Wujek samo zło02.12.2025 13:52
😋1
foo
Lokalny przewodnik·37 opinii·17 zdjęć
3 lata temu
Brak zainteresowania tym ze klient wszedl do lokalu. Kolejny raz olewanie zapytań w sprawie wyceny uslug. Nie przyjde tam wiecej
🙏1
Angras-2 Śmiśniewicz Sp. j. Meble i Kuchnie na wymiar Okna PCV (właściciel)
3 lata temu
Wszedł Pan w momencie kiedy obsługiwana była umówiona klientka. Został Pan poinformowany że nasza firma nie zajmuje się sprzedażą blatów w kawałkach i że musi pan poczekać na swoją kolej.
Zdzislaw Ferenc
Lokalny przewodnik·23 opinie·4 zdjęcia
4 lata temu
Dobre doradztwo wiedzą co robią doradzą wyceniają wykonają
🙏1
Maciej Śmiśniewicz
9 opinii·2 zdjęcia
8 lat temu
Super obsługa i profesjonalne doradztwo. POLECAM WSZYSTKIM
Lukasz Peter
4 opinie·2 zdjęcia
Edytowano 8 miesięcy temu
Odradzam współpracy z tym biurem podatkowym. Zakończyliśmy współpracę w Roku 2024.02 w tej chwili dostajemy pisma z ZUS-U za brak złożonych deklaracji za Rok 2023. Pan Andrzej zbywa nas, nie odpowiada merytoryczne na pytania, tydzień temu dostaliśmy informację o odsetkach na kwotę 400 zł, po czym Pan A.S. mówi że to nasza wina. Wszystkie płatności dokonywaliśmy na bieżąco po czym dostajemy informacje, że albo są niezłożone dokumenty lub nieodpłatny.
Po to mamy biurowe podatkowego, za które płacimy i które w naszym imieniu mają prowadzić wszystkie czynności dot. Czy to składek ZUS czy Urzędu skarbowego, abyśmy względem Organów podatkowych czuli się bezpiecznie i fachowo zaopiekowani.
Jeśli Państwo nie chcą mieć w przyszłość problemów z tym czy innym organem podatkowym problemów, radzę poszukać w Chojnie innego biura - a wybór jest szeroki. Ja w tym wszystkim muszę dnia 18.03.2025 wystawić się osobiście w ZUS, w celach wyjaśniających.
Jeśli Państwo nie chcą mieć takich problemów, które Ja mam- odradzam współpracy z Biurem podatkowym Angras.