    Beata

31.07.2022 20:48

Polecam. Ja jestem już ponad drugi miesiąc na diecie, schudłam 7 kg. Dieta skuteczna, smaczna.
    Martyna

31.07.2022 16:35

Posilki proste i bardzo łatwe w przygotowaniu schudłam 3 kg po miesiącu polecam każdemu

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Artur Topolski?

Kontakt - Artur Topolski

Sadowa 9A 32-020 Wieliczka

Branża główna: Agencje i domy mediowe

Jakub

31.07.2022 12:26

Dieta od Pana Artura bardzo efektywna, 8 kg z wagi jak do tej pory, coraz bliżej zamierzonego celu ???? Smaczne i proste w przygotowaniu posiłki, szybki kontakt i równie szybkie odpowiedzi na maila, polecam gorąco ????
    GOSIA

31.07.2022 10:43

Polecam dietę,P.Artura po miesiącu 3 kg mniej,posiłki smaczne i szybkie.Produkty łatwo dostępne i nie drogie. POLECAM
    Tomek

31.07.2022 09:44

Schudem około 4 kg. Kilogramy schodzą powoli , ale skutecznie i o to chodzi. Jestem zadowolony. Polecam każdemu. Warto spróbować.
    Alina

30.07.2022 18:19

Polecam dietę Pana Artura posiłki smaczne i łatwe w przygotowaniu i naprawdę się chudnie stosuję dietę miesiąc i cztery kilogramy mniej????mimo drobnych odstępstw od diety.
    Kkk

30.07.2022 12:50

Polecam, serio! Stosowałam różne diety przez ostatnie dwa lata i nic, na niektórych nawet tyłam, zaryzykowałam z dietą Pana Artura, pomyślałam, ostatni raz i daję spokój, jestem jaka jestem i słuchajcie.. ruszyło, miesiąc stosowania i waga spadła, jakież było moje zdziwienie ???? Posiłki proste i smaczne, artykuły dostępne w każdym markecie więc zakupy nie są skomplikowane, jeśli ktoś się waha to śmiało...
    Maria

30.07.2022 10:55

Po 30 dniach stosowania diety ubyło mi 7,7 kg. Posiłki smaczne i szybko się je przygotowuje. Zdecydowanie polecam dietę pana Artura.
    Bronia

30.07.2022 10:43

Jestem na diecie od miesiąca, udało mi się schudnąć 3 kg. Posiłki są smaczne i proste w przygotowaniu.
    Taran

30.07.2022 06:57

Witam korzystam od miesiąca z diety Pana Artura schudłem 3 kg to jest bardzo dobry efekt przy mojej wadze ;)
    Karolina

29.07.2022 22:27

Korzystam z diety od miesiąca. Do tej pory schudłam 3kg. Wszystkie przepisy proste w przygotowaniu, nie zajmują zbyt wiele czasu. Dania smaczne. Produkty ogólnodostępne. Polecam serdecznie. Warto. Już po miesiącu widzę efekty, chociażby lepsze samopoczucie ????
    Linda

29.07.2022 20:27

Stosowałam dietę miesiąc. Mimo kilku wpadek żywieniowych schudłam 4,5kg. Dieta smaczna, przepisy szybkie. Dalam radę przygotowywać wszustko przy 1,5rocznym dziecku. Polecam dietę Pana Artura.
    gocha2507

29.07.2022 19:30

Dieta bardzo smaczna i prosta. W miesiąc schudłam 3,5kg. Bardzo polecam!!????????????
    Grzegorz

29.07.2022 18:03

Polecam dietę pana Artura, w miesiąc 7 kg mniej. Posiłki smaczne, proste do przygotowania i nie odczuwa się po nich głodu.
    Bajka 215

29.07.2022 16:48

Moja przygoda z dietą zaczęła się miesiąc temu. Od tego czasu zaprzyjaźniłam się z dwiema wagami: kuchenną i łazienkową. Dzięki diecie Pana Artura udało mi się zrzucić 5,5 kiligrama. Moje wyniki znacząco się poprawiły. Dieta jest prosta i zarazem smaczna. Posiłki smaczne i sycące. Polecam wszystkim, którzy nie mogą się zdecydować.
    Szpilka

29.07.2022 16:08

Polecam dietę jak najbardziej. W ciągu niecałego miesiąca 2 kg. Posiłki smaczne. Gdy czegoś nie lubię to zamieniam na coś innego a żeby ich przygotowywanie nie było zbyt czasochłonne stosuje zestaw np. 2 dni z rzędu.
    Agnieszka

29.07.2022 14:10

Witam na diecie Pana Artura jestem od 6 miesiecy schudlam już 14 kg. Przepisy smaczne i mało skomplikowane w przygotowaniu. Łatwo dostępne składniki nic wymyślnego. Polecam bo warto.
    Iwa

29.07.2022 09:11

Polecam dietę pana Aruta.Jest smaczna i szybka do wykonania. I się chudni
    Pauliś

28.07.2022 20:02

Jestem zadowolona z diety. W niecałe 4 tygodnie 5 kilogramów mniej. Posiłki smaczne i łatwe w przygotowaniu, pomimo 3 dzieci w domu mam czas na ich przygotowanie. Produkty łatwo dostępne. Polecam.
    Maria Breguła

28.07.2022 17:40

Polecam dietę pana Artura Topolskiego w 100%.Posiłki smaczne i szybkie w przygotowaniu a co najważniejsze można się najeść do syta. No i oczywiście waga spada w dół - u mnie w 3,5 tygodnia 3,5 kg mniej ????????
    Dorota

28.07.2022 16:11

Witam, jestem na diecie od Pana Artura od 27.06 ,zaczęłam z wagą 77,5 ,dziś aktualna 73.Posilki są smaczne,i nie drogie.Ja dla ułatwienia stosuje jeden zestaw na dwa dni.Czekam na kolejną dietę i polecam odchudzanie u tego Pana????????Dodam jeszcze że w weekend zdaza mi się coś zgrzeszyć ????????
    Mariusz

28.07.2022 15:38

Bardzo jestem zadowolony z diety, w ciągu 2 miesięcy waga ze 120 kg spadła na 115 kg, nie wierzyłem, że tyle jedząc, można w ogóle schudnąć. Obiady bardzo obfite, nie zawsze dam radę wszystko zjeść, ogólnie posiłki są bardzo smaczne i niedrogie składniki, łatwe w przygotowaniu, najbardziej lubię koktajle na drugie śniadanie, do pracy bardzo praktyczne. Zamierzam dalej kontynuować dietę :)

Zostaw merytoryczną opinię o Artur Topolski