!!UWAGA!!! Oświadczenie W związku z pojawieniem się w internecie fałszywych ogłoszeń na znanych portalach sprzedażowych oraz strony .r-auto.pl niniejszym oświadczam, że nie mam nic wspólnego z osobami, które tę stronę stworzyły i które podszywają się pod moje przedsiębiorstwo Auto Handel Rożek. PROSZĘ NIE WPŁACAĆ ŻADNYCH PIENIĘDZY!!!!!! DANE MOJEJ FIRMY ZOSTAŁY SKRADZIONE!! Strona ta została stworzona bez mojej wiedzy i zgody. Zamieszczone tam treści oraz oferty usług nie pochodzą ode mnie ani od mojej firmy. Jest to działanie bezprawne, naruszające moje dobre imię oraz stanowiące czyn nieuczciwej konkurencji. W szczególności odcinam się od rzekomych usług sprowadzania samochodów ze Szwajcarii i Norwegii, jak również od praktyk polegających na pobieraniu zaliczek i niewywiązywaniu się z umów. W celu ochrony mojego wizerunku i interesów klientów zawiadomiłem Prokuraturę Rejonową w Białymstoku o podejrzeniu popełnienia przestępstwa podszywania się pod moje przedsiębiorstwo oraz oszustwa. Poszkodowanych przedsiębiorców jest więcej w całej Polsce! Apeluję do wszystkich osób, aby zachowały szczególną ostrożność i upewniały się, że kontaktują się wyłącznie z moją prawdziwą firmą Auto Handel Rożek działającą w Gródku.