obsługa w tej piekarni jest beznadziejna panie bez fartuszka,sztuczne paznokcie,i bez rekawicy na ręce,dekold w bluzce siega brzucha....wstyd.
Tradycyje zdrowe pieczywo nie twardnieje z dnia na dzień. Pamiętam jak piekło się w domu chleb 1 raz w tygodniu i cały tydzień się go jadło do ostatniej kromki. Ja specjalnie jeżdże do Piotrowic do sklepu stokrotka,tam sprzedają chleb z piekarni Agata na kromki i w caości. Dla mnie to jest prawdziwy chleb nie twardnie i jest cały czas dobry,Polecam. I jeszcze bardzo dobry jest chleb w Podlesiu z piekarni Adam. To są 2 piekarnie w których moąna zjeść dobry chleb.
Ten Żogala to chyba chce zostać miliarderem, ceny wypiekow cukierniczych to kosmos dla mnie chleb beznadzieja na 2dzien jest twardy, to samo bułki. Sklep jest przy piekarni to odpada transport, a ceny ma jakby sprowadzał z zagranicy. Wiem że ludzie ustawiają się w kolejce po pieczywo, co wy wnim widzicie takiego dobrego. Może ludzie lubią taki twardy, ale ja się pod tymi wypiekami nie podpisuje. Z cenami to skandal!!!!
Dobry chleb bez polepszacze jest świeży przez dwa dni. Dlatego po zakupie sobie zamrażam. Cena za dobre pieczywa (nie dmuchane) niestety kosztuje. Ja to rozumiem.
Co ty człowieku pleciesz za bzdury, pracowałem tam i wiem jaki jest (usunięte przez administratora) że szczury latają, a jak przez przypadek wysypałem podgryziony worek maki to szefowa kazała mi to zbierać z podłogi miotła i do miski wsypywać na bułki. A co do polepszaczy to cała tablica mendelejewa, nawet wody już się w tej psedo piekarni nie leje tylko przywożą w beczkach jakieś (usunięte przez administratora) Szkoda życia i zdrowia, do tego (usunięte przez administratora)ahhh
Ceny faktycznie kosmiczne, przez 4 może 5 lat ceny poszły o 100%, wynagrodzenie w tym okresie 15-20%, stracić klientów jest łatwo, to jest cienka linia, natomiast zaufanie byduje się latami a jak się bogacić to małą łyżeczką nie chochlą, ale każdy ma swój pomysł na biznes. Ja zrezygnowałem z zakupów w tej piekarni, uważam że mojej rodziny nie stać na tak drogie pieczywo, zresztą marże na pozostałym asortymencie są również mocno przesadzone. Co do samych wypieków to myślę że jest OK, ale niepokojące są wpisy poniżej.
@Golab A jaki związek z opinią o pracy w firmie ma ten wpis? Chyba tylko taki, że konkurencja robi wszystko żeby zaszkodzić dobrej firmie?
(usunięte przez administratora) bułki dostarczane na kanapki do jednej z firm na terenach przemysłowych wołają o pomstę do nieba, twarde jak skała i całkowicie bez smaku pizzerki suche jak pięty Cejrowskiego i płaskie bez smaku niestety najgorsze pieczywo jakie jadłem mimo próśb i sugestii dalej zamawiane jest od nich pieczywo nie wiem dlaczego może mają najtańsze może ktoś kogoś jest(usunięte przez administratora) Ale bułki wypiekanie u nich to jest po prostu dramat !!!
Najlepsze w mieście pieczywo i w ogóle wypieki. Bez żadnych polepszaczy. Niesamowicie bogaty wybór. Produkty długo zachowują świeżość, nawet ponad tydzień. No i ta tradycja od 1912 roku. Specjalistyczny piec na bazie tradycji, nie żadne tam elektryczne piekarniki do podpiekania dowożonego mrożonego pieczywa. Trzymają jakość choć ciągle się rozwijają.