Adam08.06.2025 19:21
Moje doświadczenie z firmą Progresbruk z Libertowa to prawdziwa katastrofa i ostrzeżenie dla każdego, kto szuka solidnego brukarza. Jeśli cenisz sobie swój czas, pieniądze i spokój ducha, trzymaj się od nich z daleka!
Początkowo wszystko wyglądało obiecująco, ale po wykonaniu prac (a raczej ich partackim spartaczeniu), prawdziwe oblicze właściciela wyszło na jaw. Próbowałem skontaktować się z nim niezliczoną ilość razy, aby zgłosić wady i prosić o poprawki. Efekt? Kompletny brak kontaktu! Telefon albo jest wyłączony, albo nikt nie odbiera. Można odnieść wrażenie, że właściciel ma w głębokim poważaniu klienta i jakość swojej pracy, zwłaszcza po otrzymaniu zapłaty.
Sytuacja jest o tyle bulwersująca, że zamiast profesjonalnego podejścia do reklamacji, spotkałem się z absolutnym lekceważeniem i brakiem odpowiedzialności. To nie jest tylko kwestia drobnych niedociągnięć, ale rażących błędów które wymagają kosztownych poprawek. Właściciel ewidentnie nie ma zamiaru poprawić swoich błędów, co świadczy o jego braku etyki zawodowej i szacunku dla klienta.
Podsumowując, jeśli szukasz firmy brukarskiej, która wykona swoją pracę solidnie, będzie dyspozycyjna i poczuje się odpowiedzialna za ewentualne poprawki, to ta firma nie jest dla Cebie !!!!