Najgorsze doświadczenie u dentysty jakie miałam. Miałam robione 4 żeby. Z jednym musiałam wrócić na poprawkę następnego dnia bo był za wysoko zrobiony. Po miesiącu jedna plomba wypadła, druga się ułamała. Jako, ze mieszkam za granica (o czym klinika była poinformowana) nie byłam w stanie osobiście zgłosić się po naprawę. Złożyłam reklamacje przez telefon, kazano mi napisać email, na który odpowiedz przyszła po 2 tygodniach, bez podpisu osoby odpowiadającej, a treść przerzuciła odpowiedzialność za złe wykonana prace na mnie, jakoby posiadanie kolczyka w języku wywołało wibracje przez które plomba wypadła (kolczyk mam od 20 lat i jeszcze takiej bzdury nie słyszałam). Nie mogłam czekać wiecznie na zwrot kosztów, wiec naprawiłam plombę tu gdzie mieszkam pare tygodniu temu, niestety ząb gdzie się plomba wykonana przez Max Dent ukruszyła musiał zostać wyrwany ... Prośba o zwrot kosztów została bez odezwu przez 2 miesiące, a dzisiaj dostałam list o prawnika, ze klinika nie bierze odpowiedzialności za błąd. Dodam jeszcze, ze może gdyby dentysta otwarcie nie flirtował z asystentka podczas wykonywania zabiegu, może mógłby się bardziej przyłożyć do pracy. Żenujące i nieprofesjonalne podejście. Nie polecam, chyba, ze chcecie sobie zafundować dodatkowe wizyty na poprawki, ból, stres albo wyrzucenie pieniędzy w błoto.