4.6/5

• Przeworsk

3. Opinie o pracodawcach Gniewczyna Łańcucka
  5. Opinie o Adam Rachfał RSTECHNOLOGY

Opinie o Adam Rachfał RSTECHNOLOGY Gniewczyna Łańcucka

Nie przegap nowości o Adam Rachfał RSTECHNOLOGY!

Tomek

20.02.2026 13:47

Czy firma na ten moment przyjmuje kogoś kto chce się przebranżowić? Nie mając certyfikatu ani kursu?

26.02.2026 08:13

Tak oczywiście zapraszamy do kontaktu pod adresem [email protected] przedstawimy ofertę stanowisk które posiadamy i możliwości szkolenia w naszej firmie

Grzesiek

31.03.2026 20:09

Tak mają szkółkę spawacz więc Cię naucza i dadzą możliwość rozwoju i wyjazdów zagranicznych jak będziesz chciał za uczciwe pieniądze i co też ważne legalnie zgodnie z prawem

Pytający

25.02.2026 17:21

Czy firma będzie poszukiwać kandydatki do obsługi biura/recepcji? Czy można wysłać CV na poczet przyszłych rekrutacji?
    #PracownikBiurowy

Spawacz

25.02.2026 12:51

Czy firma przyjmuje na stanowisko spawacz bez posiadania doświadczenia?
    Tomek

28.03.2025 15:06

Na jaką stawkę może liczyć 15 letni spawacz? Czy firma jest warta uwagi?

31.03.2025 08:03

stawka dla spawacza jest ustalana indywidualnie i zależny od tego czy chce Pan pracować na miejscu, w delegacjach w Polsce czy za granicą. Zapraszamy do kontaktu pod adresem [email protected] umówimy spotkanie i podamy więcej szczegółów.
    Ddd

01.03.2025 23:04

Witam. Mam doświadczenie jako operator maszyn CNC lasera Lt8.1 BLM i plazmy Messer. Jaką mam szanse na pracę w RS Technology?

31.03.2025 08:01

Zapraszamy do złożenia CV na adres [email protected]

05.11.2024 23:21

Czy firma aktualnie zatrudnia na stanowisko spawacz do przyuczenia, bez certyfikatów?

07.01.2025 14:52

Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią. Bardzo nam przykro, że masz takie odczucia wobec sytuacji w firmie. Zależy nam na tym, aby wszyscy pracownicy czuli się doceniani i mieli przestrzeń do zgłaszania swoich uwag i obaw.
    Katarzyna

08.01.2025 21:14

Tak zatrudniamy zapraszam do kontaktu
    Piotrek

05.10.2024 08:20

Jedna z niewielu solidnych firm na rynku. Jak się na coś z nimi umówisz to tak będzie. Pracy mają cały czas sam możesz wybrać czy pracujesz w Polsce czy za granicą czy na miejscu wypłaty zawsze w terminie zdecydowanie polecam tą firmę

07.10.2024 08:52

Serdecznie dziękujemy za tak pozytywną opinię! (usunięte przez administratora) cieszymy się, że nasza solidność i terminowość są doceniane. Staramy się, aby każdy pracownik miał pełen komfort pracy, niezależnie od miejsca, jakie wybierze. Opinie takie jak Twoja motywują nas do dalszego rozwoju i utrzymania wysokich standardów. (usunięte przez administratora) Potencjalnych kandydatów zapraszamy do aplikowania więcej informacji na naszej stronie w zakładce kariera. Dziękujemy za zaufanie i polecenie naszej firmy! (usunięte przez administratora)
    Mike

12.03.2024 11:55

Jak oceniacie pracę za granicą? Czy organizacja jest na dobrym poziomie? Ludzie w porządku? Pełno przebojowych i "szalonych" osób, czy raczej można spotkać normalnych, spokojnych i w takiej też pracować atmosferze? Jak się ma to, co mówią o robocie przed wyjazdem w odniesieniu do tego, jak ona wygląda w rzeczywistości? Czy można dogadać się na inne warunki niż 4tyg pracy-1odpoczynek? Pomijając zarobki, lepiej się pracuje na bazie czy za granicą? Gdzie większy stres, więcej nieprzewidzianych sytuacji? Gdzie praca jest bardziej doceniana?

