Z całego serca polecam tego specjalistę. To wysokiej klasy fachowiec, który dysponując ogromną wiedzą nadal nieustannie podnosi swoje kwalifikacje, co widzę na przestrzeni lat podczas każdej wizyty. Do pacjenta podchodzi niezwykle racjonalnie i odpowiedzialnie – rzetelnie ocenia stan zdrowia, uważnie słucha wszystkiego, co mam do powiedzenia, na bieżąco analizuje sytuację i trafnie przewiduje efekty terapii. Ogromnym atutem jest jego absolutna uczciwość, zależy mu na realnym wyleczeniu, a nie na mnożeniu wizyt. Terapia dobierana jest do pacjenta i jego aktualnych potrzeb, a nie odwrotnie. W gabinecie zawsze panuje przyjazna atmosfera, pełna spokoju i zaufania. Obok najwyższego profesjonalizmu to po prostu niezwykle dobry, życzliwy i opiekuńczy człowiek. Zawsze pyta o samopoczucie i autentycznie dba o mój pełen komfort, a ja mam to, co dla pacjenta najważniejsze - poczucie bezpieczeństwa i zrozumienia. Przez te wszystkie lata nigdy się nie zawiodłam. Pan Remigiusz to prawdziwy fachowiec z powołania – bardzo dziękuję za dotychczasową opiekę i pomoc!