Witam. Co mówią a jaka jest prawda o firmie WRO System. W pierwszej chwili wszystko obywa sie profesjonalnie. Rozmowa, podpisanie umowy i innych papierów. Przekazanie narzedzi i ubrań słuzbowych. Wstepna weryfikackja umiejetnoci i co mozecie wykonywc na miejscu. Co do warunków mieszkaniowych i zakwaterowania jest nieźle. O czy dokładnie chciałbym napisac to niech was to nie zwiedzie tak naprawdę jedziecie do cięzkiej roboty a nie do montazu szaf LAN lub innych rozdzielni. Jedziecie do wiercenia i ciągnięcia kabli prac, których to wielcy niemieccy specjaliści już nie robią. Tak to wyglada. Nie polecam także budowy w Hertford gdzie kierowniczkiem jest "Mariuszek" Slązaczek kawał nie powiem czego..... Firma także nie da Ci zarobić na każdym kroku mów sie o czerwonych kartkach, które to uniemożliwiają awans a także anulują wypracowane przez ciebie premie pienięzne.
Taka czerwoną kartke mozna otrzymać za to że siedzisz chwile na budowie w 10 godzinnym dniu pracy może się czasem coś takiego zdarzyc że musisz przysiać a oni tylko na to czekają. Pozdrawiam wszystkich czytających i rozważcie dobrze czy zatrudnić sie w tej firmie.