17.09.2024 12:37

Praca za granicą to duża szansa na rozwój zarówno zawodowy, jak i osobisty. Jako pracodawca dbamy o to, aby nasi pracownicy mieli zapewnione solidne warunki pracy, wsparcie organizacyjne i dostęp do wszelkich potrzebnych narzędzi. W większości przypadków, nasi partnerzy zagraniczni oferują dobrze zorganizowane środowisko pracy, zgodne z międzynarodowymi standardami. Staramy się zapewnić, by praca za granicą była dla naszych pracowników pozytywnym doświadczeniem.Zawsze staramy się dokładnie przygotować pracowników przed wyjazdem, zapewniając niezbędne informacje dotyczące miejsca pracy, zakwaterowania i lokalnych przepisów. Monitorujemy sytuację, aby rozwiązywać ewentualne problemy na bieżąco.Standardowy system pracy, np. 4 tygodnie pracy i 1 tydzień odpoczynku, jest często stosowany w branżach, które tego wymagają. Jednakże, jesteśmy otwarci na rozmowy dotyczące indywidualnych potrzeb pracowników.
    Bonus

08.12.2023 21:44

Witam.Czy firma Rs wypłaca chorobowe i urlopy,czy kombinują jak każda inna firma z tej branży?
    CV

30.10.2023 13:50

Witam, @Pracodawca czy w tej chwili jest prowadzona rekrutacja na stanowisko operatora CNC? Badz inne stanowisko produkcyjne oparte na sterowaniu podobnym urządzeniem produkcyjnym?

30.10.2023 13:52

Dzień dobry, wszystkie aktualne oferty pracy można znaleźć na naszej stronie internetowej w zakładce kariera. Link: https://rstechnology.pl/oferty-pracy/ Pozdrawiam
    Mikołaj

03.10.2023 11:23

Witam chciałbym do firmy rs technology na stanowisko pracownik ochrony ale oferta jest już chyba nie aktualna ponieważ nie ma na stronie firmy z ofertami pracy. czy mogę złożyć cv w kadrach i czekać na stanowisko wyżej wymienione gdyż interesuje mnie praca pracownik ochrony obecnie posiadam stopień niepełnosprawności umiarkowany schorzenia specjale, chyba że firma rs technology nie zatrudnienia niepelnosprawych proszę o wiadomość co muszę zrobić dziękuję

04.10.2023 09:39

Dzień dobry, na ten moment rekrutacja została wstrzymana, natomiast nic nie stoi na przeszkodzie, aby Pan takie CV złożył. Można to zrobić bezpośrednio w siedzibie naszej firmy bądź drogą mailową na adres: [email protected] (proszę dopisać, o jakie stanowisko chodzi). Pozdrawiam
    Szybki

03.09.2023 09:09

Ile jest zmian w rs technology od której godziny i czy soboty wszystkie pracujące
    Welder

22.08.2023 20:03

Firma fajna tylko są pewne osoby które psuja relację międzyludzkie oby ten osoby wyleciały

Oferty pracy - Adam Rachfał RSTECHNOLOGY

HR Business Partner

Gniewczyna Łańcucka

Wysoki

21.08.2023 11:47

Czy firma zatrudnia obecnie osoby czy potrzebują pracowników i jakie umowy czy o pracę czy zlecenie

21.08.2023 17:58

Dzień dobry, zapraszamy do zapoznania się z aktualnymi ofertami pracy na naszej stronie internetowej: www.rstechnology.pl . Kwestia rodzaju umowy jest do ustalenia. Pozdrawiam
    Nic

12.08.2023 16:04

Placa minimalna i nic więcej porażka

21.08.2023 17:57

Dzień dobry, poziom wynagrodzenia zależy od umiejętności, kwalifikacji i doświadczenia pracownika. Pracownicy posiadający specjalistyczną wiedzę i umiejętności mają możliwość negocjowania lepszych warunków finansowych. W przypadku wątpliwości, co do swoich zarobków, zapraszamy na rozmowę. Pozdrawiam
    Ognisty

11.08.2023 15:53

Czy jest możliwość rozwoju w firmie czy tylko placa minimalna bony na święta możliwość awansu jak z umowami na ile podpisywane czy okres miesiąca i zwalniają
    Piotr

03.08.2023 20:31

Czy w RSTECHNOLOGY jest umowa o pracę i na jaki okres czy jest okres próbny ile czeka się na odzew po wysłaniu cv
    Alicja

