Nie polecam pracy w tej firmie - właścicielka na ogół miła ale gdy czegoś się nie dosłyszy lub nie zrozumie za pierwszym razem odrazu podnosi głos i staje się nieprzyjemna aż strach się drugi raz zapytać. Zostawanie po godzinach niby nie obowiązkowe ale wydaje mi się, że właścicielka tego oczekuje, gdy raz się mnie zapytała czy mogę zostać na co ja odpowiedziałam, że nie mogę to właścicielka stała się wobec mnie opryskliwa. Stan kuchni jak i ogólnie lokalu pozostawia wiele do życzenia - na kuchni pleśń i grzyb. Dwa z trzech zlewów na kuchni nie działają (do jednego od ponad pół roku miał przyjechać ktoś kto to naprawi ;)) - dalej nie naprawione. Garnków strach używać czy nie poparzysz się wrzątkiem w jednych ruszają się uchwyty a w jednym została tylko jedna rączka. Przykrywki do garnków również bez uchwytów. Na kuchni brak otwieranych okien przez co w lecie jest ponad 30 stopni oraz duża wilgotność - prośby o wiatraki na kuchni zostały zignorowane (został tylko jeden, który nic nie daje i poza jest zepsuty. Na początku mojej pracy w Raw Nest pieniądze były wypłacane na czas jednak on jakiś 4-5 miesięcy są opóźnienia tak o tydzień/dwa, gdy się przypominałam o wypłacie, właścicielka robiła się nie miła. Wypażarka z duża ilością kamienia i w całym lokalu jest problem z rurami, bo wiecznie gdzieś coś wypływało i śmierdziało w lokalu. Drzwi w lodówce na sali z jednej strony trzeba było uważać jak się otwiera bo mogły wypaść. Brak apteczki. Ogólnie to panuje tam jeden wielki bałagan.
W pomieszczeniu do mycia i obierania warzyw kran działa ale bateria nie do końca bo brakuje jeden części - to miało być naprawione ponad pół roku temu i nadal nie jest zrobione!!
Właścicielka nieprzyjemna gdy coś nie idzie po jej myśli i wyzywa swoje emocje na niektórych pracownikach.
Radzę omijać to miejsce, jest dużo lepszych miejsc do pracy w Krakowie.
Restauracja niby bio, eko, wegańska i stara się używać jak najlepszych produktów ale podstawowych rzeczy takich jak garnki, patelnie czy wiatrak właścicielka nie jest w stanie załatwić i kupić.