Konrad Nowajczyk Energis
4 2 6 1

Opinie o Konrad Nowajczyk Energis

Administrator

Twoja opinia na temat firmy Konrad Nowajczyk Energis w miejscowości Poznań może pomóc jej się rozwinąć i dążyć do perfekcji jako pracodawca. Dodaj wpis i buduj wizerunek firmy.

Łukasz metich
@Administrator 13.08.2018 08:00

Witam też zostałem oszukany pracuje aktualnie u pana nowajczyka mój nr 691080632

@empol
@Łukasz metich 06.11.2018 08:00

Ten najświeższy zapis to prawdziwa informacja ? Nowajczyk ma firmę ? Co to za działalność i gdzie tym razem ? Proszę o odp . Przekaże info naszemu mecenasowi , kolejna rozprawa prawdopodobnie w marcu . Brak danych o jego pobycie uniemożliwia dostarczenia wezwania . Pozdrawiam

Konrad
Zweryfikowany użytkownik
@@empol 21.11.2018 22:15

Tak, prawdziwa Pani Małgorzato Pol. Ciekawe jaka rozprawę tym razem Pani wymysliła, nawet z imienia i nazwiska boi się Pani przedstawić, jedynie zamieszczanie komentarzy anonimowych.. ech. Proszę o kontakt Pani.. mecenasa :) adres mail: konrad.nowajczyk(małpka)gmail.com, tel Pani zna. Pozdrawiam Konrad

Konrad
@Łukasz metich 06.11.2018 08:00

Panie Łukaszu, nie pracuje Pan już u mnie, do odbioru ma Pan pieniądze za zlecenie po poprawieniu wykonanej pracy w Luboniu. Tel do inwestora Pan zna, przekaże spis zadań do poprawy

karo
@Konrad 22.11.2018 11:25

sprawa dotyczaca instytucji zdrowia ? pachnie mi to nowym tworem takim jak: fizjofinanse sp z o o, przypomina pan sobie Panie Konradzie ? moja sprawa tez juz w toku. cos ostatnio sporo tych rozpraw... moza dlatego do Nas tez sie Pan nie odezwał po naszej wpłacie i nie zwrócił nam pieniedzy po nie wywiazaniu sie z umowy i pisemnym zadaniu ich zwrotu ? telefon tez milczy.

karo
Zweryfikowany użytkownik

ja tez zostałam przez tego Pana oszukana i do tej pory nie odzyskałam pieniedzy..

Bobek

Polecam wspolprace.

empol

opinie usuwane . Uwaga kontakt z panem (usunięte przez administratora) to kłopoty i straty finansowe.

war
@empol 14.08.2018 16:14

zgadzam sie, zostałam tez oszukana w związku z inna firma tego pana..brak odzewu po wpłatach..strata czasu i pieniedzy, sprawa trafila na policję

war
@empol 14.08.2018 16:14

empol jesli jestes tutaj odezwij sie, tez zostalam oszukana przez tego pana

Oszukana
@war 22.08.2018 18:48

My również zostaliśmy przez tego Pana oszukani. Uważa się za fachowca od wszystkiego a tak naprawdę na niczym się nie zna. @empol i war odezwijcie się proszę

anonymous
@war 22.08.2018 18:23

Pierwsza rozprawa przeciw Panu(usunięte przez administratora)w Poznaniu 21 listopada 2018r, można dołączyć będzie nas więcej...i więcej dowodów na celowe oszukiwanie,bo póki co jesteśmy jedyni i konsekwentnie chcemy działać.

anonymous
@anonymous 23.09.2018 23:20

Proszę o kontakt na priv figo36@op.pl

Figo
@anonymous 23.09.2018 23:20

Witam Proszę o info na priv figo36@op.pl

Łukasz metich
Zweryfikowany użytkownik
@war 22.08.2018 18:48

Hej war daj znać gdzie sprawa zostaniemy też świadkami są 4 osoby poszkodowane przez pana nowajczyka

Xxx
@anonymous 23.09.2018 23:20

Nowajczyk to urodzony oszust. Potrafi omotać każdego. Sprawa która toczy się w Poznaniu dotyczy Centrum Zdrowia ASGO . Sprawa dotyczy min fałszowania dokumentów w tym faktur. Ale to dopiero początek. Prokuratura gdyby połączyła wszystkie sprawy Nowakczyka już dawno by siedział.

Konrad
Zweryfikowany użytkownik
@war 22.08.2018 18:23

Proszę o podanie danych osobowych! Każdy może wpisać w internecie bzdury

Konrad
Zweryfikowany użytkownik
@Xxx 08.11.2018 09:38

Kolejny wpis z profilu XXX... Dlaczego anonimowy? Sprawa ASGO toczy się w Poznaniu od roku i dotyczy niezapłaconych faktur za wykonane przeze mnie usługi na kwotę ponad 40 tys zł.

Monia

Witam serdecznie mąż został zatrudniony przez tego pana i trzy inne osoby które zostały też oszukane na pieniądze

Konrad
Zweryfikowany użytkownik
@Monia 24.10.2018 07:38

Pani mąż Pani Moniko - Radosław oraz 3 pracujące z jego polecenia osoby zostały zwolnione z powodu zażywania środków odurzających i alkoholu podczas godzin pracy. Mają również do zwrotu kwotę 1400 zł pobranych za niewypracowane godziny oraz sprzęt skradziony - sprawa zgłoszona na policję. Jeżeli będzie Pani miała pytania, proszę o kontakt telefoniczny. Pozdrawiam

Zostaw opinię o Konrad Nowajczyk Energis - Poznań

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Konrad Nowajczyk Energis