31.07.2023 12:37

Jak długo trwa okres rekrutacyjny w firmie po wysłanie cv na ofertę pracy ile trzeba czekać na odpowiedź czy jest przeprowadzana rozmowa czy nie ma odzewu po wysłaniu cv na daną ofertę pracy
    Bogdan

22.07.2023 22:23

Czy Firma RSTECHOLOGY chętnie zatrudnia osoby niepełnosprawne

26.07.2023 12:00

Dzień dobry, wszystko zależy od specyfikacji danego stanowiska oraz stopniu niepełnosprawności. Zachęcamy do zapoznania się z aktualnymi ofertami pracy na naszej stronie internetowej. W razie pytań służymy pomocą pod numerem telefonu: +48 16 677 47 66. Pozdrawiam
    Wojtek

18.07.2023 07:55

Czy na stronie firmowej rstechnology oferty pracy są aktualne w zakładce praca czy można składać cv na wybrana ofertę czy trzeba najpierw dzwonić

26.07.2023 11:49

Dzień dobry, wszystkie ogłoszenia dostępne na naszej stronie WWW są aktualne. Pozdrawiam

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Adam Rachfał RSTECHNOLOGY?

Woda

26.07.2023 11:22

Czy firma rstechnology zatrudnia osoby niepełnosprawne i ile jest zmian
    Karol

10.07.2023 14:37

Ile jest zmian w rstechnology od której godziny czy po 8 czy 12 godzin na stanowisku szlifierz lub spawacz
    Andrzej

09.07.2023 08:56

Witam jak wygląda praca na stanowisku pracownik ochrony osoba niepełnosprawna czy jako osoba niepełnosprawna jest się traktowanym gorzej w firmie Rs technology Jakie zmiany są obecnie w firmie czy firma dużo zatrudnia ludzi proszę o informację jak ktoś pracował na stanowisko pracownik ochrony jak wygląda praca na tym stanowisku w tej firmie i jaka jest umowa na jaki okres i ile jest zmian w firmie no i oczywiście płacą

10.07.2023 10:50

Dzień dobry, zapraszamy na naszą stronę WWW, gdzie dowie się Pan więcej szczegółów na temat pracy na ochronie: https://rstechnology.pl/praca/pracownik-ochrony-z-orzeczeniem/ W razie wątpliwości służymy pomocą pod numerem tel: +48 16 677 47 66 Pozdrawiamy

02.07.2023 18:11

Dzień dobry, warto aplikować na spawacza? mam małe doświadczenie i firma zaproponowała umowę lojalnościową. Jaka jest atmosfera w pracy, jeśli ktoś ma informacje jak to tam wygląda proszę o podzielenie się. Z góry dziękuję za pomoc w podjęciu decyzji
    Fazer777

22.03.2023 17:43

Na czym polega praca elektryka w RS Technology?
    TrT

18.03.2023 18:10

Czy ktoś zakończył z nimi umowę w trakcie trwania lojalnościówki za porozumieniem stron, tzn.zakaz konkurencji? Robią problemy? I jakie są szanse na podwyżkę? Ile się zarabia po np. trzech miesiącach? Jak oceniacie warunki pracy w delegacji, dbanie o pracownika, jego bezpieczeństwo, przestrzeganie norm?

Kontakt - Adam Rachfał RSTECHNOLOGY

Jagiełła 323 37-203 Gniewczyna Łańcucka

Branża główna: Usługi techniczne

ANDRZEJ

28.11.2022 19:15

Firma porażka zarobki kiepskie w stosunku do pracy kontakt z biurem ograniczony telefonicznie i e -maill w biurze to pracują jak by za karę łaskę wielka robią bo odbiorą telefon po 20 minutach dzwonienia , jak wyśle się CV to nie wiedzą jak przebiega rekrutacja po tygodniu od wysłania CV cisza i dalej nie wiedzą jak pzebiega rekrutacja a potem za 2 tygodnie okazuje się ze ogłoszenie nie aktualne to po co ogłoszenie jest dodawane jak nie aktualne szkoda nawet telefonu i CV wysyłać jedna wielka porażka
    witek

28.01.2023 12:59

hmm jezeli chodzi o cv ja wyslalem mailem i po dwoch godzinach dostalem tel. z zaproszeniem na rozmowe wiec w tym wypadku nie prawda zreszta jak i z cala reszta :)
    Koterpilar

