Sprawa sprzed kilku lat i nie trudna została przegrana. Po wpłaceniu pieniędzy Pan adwokat okazał się bardzo niemiłą osobą. Nie polecam Tej osoby!
Moje sugestie dla Zenon Chudak Kancelaria Adwokacka Adwokat Chudak Zenon:
Nie mam i osobiście nikomu nie polecę tej osoby.
To jest oszustwo i pomówienie, adwokata Zenona Chudaka, czyli mnie, ocenianego, jako najlepszego adwokata w Wielkopolsce oraz jednego z najlepszych adwokatów w Polsce i na świecie, bowiem po niespełna trzech latach, od mojego przeniesienia się z Lubelskiej Izby Adwokackiej do Wielkopolskiej Izby Adwokackiej w Poznaniu, w listopadzie 2012 roku, Kapituła składającą się m.in. z Marszałków Województw w Polsce, wybrała adwokata Zenona Antoniego Chudak, najlepszym spośród wszystkich czynnych zawodowo prawników, w zawodach; adwokata i radcy prawnego, ale też notariuszy i komorników, czyli z ok. 10.000 prawników i otrzymałem tytuł "PRAWNIKA WIELKOPOLSKI W 2012 ROKU". Tych wyróżnień miałem znacznie więcej, nie wspominając o Krzyżu Zasługi i innych, jednak miałem emigrować do USA oraz tworzyć pięć filii kancelarii adwokackiej w świecie, jednak tego najlepszego adwokata, a do tego sapera i komandosa ...(!!!...?)...ci nieudacznicy i kiepscy prawnicy, jednak mafiozo, ale wyjątkowi zbrodniarze, bo uczestniczyli w wielu zabójstwach i są zamieszani wraz z prokuratorami z Prokuratury Okręgowej w Gorzowie Wielkopolskiej oraz policjantami z Gorzowa Wlkp. i nie tylko, bo też nawet z tym byłym prokuratorem krajowym Bogdanem Świeczkowskim, którego za skorumpowanej władzy PIS Jarosław Kaczyński przeniósł do Trybunału Stanu, bo zbrodnie były tak poważne, iż dotyczyły sprowadzania cysternami TIR z Białorusi, setek ton głównego składnika do produkcji w Polsce, ale też rozprowadzania w Polsce i Europie ponad 800 ton narkotyków, wartości ponad 800 mld. PLN. Ci "GUTOWSZCZYCY", jak ich nazywają od nazwiska Gutowski, czyli podobnie jak "MARKSIŚCI"od Marksa. Nadmienię,że adwokaci Gutowscy są blisko spokrewnieni z prezesem PIS Jarosławem Kaczyńskim (Vide: WIKIPEDIA, haniebny życiorys Rajmunda Kaczyńskiego-seniora, zaś ojca prezesa PIS Jarosława Kaczyńskiego i drzewo genologiczne, w którym dziadek Piotr Kaczyński jest mężem Zofii z Gutowskich..). Ta zdradziecka rodzina prof. UAM w Poznaniu, adwokata Macieja Gutowskiego-juniora, a byłego dziekana O.R.A. w Poznaniu, zaś obecnie członka Komisji Kodyfikacyjnej ...(?), stanowiąca wspólną rodzinę z prezesem PIS - Jarosławem Kaczyńskim, to od wieków, największa V Kolumna i najniebezpieczniejszy ród, będący z wyboru, na usługach odwiecznych wrogów zewnętrznych Polski i USA, a teraz prowadzą też wrogą działalność wobec całej UE i całego pokojowego świata. W przeszłości m.in. dziekani Okręgowej Rady Adwokackiej w Poznaniu i ich mafijne struktury w adwokaturze i nie tylko, bo też adwokata Tomasza Jachowicza, a byłego dziekana O.R.A. w Poznaniu, który jest wspólnikiem kancelarii adwokackiej w Poznaniu przy ul Młyńskiej 4/6. Ci opisani zdrajcy, są współautorami tych negatywnych opinii o adwokacie Zenonie A. Chudaki oni wraz okradli mnie z całego pięknego dorobku życiowego i zawodowego oraz wielomilionowego majątku, ale nadejdzie czas sprawiedliwości, bo wojna już jest i wisi na włosku rewolucja, bo obecni marksiści, czyli "GUTOWSZCZYCY" zniszczyli cały wymiar sprawiedliwości, bankowość (o bankowości jeszcze nie wiecie...), dobrali się do służby zdrowia i wkroczyli w rozbijanie oraz mordowanie rodzin, posługując się również narkotykami, dlatego mamy wzrost samobójstw, zabójstw i wypadków ze skutkiem śmiertelnym, zaś wszystko ma podłoże majątkowe i eliminowanie patriotycznych rodzin oraz kradzieży ich wielkich majątków, więc coraz więcej mamy takich zbrodniarzy, którzy z dnia na dzień stają się milionerami, a nawet miliarderami. Wy nie zdajecie sobie sprawę z tego, ŻE PAN BÓG NIE RYCHLIWY, ALE SPRAWIEDLIWY. Adwokatowi Zenonowi Antoniemu Chudak stawiam 5 gwiazdek. AMEN. 🙏💪🫶🇵🇱
Vincent
10.12.2018 22:43