radca prawny Joanna Prochownik13.09.2024 11:42
W nawiązaniu do wpisu Pani Marii z dnia 12.08.2024r. stanowczo oświadczam , iż w treści opinii znajdują się twierdzenia kłamliwe , nie mające nic wspólnego z prawdą. Tym samym w sposób ewidentny zostały naruszone moje dobra osobiste i to bardzo poważnie , albowiem Pani Maria szkalowała moja osobę także w obecności innych prawników. Wystąpię więc niezwłocznie z pozwem o naruszenie dóbr osobistych żądając bardzo wysokiego zadośćuczynienia. Jeżeli Pani Maria myśli , że jest anonimowa , to jest w wielkim błędzie , albowiem organy ścigania po złożeniu przez mnie odpowiedniego wniosku ustalają adres IP bez najmniejszego problemu.Ze swojej strony zapewniam , iż sprawy prowadzą bardzo starannie , podchodząc z wielką empatią do klienta. Specjalizuję się w tzw. kredytach frankowych , gdzie odnoszę duże sukcesy. Zapewniam , iż po wyrokach Trybunału Sprawiedliwości Unii Europejskiej , które bardzo dokładnie śledzę ,wszystkie sprawy są do wygrania w 100%. Moi klienci mają z tego tytułu ogromne korzyści , ponieważ po unieważnieniu umowy nie są zobowiązani do regulowania już dalszych rat i mogą wykreślić hipotekę. Dodatkowo odzyskują bardzo duże kwoty od banku z tytułu nadpłaty kredytu. Na czas trwania procesu są w sytuacji bardzo komfortowej , albowiem szybko uzyskuję postanowienie o zawieszeniu płatności rat. Takie postanowienia uzyskuję także w procesach z Getin Noble Bank , który jest w upadłości. Zaznaczam także , iż banki w obliczu wszystkich przegrywanych procesów coraz częściej występuję z propozycją zawarcia ugód , które coraz bardziej są korzystne dla kredytobiorcy. Zapraszam więc do współpracy tych kredytobiorców którzy jeszcze nie wystąpili a drogę sądową. zdecydowali się na drogę sądową.
Powracając jeszcze do wpisu Pani Marii , której osoby absolutnie nie kojarzę z żadną prowadzoną moją sprawę myślę , że jeszcze pozostała w klimacie poprzednich rządów , kiedy wszystko było można , a hejt był na porządku dziennym. Obecnie jednak już wszystkiego nie można ,o czym Pani Maria widocznie nie wie. Myślę także , że jest to osoba głęboko nieszczęśliwa i mocno zaburzona psychicznie , skoro zdecydowała się na tak krok szkalujący moją osobę. Kwestia ta zostanie ustalona w procesie , przy czym jestem przekonana , że postępowanie Pani Marii nie będzie zasługiwało na żadną ochronę prawną.
z poważeniem
radca prawny Joanna Prochownik