25.11.2022 14:13

Witam. Czy po szkoleniu na spawacza/montera, w razie jakby wybór pracy jednak komuś nie siadł, to jest możliwość zerwania współpracy już po podpisaniu umowy na pełen etat? Są jakieś konsekwencje finansowe? Bo z tego co słyszałem to firma zabezpiecza się w pewien sposób przed tak zwanymi cwaniakami, którzy przychodzą się nauczyć i zaraz chcą uciekać do konkurencji. A co, jeśli ktoś od początku podchodzi na poważnie i sumiennie, a mimo to okaże się, że to jednak nie ta bajka dla takiej osoby. Pozdrawiam serdecznie.
    Koterpilar

26.11.2022 10:17

Nie minproszę takie pytanie zadawać :D Też na razie się strasznie waham, bo nigdy nie spawałem, że tak powiem zawodowo, jedynie coś w domu jak miałem okazję coś majsterkować z ojcem. Z tego, co wiem z komentarzy poniżej wiem, że podpisuje się jakąś lojalnościówkę. Tutaj może Pani o tym poczytać: https://www.randstad.pl/strefa-pracownika/praca-na-co-dzien/czym-jest-umowa-lojalnosciowa-z-pracownikiem-i-co-warto-o-niej/ Z innych rzeczy raczej nie wiem więcej niż Pani chłopak ;) chyba że ktoś odpowie na moje pytanie to dowiemy się jednocześnie. pozdrawiam

09.09.2022 12:58

Ile jest zmian w RSTECHNOLOGY Adam Rachfał?
    Rs

28.09.2022 16:56

2 zmiany 6-14, 14-22 pozdrawiam :)
    K

27.05.2022 16:45

Witam jestem spawaczem z 3 letnim doświadczeniem i chciałem zapytać czy jest możliwość zatrudnienia się w firmie oraz regularnych wyjazdów za granicę?

30.05.2022 13:48

Dzień dobry, oczywiście jest taka możliwość :) Zachęcamy do przesłania swojego CV na adres: [email protected] bądź odwiedzenia siedziby firmy. Pozdrawiam
    Rs

28.09.2022 16:55

Tak, zapraszam do kontaktu na stronie Rstechnology w zakładce kariera są podane dane kontaktowe.

21.12.2021 16:10

Czy są przyjęcia na szlifierzy. Obecnie pracuje jako szlifierz na czarnej stali. Chcę zmienić firmę bo warunki pracy są złe,pracuje w ujemnych temperaturach na hali itd.
    Dhshash

21.12.2021 23:39

Praca szlifierza odbywa się na hali z płyty warstwowe postawionej na kostce brukowej. Brak jakiejkolwiek klimatyzacji czy odciągów. W lecie jak to można się spodziewać po takimi blaszaku jest gorąco i duszno. W zimę jest zimno "ale jak jest zima to musi być zimno". Nie chcę rzucać fałszywymi oskarżeniami, ale normy hasłu czy zapylenia oraz ogólne bhp chyba nie obowiązują na tej szlifierni. Dźwiganie ciężkich nieporęcznych elementów oraz praca na nieprzystosowanych stołach to standard. System inwigilacji na bardzo wysokim poziome, bardzo dużo kamer, co skutkuje wzrostem wydajności pracowników i strachem przed byciem obserwowanym. Zarobki tak jak ludzie piszą niżej, napewno dużo da twoje wcześniejsze doświadczenie i jak wysoką stawkę na początku uda ci się wynegocjować. Chociaż na pracę w takich szkodliwych warunkach to zawsze będzie za mało. Po 3 miesiącach podwyżka jeśli się sprawdzisz i skutecznie będziesz o nią prosił. Raczej nie mogę stwierdzić, że firma dba o pracowników. Jednak widać jak się rozrasta i możliwe, że zacznie inwestować w to na czym stoi. Wszytko zależy jakie masz oczekiwania, może będzie to dla Ciebie bardzo fajna praca. Pamiętaj że to tylko opinia obcego gościa z internetu. Pozdrawiam
    Artek

21.04.2022 08:40

Z tego co wiem, są przyjęcia. Wyślij swoje cv na [email protected] ja wysłałem i miałem rozmowę zaraz i tak dostałem pracę
    Paweldziar

14.11.2021 19:06

Witam czy firma zatrudnia ludzi z niewielkim doświadczeniem w spawaniu tig bo ma stronie jest preferowane dwuletnie doświadczenie w zawodzie i ile można liczyć na początek na wyjazdach zagranicznych i czy jest możliwość rozwoju w spawaniu
    Miki

01.12.2021 21:04

firma zatrudnia najlepiej z 5 letnim doświadczeniem i najlepiej żeby miał z 20 lat bo od siebie nic nie zatrudni nie wyśle na kurs spawacza i nie wyuczy pracownika tylko na gotowo żeby pracownik miał odrazu 3 lata lub 5 doświadczenia a jak nie ma to może i zatrudnią ale na wielki kokosy w wynagrodzeniu to nie licz(usunięte przez administratora)

09.12.2021 08:44

@MIKI Zupełnie nie zgadzamy się z komentarzem. Obecnie na rynku bardzo ciężko o doświadczonych pracowników, dlatego też stawiamy na rozwój młodych osób. Przyjmujemy na szkolenia, dajemy szanse na podszlifowanie swoich umiejętności, a później zatrudniamy kandydatów. Chyba nie do końca zna Pan działalność naszej firmy, skoro pisze Pan taki komentarz. Pozdrawiam
    Jakub W

08.12.2021 13:17

Bardzo dobra firma. Dają podwyżki. Można się dogadać. Dobra atmosfera

09.12.2021 08:18

Dzień dobry, dziękujemy za opinię. Cieszymy się, że jest Pan zadowolony ze współpracy. Pozdrawiam
    B.

08.12.2021 10:02

Na wyjazdach w pracy źle nie jest, natomiast warunki mieszkalne pozostawiają wiele do życzenia. Mieszkania a bardziej rudery po najmniejszej lini oporu aby najtaniej, grzyb, stojąca woda w wannach, spanie po 2-3 osoby w pokojach to jakiś żart. Aby tylko pare euro zaoszczędzić...

09.12.2021 08:15

Dzień dobry, niestety, w niektórych okolicach jest bardzo ciężko ze znalezieniem lokum dla pracowników. Osoby zajmujące się tym tematem posiłkują się tylko zdjęciami, rzeczywistość czasem jest inna. Staramy się, aby Wam - pracownikom - było jak najlepiej. Jeśli warunki na miejscu okazują się złe, wystarczy nas o tym poinformować. W miarę możliwości, w ciągu tygodnia staramy się znaleźć inne mieszkanie. Pozdrawiam
    AG

15.10.2021 15:56

Praca dobra, jak się starasz to to docenią, w kwestii podwyzki wystarczy porozmawiac, daja mozliwosc wykazania sie
    AL

13.10.2021 13:15

pracuję w firmie juz kilka lat i jestem zadowolony, mozliwosc wyjazdow za granice na plus, idzie sie dogadac, jest OK

14.10.2021 08:26

Dzień dobry, dziękujemy za komentarz. Cieszymy się, że jest Pan zadowolony ze współpracy.
    Miki

10.10.2021 21:51

Nie polecam pracowac w tej firmie,stawki jak na zbiorach owoców,więcej teraz na fabrykach ludzie zarabiają(usunięte przez administratora)smieszne pieniądze,umowy lojalnościowki na wejsciu
    aaa

01.10.2021 08:34

Jaka mniej więcej stawka obowiązuje w delegacjach?

04.10.2021 13:51

Dzień dobry. Stawka uzależniona jest od doświadczenia i umiejętności pracownika.
    aaa

01.10.2021 08:35

W jakim systemie rotacji się pracuje na wyjazdach? Można się dogadać czy jest to z góry ustalone?

04.10.2021 13:51

Dzień dobry. System pracy za granicą to z reguły 4tyg na wyjeździe i tydzień przerwy, natomiast wszystko jest do ustalenia.

03.09.2021 11:49

Czy rozmowa kwalifikacyjna do Rstechnology Adam Rachfał odbywa się w siedzibie firmy?

13.09.2021 08:03

Dzień dobry, tak - wszystkie rozmowy kwalifikacyjne odbywają się w siedzibie RStechnology.

Zostaw merytoryczną opinię o Adam Rachfał RSTECHNOLOGY